Apa Buna

Articolul se referă la temele:

Aquaterra Wellness & SPA — primul fitness club din Chișinău, care oferă clienților săi o abordare individuală și complexă asupra sănătății și frumuseții.

Servicii:

Prezentarea centrelor de fitness din Chișinău pentru adulți16

Având în vedere că cele mai multe centre oferă abonamente pe termen lung — șase luni sau un an pentru alegerea unei oferte optime — analizați-vă minuțios planurile, programul, determinați corect locația. Unde va fi mai convenabil — mai aproape de casă, serviciu sau instituția de învățământ pe care o frecventați?

Atunci când aveți companie, e mult mai interesant să vă antrenați — întrebați prietenii, la ce cluburi merg ei, dacă sunt satisfăcuți sau nu.

Dacă bărbații de cele mai multe ori aleg să meargă doar la sală, femeile sunt mai imprevizibile în acest plan. Unele preferă lecții în grup, altele antrenamente individuale în sala de sport; unele încearcă să combine câteva tipuri, altele în general niciodată nu au făcut sport și nici nu bănuiesc că le-ar putea place. De aceea, este important să știți că aproape fiecare club de fitness vă oferă posibilitatea de a efectua o vizită de probă.

Aceasta vă va permite să analizați spațiul, să faceți cunoștință cu antrenorii, posibil să aflați părerea altor clienți. Cât nu s-ar promova clubul, doar din "interior" puteți înțelege cât de bine este acolo și măsura în care vi se potrivește.

De asemenea, cluburile desfășoară "Fitness test drive-uri" (frecventarea timp de o lună). Optând pentru acest serviciu, puteți mai ușor decide dacă continuați să vă antrenați la acest club sau ar trebui să căutați altul. Este comod, ce-i drept prețul pentru o asemenea lună de probă este mai mare, decât în cazul abonamentelor. Avantajul este că în cazul în care hotărâți să procurați un abonament anual, unele centre fac recalcul.

Vă prezentăm centrele fitness de bază din capitală:

Energy Fitness

Energy Fitness
 

Filiala Botanica

Sală de fitness, programe în grup, zonă aqua (bazin, jacuzi, saună), programe pentru copii, fitness-cafe, salon de frumusețe, loc de parcare.

Carduri de membru: Politica de prețuri este orientată spre vânzarea abonamentelor anuale. Sunt oferte corporative avantajoase.
Program: luni-vineri — 07:00-23:00; sâmbătă — 07:00 până la 20:00 și duminică — de la 08:00-20:00.

Filiala Centru

Două săli pentru antrenamente în grup, sală de fitness, masaj, GANTEL-cafe, solariu, loc de parcare.

Carduri de membru: Abonament anual.
Program: luni-vineri — 07:00-22:00; sâmbătă — 7:00-20:00, duminică — 8:00-20:00.


Aquaterra Wellness & SPA

Clubul dispune de: o sală de forță cu o suprafață de 500 m2, dotată cu echipamente de ultima generație; bazin sportiv cu o lungime de 25 m, echipat cu un sistem de curățare a apei în mai multe etape, fiind folosită doar apa de mare; zonă separată pentru aqua-aerobică; antrenament Fly-yoga.

Carduri de membru: se propun mai multe tipuri de abonamente: confort, standard, duet, day, corporate.
Program: luni-vineri, de la 7:00 până la 22:00; sâmbătă și duminică, de la 8:00 până la 21:00.


SportPark

SportPark SportPark SportPark
 

Un centru de fitness dotat cu sală spațioasă pentru antrenamente de forță și cardio, cu bazin și zonă SPA (masaj, hammam, saună rusească, solar), săli pentru programe în grup, zonă pentru antrenament funcțional Crossfit, tenis de masă, terenuri de tenis de câmp, vestiare moderne dotate cu saună infraroșie și duș, locuri de parcare pentru clienții clubului.

Carduri de membru: Sunt două tipuri de carduri de membru — Premium (Bazin + fitness) și Fitness.
Program: luni-vineri: de la 07:00 până la 22:00; sâmbătă: de la 09:00 până la 19:00; duminică: de 09:00 până la 17:00.


PilatesM Studio

Primul și unicul studio de pilates specializat din Moldova, dotat cu tot echipamentul necesar. Condiții ideale — grupe mici, antrenamente cu niveluri diferite de dificultate și specializare, ceea ce asigură o abordare individuală și garantează obținerea rezultatelor scontate.

Serviciile oferite: Pilates pe echipament de studio — reformer, cadillac, spine corrector, arc barrel, scaun. Pilates matwork, fly-yoga, yoga, lecții individuale, antrenamente pentru gravide, pilates pentru picioare.
Tarife: Lecție de probă în grup — 100 lei, lecție introductivă la aparat mare — 250 de lei. Se oferă pachete pentru 10, 20, 50 și mai multe antrenamente.
Program: zilnic, de la 7:00 până la 22:00.


Niagara fitness club

Niagara fitness club Niagara fitness club Niagara fitness club
 

Testare-fitness, trei săli pentru antrenamente de grup, sală de forță, sală cardio; zona aqua — bazin pentru copii și adulți, jacuzzi, saună turcească, saună cu infraroșu, solariu. La fel: 3 corturi de tenis, club pentru copii, fitness-cafe, parcare.

Carduri de membru: de familie, individuale, pentru copii, OFF PEAK. Politica de prețuri este orientată spre comercializarea abonamentelor anuale.
Program: luni-sâmbătă: de la 07:00 până la 23:00; duminică: 09:00-22:00.


Niagara City fitness

Niagara City fitness Niagara City fitness Niagara City fitness
 

Sală de fitness, două săli pentru antrenamente de grup, sală pentru squash, ring de box. De asemenea, complexul sportiv dispune de solariu, salon SPA, cabinet pentru masaj, vestiare cu saune cu aer umed și uscat, fitness-cafe și cameră pentru copii.

Carduri de membru: nelimitate, de zi, serale, de familie, individuale, pentru copii. Frecvent sunt organizate promoții în cadrul cărora se fac reduceri la abonamentele anuale.
Program: luni-sâmbătă: 07:00-23:00; duminică: 09:00-22:00.


Fitness & Wellness клуб ALEXIA

ALEXIA ALEXIA ALEXIA
 

Testare-fitness, sală de forță, două săli pentru antrenamente de grup; bazin, saună finlandeză, baie turcească, saună cu cromoterapie, jacuzzi; tenis, tenis de masă, salp de fotbal, volei, badminton, cameră pentru copii, parcare.

Carduri de membru: Clubul are o politică flexibilă de prețuri, varietate mare de abonamente — Dimineața devreme, Dimineața, Ziua, Lunch, Seara, Seara târziu, Week-end, Familie, Vizite de zi nelimitate, Nelimitat. Prețurile și condițiile propiu-zise trebuie specificate la telefon.
Program: luni-vineri: 07:00-23:00; sâmbătă-duminică: 08:30-21:00.


Rețeaua Fitness Doza

Fitness Doza Fitness Doza Fitness Doza
 

În rețea sunt 5 cluburi de fitness cu modalitate diferită de stabilire a prețurilor, amplasate în trei sectoare ale capitalei.

Fitness Doza VIP

Programe de grup, sală de fitness, zonă cardio, bazin, masaj, saună, jacuzzi, cabină infraroșie, solariu, salon & SPA. De asemenea: fitness-bar, cabinet medical, parcare.

Program: luni-vineri: 08:00-22:00; sâmbătă-duminică: 09:00-19:00.

Fitness Doza SPORT, Manej

Peste 30 de programe de grup, sală de fitness, zonă cardio, tenis de masă, saună infraroșie, parcare.

Program: luni-vineri: de la 08:00 până la 22:00; sâmbătă: 09:00-19:00; duminică: 09:00-16:00.

Fitness Doza Râșcani

Sală de fitness, sală pentru programe de grup, studio de "Spinning", saună cu infraroșu, masaj, diagnosticarea corpului, cameră pentru copii, parcare.

Program: luni-vineri: 08:00 -22:00; sâmbătă: 09:00 -19:00; duminică: 09:00-17:00.

Fitness Doza Ciocana

Primul centru de fitness din rețea. Programe de grup, sală de fitness, zonă cardio, aparate sportive de tip bloc, solariu, saună cu infraroșu, sală pentru arte marțiale.

Program: luni-vineri: de la 08:00 până la 22:00; sâmbătă: de la 09:00 până la 19:00; duminică: de la 09:00 până la 17:00.

Fitness Doza nr. 5

Sală de fitness, programe de grup, bazin, zonă cardio, aparate sportive de tip bloc, perete de alpinism, SPA, salon de frumusețe, cabinet medical, studio de "Spinning", sală pentru arte marțiale, cameră pentru copii, parcare.

Program: luni-vineri: 07:00-23:00; sâmbătă: 08:00-21:00; duminică: 09:00-19:00.


Max Fitness

MaXfitness MaXfitness MaXfitness
 

Sală de fitness, săli pentru programe în grup, saune, cameră pentru copii, fitness-bar.

Carduri de membru: Peste 15 tipuri de carduri, printre care: nelimitate, corporative, pentru copii. Prețul concret al abonamentelor, îl puteți afla la telefon.
Program: luni-vineri: 07:00-23:00; sâmbătă: 08:00-22:00; duminică: 09:00-22:00.


Ecosport Gym

Ecosport Gym Ecosport Gym Ecosport Gym
 

Se poziționează în calitate de Club VIP. În perioada caldă a anului, antrenamentele se desfășoară în aer liber, pe acoperișul clubului. Clubul dispune de: sală de fitness, săli pentru programe de grup, bazin deschis cu o lungime de 15 metri, saună.

Carduri de grup: carduri nelimitate pentru o lună, 3 luni, șase luni, un an; frecventare fără card de membru.
Program: luni-vineri: 07:00-22:00, sâmbătă și duminică: de la 08:00-20:00.


Profitness club

Profitness club Profitness club Profitness club
 

Sală de fiteness, zonă-cardio, programe de grup, saună cu infraroșu, solariu-turbo.

Carduri de membru: Standart, fără limită, timp limitat, Junior. Gamă variată de prețuri.
Program: luni-vineri: 07:00 -22:00, sâmbătă: 07:00 -18:00; duminică: 12:00 -17:00.

Fitness class

Fitness class Fitness class Fitness class
 

Sală de fitness, antrenamente în grup, zonă cardio, saună cu infraroșu, parcare, în clubul central este ieșire la bazin.

Carduri de membru: Matinal, Nelimitat pentru 1, 3, 6 luni și un an.

Fitnessclass — Centru

Program: luni-vineri: 07:00-23:00; sâmbătă 9:00-21:00; duminică: 11:00-18:00.

Fitnessclass — Buiucani

Program: 24\24.


Unica shaping club

Unica sheiping club Unica sheiping club Unica sheiping club
 

18 filiale. Acum și pentru bărbați. În funcție de filială, antrenamente de grup pot include: shaping, pilatess, yoga, zumba, dansuri orientale, dansuri latino-americane, stretching, sală de forță.

Carduri de membru: card pentru 8 vizite, 12 vizite, cu timp liber sau fixat, nelimitat.
Program: 8:00-20:00. Fiecare filială are programul propriu.


Target Fitness

Sală de fitness, sală pentru programe de grup, fitness-bar. În cadrul clubului sportiv se desfășoară toate tipurile de programe de grup pentru adulți și copii — programe cardio, programe de reabilitare, programe de dans și de forță, fitness pentru copii.

Carduri de membru: Clubul oferă atât abonamente anuale, cât și lunare.
Program: luni-vineri, 8:00-22:00, sâmbătă și duminică — 9:00-17:00.


Aqua Terra

Sală de fitness, antrenamente de grup, activități acvatice (bazin cu o lungime de 25 de metri). De asemenea — zonă SPA, fitness pentru copii, salon de frumusețe, fitness-cafe.

Carduri de membru: Gold Card, Gold Card dimineața, Copii.
Program: luni-vineri — 7:00-22:00, sâmbătă-duminică — 8:00-21:00.


Heracles

Sală de forță, săli pentru programe în grup, aqua-aerobica, saună finlandeză cu bazin, cabină cu infraroșu, antrenamente individuale, solar, fitness-bar.

Card de membru: puteți alege abonament lunar sau anual.
Program: luni-sâmbătă — 7:00-23:00, duminică — 8:00-17:00.


În cazul în care timpul nu vă permite să mergeți la sală, dar oricum ați vrea să faceți mai multă mișcare, ați putea alege opțiunea instalării un aparat fitness chiar acasă. Această alegere vă oferă un șir de avantaje — veți economisi bani pentru abonamentul la sala de sport, dar și timp (cu siguranță vă ia ceva timp să ajungeți până la clubul sportiv); având aparatul la îndemână, vă puteți antrena oricând, iar atmosfera agreabilă de casă vă va stimula să o faceți cât mai frecvent.
Cel mai important este faptul că puteți procura aparatul fitness chiar din Chișinău, iar specialiștii vă vor ajuta să faceți alegerea corectă.

Atenție! Dacă aveți copii, atunci trebuie să știți că multe dintre aceste cluburi sportive desfășoară și antrenamente pentru copii. Totodată, aflați unde în Chișinău vă puteți înscrie copilul la arte marțiale.
Sursa: Интернет-портал Semia.md
Îmi place

Dacă ați observat o greșeală sau o inexactitate în text anunțați-ne.

Tag-uri:

Produse și servicii la tema

Vezi harta

Comentariul dvs.

Dacă tema abordată v-a trezit interes, puteți să, lăsați un comentariu

Parteneri noi

Cele mai interesante

Teme populare a rubricii «Sport şi siluetă»

Articole populare a rubricii «Sport şi siluetă»