Frumusețe

Frumusețe

Frumusețea este definită ca fiind cea care aduce bucurie persoanei care o deține sau celei care o complimentează. Specialiștii susțin că chiar dacă sunteţi înzestrate cu gene de calitate, sportul, alimentele sănătoase şi ritualurile de îngrijire nu trebuie să vă lipsească din regimul de viaţă.

Teme în trend

  • Parfumerie
    Parfumerie

    Îl folosiți pentru că vreți să spuneți cine sunteți, îl folosiți pentru că stiți că vă place, îl folosiți pentru că ziua este mai frumoasă atunci când simțiți aroma preferată. Dacă sunteți un fan al parfumurilor – rubrica următoare este pentru dumnevoastră.

    Articole: 5 1122
  • Modă și stil
    Modă și stil

    Felul în care vă îmbrăcați spune o mulțime de lucruri. Prin fiecare ținută și stil pe care o alegeți le transmiteți un mesaj celor din jur. Moda este generoasă și vă lasă posibilitatea de a alege. Tendințele noi, regulile de stil impecabil, sfaturi de la modelieri – totul pentru dumnevoastră ca să arătați perfect.

    Articole: 17 6459
  • Cosmetologia
    Cosmetologia

    Cosmetologia: știinta care se ocupă de ingrijirea externă a pielii, pentru a-i păstra: elasticitatea dermei, tonicitatea mușchilor, prospețimea și aspectul tineresc, cu ajutorul unor tratamente și preparate specifice. Lucrurile esențiale despre cosmetologie le găsiți în această rubrică.

    Articole: 27 154053
  • Coafuri
    Coafuri

    Coafura – de la necesitate la artă! Acum coafatul este mult mai ușor și mai rapid, fară a mai fi nevoie să mergeți la salonul de frumusețe. Fie că vă doriți o coafură elegantă pentru un cocktail sau o întâlnire, fie că vă doriți ceva casual, acum puteți obține orice!

    Articole: 11 44904
  • Măști pentru față
    Măști pentru față

    Ne putem gândi la măștile faciale ca la "infuzii de frumusețe". Atât măștile faciale preparate în casă cât și cele din comerț vă pot fi de ajutor atunci când simțiți nevoia sa ii acordați o atenție deosebită pielii.

    Articole: 14 29640
  • Instrumente de make-up
    Instrumente de make-up

    Fiecare femeie încearcă să aleagă cosmetică de calitate, care să i se potrivească anume ei. Dar, unele uită că pentru un machiaj reușit, aceasta nu este suficientă — este nevoie, de asemenea, de instrumente bune pentru aplicarea "frumuseții".

    Articole: 4 4655
  • Secretele frumuseții
    Secretele frumuseții

    Când vine vorba de frumuseţe, femeile sunt întotdeauna interesate de noi trucuri. În cele ce urmează vă dezvăluim cele mai bune secrete pentru ten frumos, păr strălucitor şi piele moale ca cea a unui bebeluş. Pornim într-o călătorie a frumuseţii, dintr-un colţ în celălalt al lumii, în căutarea unor ritualuri simple și uşor de pus în practică.

    Articole: 30 126581
  • Machiajul
    Machiajul

    Machiajul a devenit din ce în ce mai important în viața unei femei. Învaţați cum să aplicați baza de machiaj corect, cum să ascundeți imperfecţiunile şi cum să vă machiați în tendinţe, care sunt nuanţele de ruj potrivite şi ce trenduri oferă marile case de modă.

    Articole: 18 72581
  • Manichiura
    Manichiura

    Unghiile sănătoase înseamnă mâini frumoase, iar pentru ca unghiile să fie sănătoase este nevoie de o îngrijire specială. Pentru că nu este greu de realizat, manichiura se poate face la salon şi acasă. Pentru aceasta, sunt necesare produse de calitate, cunoașterea tendințelor şi multă răbdare.

    Articole: 7 61342
  • Îngrijirea părului
    Îngrijirea părului

    Părul este considerat o adevărată podoabă capilară. Descoperiți sfaturi utile în materie de ingrijire a parului care vă vor scăpa de cele mai frecvente probleme: păr degradat, fire despicate, par gras sau uscat - folosiți cele mai bune tratamente pentru păr.

    Articole: 21 16649

Produse și servicii pentru subrubrici Frumusețe

Parteneri noi

Cele mai interesante

Teme populare a rubricii «Frumusețe»

Articole populare a rubricii «Frumusețe»