Apa Buna

Articolul se referă la temele:

Adevărul despre utilizarea măștilor alginate "PEEL OFF MASKS" de la JANSSEN COSMETICS în condiții casnice!0

Materialul partenerilor Belar Grup 24 octombrie 2017 5611
Adevărul despre utilizarea măștilor alginate "PEEL OFF MASKS" de la JANSSEN COSMETICS în condiții casnice!

Masca alginată — inovație în domeniul de îngrijire profesionistă a pielii. Cea mai rapidă și simplă modalitate de a obține hidratare rapidă și lifting facial — aplicarea alginatului sub formă de mască.

Femeile adoră această procedură datorită confortului simțit și rezultatului imediat. După îndepărtarea măștii, pielea pare relaxată, proaspătă și moale. Masca a primit această denumire datorită acidului alginic, care este componenta de bază al acesteia. Acidul alginat este sintetizat din alge marine maro, are proprietatea de a se umfla, creând o textură vâscoasă, care facilitează interacțiunea cu diferite structuri ale pielii.

Acidul cel mai ușor de recunoscut și cel mai frecvent utilizat, care face parte din compoziția măștii alginate este acidul hialuronic cunosc de toată lumea, care contribuie la regenerarea pielii. În consecință, măștilor alginate le este asigurat succesul în industria frumuseții.

Măștile alginate prezintă efect pronunțat de hidratare și lifting, efect bactericid și anti-inflamator, hrănesc pielea cu oxigen și uniformizează nuanța tenului.

În doar 20 de minute, pielea dumneavoastră va deveni proaspătă, radiantă și tonifiată.

Înainte de a aplica masca pe pielea feței, puteți aplica un concentrat în fiole, de exemplu Vitamina C sau acid hialuronic. Penetrarea componentelor benefice va fi mai profundă datorită faptului că masca de alge copiază perfect relieful feței și pătrunde adânc în structura pielii, fără a permite să treacă apa și aerul din mediul ambiant, ceea ce oferă măștii posibilitatea de a oferi componentele proprii, sporind semnificativ eficiența acesteia.

Compania germană "Janssen Cosmetics" a continuat să studieze proprietățile acidului alginic și a creat o formulă autosuficientă a măștii alginate vegetale ultra-hidratante, suplinind-o cu diverse extracte și uleiuri, în funcție de efectul pe care ar vrea să-l obțină pacientul. Linia de măști alginate de la "Janssen Cosmetics" se numește Peel off Masks.

În salon, procedura constă din câteva etape:

Cosmeticianul, în primul rând, curăță pielea de orice produs cosmetic și face u peeling facial. Apoi diluează pulberea de alginat cu apă sau activator și acoperă pielea cu un strat gros al soluției obținute. Peste 20 de minute, cosmeticianul îndepărtează delicat masca, care este deja uscată și se aseamănă cu un mulaj al feței. Procedura este foarte plăcută, iar masca alginată uscată arată exact ca o bezea topită. La finalizarea procedurii, specialistul aplică ser sau o cremă, în funcție de tipul pielii.

Aplicarea măștii alginate în condiții de casă este similară unei proceduri profesionale. Pentru a obține un efect maxim, este important să fie respectate toate etapele descrise mai sus.

Prima etapă — pregătirea pielii. .

Pielea trebuie curățată cu lăptișor sau orice altă soluție demachiantă. Genele și sprâncenele se ung cu o cremă grasă, astfel încât mască să nu se lipească de acestea. După aceasta, cu ajutorul unui exfoliant delicat sau peeling enzimatic, pielea poate fi curățată mai bine.

A doua etapă — pregătirea și aplicarea măștii pe față.

Într-un vas curat, conținutul pachetului se diluează cu 90 ml de apă la temperatura camerei și se amestecă până ce se obține o textură netedă. Consistența măștii ar trebui să asemene cu o cremă groasă. Aplicați masca pe piele cu un strat gros, evitând zona din jurul ochilor și buzelor. Trebuie să acționați rapid, deoarece masca se întărește timp de 5-7 minute.

Masca alginată se aplică în poziție orizontală. În caz contrat, proprietățile sale de tonifiere se vor reduce până la zero. Este important să se respecte liniștea. Nu se recomandă să utilizați telefonul, să vorbiți tare, pentru că mușchii pielii feței nu trebuie implicați.

A treia etapă — îndepărtarea măștii.

Masca trebuie îndepărtată repede și cu acuratețe. Masca trebuie să se mențină pe față timp de 20-30 minute. Aceasta se scoate cu mare atenție, pornind de la bărbie și finisând la linia părului.

După ce se îndepărtează masca, fața poate fi curățată cu tonic sau se aplică o cremă care se potrivește tipului pielii. Dacă nu ați folosit emulsie sau ser activ înainte de a aplica masca alginată, o puteți face după îndepărtarea acesteia.

Un pachețel de mască linia "Peel off Masks" de la "Janssen Cosmetics" este pentru o singură utilizare. A doua oară masca nu mai poate fi diluată. Efectul vizibil și de durată va fi obținut doar după o cură de 6-12 proceduri.

Cu metoda de aplicare a măștii alginate în condiții de casă ne-am clarificat. Dar ce fel de mască alegem pentru o problemă concretă și în funcție de tipul pielii?

OLIVE-HYDRATION
Mască alginată ultrahidratantă anti-age cu ulei de măslin și extract de frunze de măslin.

Această mască alginată cu efect leefting este o descoperire avantajoasă pentru locuitorii orașelor mari și amatorii băilor de soare. Aceasta protejează pielea de efectele smogului și a prafului, luptă împotriva radicalilor liberi și îmbătrânirea pielii, cauzate de efectele negative ale razelor UV și ale mediului ambiant.

Peel off Masks Olive-Hydration se potrivește pentru orice tip de piele și este capabilă să soluționeze o varietate de imperfecțiuni locale. Datorită uleiurilor fructelor și a extractului de frunze de măslin, care conțin vitaminele A, E, C, D, F, K și a complexului de vitamine din grupa B, masca identifică zonele cu problemă și le rezolvă în mod direct. Masca hrănește pielea uscată cu umiditate, iar pe cea matură o împrospătează. În caz de creștere a producției de sebum, se normalizează echilibrul de grăsime, se reduce inflamația, are efect antibacterian.

Potrivit comentariilor utilizatorilor, efectul se observă imediat după aplicarea măștii "Peel off Masks Olive-Hydration" — pielea devine mai elastică, mai proaspătă, se reduc umflăturile, porozitățile, ridurile mărunte se netezesc.

Datorită acestei acțiuni directe, masca alginată "Olive-Hydration" este în topul vânzărilor și a reușit să-i cucerească pe toți cei care au încercat-o măcar o singură dată.

BLACK DEAD SEA MASK
Mască alginată de curățare, calmare, ultra-hidratare a pielii, cu noroi din Marea Moartă, ulei de arbore de ceai și lămâie.

Această mască se potrivește cel mai bine persoanelor cu tenul gras, predispus la apariția acneei. Componentele vegetale ale măștii alginate — ulei de arbore de ceai și ulei de lămâie. Acestea au proprietăți anti-inflamatorii, contribuie la vindecarea leziunilor minore ale pielii, precum și decolorează petele pigmentare apărute în urma acneei, dar și uniformizează culoarea tenului.

Noroiul din Marea Moartă este un component bactericid, îndepărtează toxinele acumulate în piele, curăță profund tenul, activează metabolismul pielii, fortifică proprietățile de protecție a pielii și normalizează toate funcțiile de bază a acesteia.

ALOE DE STRESS
Mască alginată calmantă ultra-hidratantă cu extracte de aloe vera și spirulină

Masca alginată cu extracte de aloe vera și spirulină este cel mai bine de a fi folosită pentru piele uscată și sensibilă. Extractul de aloe concomitent hidratează pielea uscată și calmează zonele iritate, inflamate ale pielii. Iar proprietățile sale antiseptice ajută foarte bine la combaterea inflamațiilor infecțioase.

Extractul de spirulină îmbunătățește schimbul de substanțe ale pielii, are efect nutritiv, elimină toxinele, sporește rezistența față de diferite boli și factori externi. Masca ajută la vindecarea rănilor ușoare și susține procesele naturale de regenerare.

Măștile alginate "Peel off Masks" de la "Janssen Cosmetics" pot fi cumpărate în magazinul specializat "Belar Group".

Îmi place

Dacă ați observat o greșeală sau o inexactitate în text anunțați-ne.

Informație de contact

Belar Grup — Reprezentant multi-brand de produse cosmetice profesionale în RM str. Vasile Alecsandri, 54/1 Tel.: 022 93-14-41, 022 92-25-59, 0 684 5-05-50, 0 680 3-25-29 www.belar.md

Comentariul dvs.

Dacă tema abordată v-a trezit interes, puteți să, lăsați un comentariu

Parteneri noi

Cele mai interesante

Teme populare a rubricii «Sănătate»

Articole populare a rubricii «Sănătate»