Articolul se referă la temele:

Aquaterra Wellness & SPA — primul fitness club din Chișinău, care oferă clienților săi o abordare individuală și complexă asupra sănătății și frumuseții.

Servicii:

Prima colecție de îmbrăcăminte sportivă de la "Aquaterra" în colaborare cu Julia Allert0

Materialul partenerilor Aquaterra Wellness&SPA 21 martie 2018 5381

Cu puțin timp în urmă, în cadrul celui mai cunoscut eveniment din lumea modei moldovenești – "Moldova Fashion Days SS18", au fost prezentate multe idei și soluții noi și neobișnuite. Dar unul din cele mai interesante momente, probabil, a devenit prezentarea colecției de îmbrăcăminte sportivă "Aquaterra by Julia Allert". Despre cum a apărut ideea unei asemenea colaborări – citiți în articolul nostru. De asemenea, vedeți colecția propriu-zisă.

Aquaterra — sunt cele mai bune realizări mondiale ale industriei de wellness și fitness, colectate în cadrul unui club. Noi oferim nu doar fitness - oferim clientilor nostri un stil de viata al unei persoane de succes, sanatoase, increzatoare si acum stilate.

Weekend-ul trecut, partener general al evenimentului Moldova Fashion Days SS18, a devenit reteaua de cluburi de clasa premium - Aquaterra, care a prezentat, de asemenea, prima sa colectie de haine sport Aquaterra de Julia Allert.

Această linie de îmbrăcăminte sport este conceputa pentru personalitati dinamice si pline de viata, pentru cei care trăiesc în moment, isi fixeaza obiective și depășesc noi culmi, pentru cunoscători de calitate și gust. Un spectacol de neuitat a trecut dincolo de viziunea universală — în loc de modele, cei mai buni antrenori ai țării, în loc de tocuri și rușe — incaltaminte sport și hanorace.

Puteți spune cu siguranță că Aquaterra este cel mai bun club din țară, deoarece nu urmărim tendințele, ci le creăm.

Și pentru a face acest week-end mai special, Aquaterra a pregătit pentru toți oaspeții evenimentului — o loterie, in rezultatele careia, 30 de câștigători norocoși au primit un mare cadou - o vizită de o zi, în cel mai bun club din țară.

Este sigur să spunem că Aquaterra este cel mai bun club din țară. Din simplul motiv că nu are analogii.

Îi mulțumim lui Julia Allert pentru viziunea sa creativă și pentru personificarea completă a filosofiei Aquaterra și vă oferim un raport foto al evenimentului trecut.

Îmi place

Dacă ați observat o greșeală sau o inexactitate în text anunțați-ne.

Informație de contact

Aquaterra Wellness&SPA — Fitness club str.Ginta Latina, 12/5 Tel.: 022 62-80-00, 0 606 2-80-00 www.aterra.md

Comentariul dvs.

Dacă tema abordată v-a trezit interes, puteți să, lăsați un comentariu

Parteneri noi

Cele mai interesante

Teme populare a rubricii «Sport şi siluetă»

Articole populare a rubricii «Sport şi siluetă»