Apa Buna

Liceele private din Chișinău. Prezentare Вероника Горчак Liceele private din Chișinău. Prezentare

Articolul se referă la temele:

Promed a fost înființat în Chișinău, în iulie anul 2004, cu denumirea inițială de OftalmoCorrect. Pe piața internă, centrul medical se specializează în domeniul oftalmologiei.

Centre specializate/specialități:

Soluția de tratare a pielii hipersensibile — Sensitive PRO de la Ericson Laboratoire2

Materialul partenerilor Belar Grup 31 iulie 2017 945
Soluția de tratare a pielii hipersensibile — Sensitive PRO de la Ericson Laboratoire

Ericson laboratoire paris, lider №1 în lume a cosmeticelor profesionale de elită, prezent în peste 600 saloane în Franța și distribuit în peste 60 de țări în întreaga lume, oferă un răspuns complet necesităților de îngrijire atât profesională cât și în condiții casnice.

Brand exclusiv, de o calitate extraordinară, "Ericson Laboratoire" este "top of the top" în folosirea celor mai noi descoperiri în domeniul ingredienților și a nanotehnologiei, aici fiind folosite echipamente profesionale HI-TECH, de ultimă generație, având ca rezultat o eficiență maximă a tratamentelor. Prin intermediul celor 14 game inovatoare de tratament, "Ericson Laboratoire" oferă un răspuns medical tuturor problemelor tenului, precum riduri și cicatrici minore, lipsa de energie, leziuni pigmentare, ten seboreic, rozacee și multe altele.

Printre gamele produselor de lux "Ericson Laboratoire", se enumără și linia Sensitive PRO, preferata celebrităților din întreaga lume, care oferă soluții potrivite pentru oricare dintre acestea, garantând rezultate remarcabile.

Sensitive PRO se adresează femeii moderne, care se află în căutarea unei metode revoluționare de îngrijire facială ce oferă rezultate vizibile, de lungă durată, fără a recurge la proceduri medicale invazive. Tratamentul facial utilizează ingrediente active HI-TECH și integrează cele mai noi descoperiri științifice ale momentului.

Sensitive PRO este destinată pentru tratamentul pielii hipersensibile. Punctul forte al acestei game îl constituie abilitatea de a acționa direct asupra legăturilor dintre piele și sistemul nervos pentru a micșora gradul de stres de la nivelul pielii, prin intermediul unei duble acțiuni: efect „anti-stres” asupra terminațiilor nervoase prin reducerea eliberării de neurotransmițători inflamatorii și un efect „anti-durere” prin mărirea secreției de endorfine care au o binecunoscută acțiune de calmare. Astfel, pielea își mărește pragul de toleranță a durerii și își recapată starea de bine inițială.

Sensitive PRO este soluția cosmetogenetică pentru pielea hipersensibilă, acționând direct asupra genelor implicate în inflamarea pielii și stresului celular.

Ca răspuns la problemele pielii sensibile aceasta tratează pielea cronic stresată, slăbirea sistemului imun, inflamarea cronică, stresul nervos, psihologic și fizic, alergiile și roșeața. O nouă abordare a stilului de viață sănătos și soluția potrivită pentru o îngrijire eficientă și sigură!

Sursa: Интернет-портал Semia.md
Îmi place

Dacă ați observat o greșeală sau o inexactitate în text anunțați-ne.

Informație de contact

Belar Grup — Reprezentant multi-brand de produse cosmetice profesionale în RM str. Vasile Alecsandri, 54/1 Tel.: 022 93-14-41, 022 92-25-59, 0 684 5-05-50, 0 680 3-25-29 www.belar.md

Comentariul dvs.

Dacă tema abordată v-a trezit interes, puteți să, lăsați un comentariu

Promed ovisus

Noutățile partenerilor

Parteneri noi

Cele mai interesante

Teme populare a rubricii «Sănătate»

Articole populare a rubricii «Sănătate»