Articolul se referă la temele:

Sistemul unic: MD Codes™ Mauricio De Maio1

Materialul partenerilor Belar Grup 22 octombrie 2018 911
Sistemul unic:  MD Codes™ Mauricio De Maio

Este un sistem universal, care schimbă lumea medicinii estetice, îmbunătățește și dezvoltă tehnica de efectuare a injecției, sistematizează o experiență clinică de peste douăzeci de ani, ordonează și unifică limbajul de comunicare a specialiștilor în medicina estetică din lumea întreagă, permite poziționarea medicinii estetice la un nivel nou de calitate, nu pune accent pe semnele de îmbătrânire, ci pe componentele emoționale și expresia facială.

”Am elaborat această instrucțiune simplă și comodă, anume pentru lucrul cu preparatele din colecția ”VYCROSS™” a companiei ”Allergan”, pentru a ajuta medicii să obțină rezultate optime de la procesul de elaborare a planului individual de corecție estetică pentru fiecare pacient.”

MAURICIO DE MAIO – doctor în științe medicale, o personalitate marcantă în domeniul chirurgiei plastice și a medicinii estetice, fondator ”CLINICA DR. MAURICIO DE MAIO” din Sao Paulo (Brazilia).

Medicul a elaborat un concept revoluționar de codare facială - MD CODES™, care a fost cu succes acceptat de către comunitatea medicală și a devenit bază pentru practica medicilor-cosmetologi moderni din lumea întreagă. Predă în mod activ, participând la congrese internaționale cu tematica medicinii anti-îmbătrânire. Este angajat în cercetări, desfășoară cursuri de formare și master-classuri în toată lumea, publică monografii, creează filme didactice pentru medici despre metodele injectării de corecție.

Bibliografia lui Mauricio De Maio:

  • ”Toxina botulinică în medicina estetică” Springer-verlag berlin heidelberg, 2007
  • ”Medicina estetică pentru pacienții de sex masculin” Springer-verlag berlin heidelberg, 2009
  • ”Fillerele dermatologice în medicina estetică” Springer-verlag berlin heidelberg, 2006 and 2nd edition 2014
  • ”Divulgând coduri unice de metamorfoză facială”. Ediția 2017
  • ”Divulgând codul renașterii frumuseții”. Ediția 2017
  • ”Divulgând tainele feței. Corecția semnelor apărute pe fond emoțional la nivelul tenului, în baza sistemului de formule md codes™”. Ediția 2017

”În anul 2010, în cadrul unui Congres Internațional, am prezentat metoda liftingului facial cu utilizarea fillerelor pe 8 puncte-cheie. În timpul master-classului de injectare, pentru prima dată a fost demonstrată succesivitatea injectărilor în anumite puncte cu argumentarea utilității aplicării algoritmului propus de corecție estetică. Călătorind prin lume, am înțeles că bariera lingvistică poate reprezenta un obstacol în procesul de studiere a noii metode, motiv din care este necesară crearea unor scheme de corecție simple și clare, precum și a unei terminologii speciale. Pentru soluționarea acestei probleme, a și fost elaborat sistemul de ”coduri medicale” — MeDical Codes™.”

În anul 2015, am prezentat cu mândrie cartea ”Divulgând coduri unice de metamorfoză facială: instrucțiune pas cu pas privind efectuarea tratamentelor plastice cu injecții”, elaborarea căreia a durat 5 ani. Această carte reprezintă vechiul mei vis. Aceasta a permis crearea unui ”limbaj unic” al medicinii estetice, care va contribui la îmbunătățirea tehnică a medicilor, care efectuează injectarea fillerelor. Sistemul ”MD Codes™” – un instrument simplu și efectiv pentru planificarea și efectuarea procedurilor, precum și pentru comunicarea medicului cu pacienții.

Sunt impresionat de reacțiile față de cartea mea. În ultimii doi ani, am cutreierat întreaga lume în cadrul turneului ”MD Codes™” și mă bucuram atât de mult să aud cum colegii mei din diferite țări vorbesc în acest limbaj unic nou. Le sunt recunoscător tuturor celor care au decis să includă ”MD Codes™” în practica lor. Împreună vom reuși să ridicăm standardele de instruire în domeniul medicinii estetice, precum și să sporim siguranța și efectivitatea procedurilor desfășurate.”

текст справаMauricio de Maio

În R. Moldova, metoda ”MD Codes™” este reprezentată de compania ”Belar Grup” S.R.L.

Îmi place

Dacă ați observat o greșeală sau o inexactitate în text anunțați-ne.

Informație de contact

Belar Grup — Reprezentant multi-brand de produse cosmetice profesionale în RM str. Vasile Alecsandri, 54/1 Tel.: 022 93-14-41, 022 92-25-59, 0 684 5-05-50, 0 680 3-25-29 www.belar.md

Comentariul dvs.

Dacă tema abordată v-a trezit interes, puteți să, lăsați un comentariu

Parteneri noi

Cele mai interesante

Teme populare a rubricii «Sănătate»

Articole populare a rubricii «Sănătate»