Sport şi siluetă

Sport şi siluetă

Un corp frumos înseamnă sănătate! Mișcarea, procedurile cosmetologice, odihna, relaxarea și alimentația corectă sunt pași simpli, care vă conduc la un corp de invidiat. Dacă vă place cum arătați totul va fi mai plăcut și mai ușor. Imaginea contează și cu ajutorul rubricii noastre o puteți schimba spre bine.

Teme în trend

 • Organele interne
  Organele interne

  În această rubrică puteți afla totul despre structura și anatomia corpului uman, pătrunde-ți într-o lume fascinantă, descoperi-ți corpul, și învățați despre structura, fiziologia și anatomia lui, de la cele mai mici structuri (cum ar fi celula) până la cel mai mare organ al omului, pielea.

  Articole: 9 1174
 • Silueta după naștere
  Silueta după naștere

  După naștere, obiectivul fiecărei proaspete mămici este unul singur: acela de a-și reface cu orice preț silueta de dinainte de sarcină. Care poate fi metoda cea mai rapidă și eficientă în aceeași măsură? Vă propunem o serie de exerciții fizice și diete, care le puteți aplica făra a vă neglija bebelușul.

  Articole: 19 56441
 • Fitness și sport
  Fitness și sport

  Beneficiile aduse de activitatea fizică corpului uman sunt nenumărate. Vreți să vă simțiți mai bine, să aveți mai multă energie și poate chiar să trăiți mai mult? Tot ce trebuie să faceți - este să începeți un program de exerciții fizice și fitness.

  Articole: 19 193436
 • Bronzul în condiții de siguranță
  Bronzul în condiții de siguranță

  Tot mai mulți oamneni de știință și medici ne avertizează despre pericolele care pot surveni în urma bronzării incorecte. Îmbătrînirea prematură - nu este cea mai gravă problemă. Deci să învățăm cum să ne bronzăm corect.

  Articole: 4 489
 • SPA proceduri pentru corp
  SPA proceduri pentru corp

  În fiecare an în Chișinău apar tot mai multe saloane în care puteți să vă rasfățați corpul - aflați metodele, unde și în ce condiții vă puteți bucura de acest răsfăț!

  Articole: 18 92892
 • Pedichiura
  Pedichiura

  Pedichiura nu este un ritual de sezon, pe care să-l aplicați numai vara, ci o necesitate constantă pentru sănătatea picioarelor. De aceea, aveți grijă de piciorele dumnevoastră indiferent de sezon.

  Articole: 2 3638
 • Diete
  Diete

  Dacă vați hotărât că începând de mâine sa urmați o dietă sănătoasă, aflați din această rubrică care diete și metode de slăbit, sunt cele mai eficiente.

  Articole: 31 10729
 • Manichiura
  Manichiura

  Unghiile sănătoase înseamnă mâini frumoase, iar pentru ca unghiile să fie sănătoase este nevoie de o îngrijire specială. Pentru că nu este greu de realizat, manichiura se poate face la salon şi acasă. Pentru aceasta, sunt necesare produse de calitate, cunoașterea tendințelor şi multă răbdare.

  Articole: 7 61341

Produse și servicii pentru subrubrici Sport şi siluetă

Parteneri noi

Cele mai interesante

Teme populare a rubricii «Sport şi siluetă»

Articole populare a rubricii «Sport şi siluetă»