Socialisti

Articolul se referă la temele:

PB SERUM — revoluție enzimatică în lumea cosmetologiei de la Belar Grup0

Materialul partenerilor Belar Grup 23 mai 2017 34793

PB SERUM — enzime de ultimă generație, create cu implicarea nanotehnologiilor. Acestea se caracterizează printr-o permeabilitatea sporită și biotehnologie profundă, sunt absolut sigure, nu provoacă reacții alergice, se aplică cu ușurință, iar rezultatele pot fi văzute imediat.

PB SERUM — revoluție enzimatică în domeniul cosmetologiei și un panaceu în soluționarea oricăror probleme estetice!

În aprilie 2017, în Moldova s-a desfășurat conferința științifico-practică de proporții, la tema "PBSerum — o inovație în domeniul parafarmaceutic, creată pe bază de enzime inovatoare", care a reunit peste 120 de specialiști în cosmetologie și medicina estetică din diferite localități din țară.

Evenimentul a fost organizat de compania "Belar Grup", distribuitor oficial a produselor "PBSerum" în Republica Moldova. În calitate de speaker a fost Juan Ramón Muñoz-Montaño — doctor în biochimie și farmacologie, autorul numeroaselor lucrări științifice, creatorul TM "PBSerum".

Ce reprezintă "PB Serum"?

Preparatele "PBSerum" reprezintă o creație inovatoare a laboratorului spaniol de biotehnologie "Proteos Biotech" din cadrul holding-ului farmaceutic "Moehc Group", care până în anul 2017 reușește să opereze în 31 de țări din întreaga lume.

Preparatele au la bază enzime care acționează asupra țesutului țintă și corectează în mod eficient zonele cu problemă. Un avantaj important al produsului "PBSerum" este eliberarea praparatului în formă liofilizată, care îmbunătățește biodisponibilitatea ingredientelor active și nu necesită aplicarea conservanților, ceea ce reduce considerabil riscul de efecte adverse.

Preparatele "PBSerum" se combină eficient cu o gamă largă de protocoale de proceduri cosmetice. O asemenea abordare permite obținerea unor rezultate vizibile într-o perioadă scurtă de timp și asigură un efect estetic prelungit.

Aplicare

PB Serum FACE | PROFESSIONAL & HOME CARE

Tratamentul enzimatic al tuturor timpurilor de îmbătrânire a pielii, acne degradul 1-4, hiperpigmentare.

 1. Terapie fără injectare a imperfecțiunilor dermatologice și estetice ale pielii;
 2. Suluții eficiente pentru problemele majore ale pielii;
 3. Preparatele se combină perfect cu majoritatea procedurilor cosmetologice hardware, asigurând efectul sinergic și sporind eficiența terapiei.

Indicații:

 • Apariția semnelor de foto și chrono-îmbătrânire (riduri de profil mic și mijlociu, reducerea tonusului și elasticității, culoarea palidă a feței);
 • Acnee și post-acnee;
 • Pielea "stresată" și "de fumător";
 • Pielea uscată, deshidratată;
 • Hiperpigmentarea;
 • Dermatita seboreică;
 • Hiperkeratoza.

PB Serum BODY | PROFESSIONAL & HOME CARE

Terapiaenzimatică a tuturor formelor de celulită și de modelare a conturului corpului.

 1. Modelarea non-injectabilă a corpului;
 2. Produs profesional de elimenare a țesutului adipos din zonele cu problemă, redă elasticitatea pielii și microrelieful acesteia, lansează procesul de remodelare fiziologică a hipodermei;
 3. Se combină perfect cu diverse metode din cosmetologia hardware, asigurând efectul sinergiei. Ceea ce permite de a transforma o procedură hardware standard în una specială,iar rezultatul va fi vizibil deja după primele două ședințe.

Indicații:

 • Depuneri locale de grăsimi;
 • Drenaj;
 • Umflături;
 • Celulită;
 • Îmbunătățirea structurii pielii.

Doar pentru utilizare profesionistă

Preparatele "PBSerum Body + " — corecția figurii prin mezoterapie, preparat enzimatic cu acțiune intensivă.

Indicații:

 • Depuneri pronunțate de grăsimi;
 • Apariția cojii de portocală;
 • Dezvoltarea sporită a celulitei edematoase;
 • Celulită fibrotică pronunțată;
 • Nivel înalt de depuneri de lichide;
 • Corectarea erorilor de administrare a acidului hialuronic.

Iată ce a relatat special pentru portalul nostru Juan Ramón Muñoz-Montaño:

Pentru ce categorie de vârstă sunt recomandate preparatele "PBSerum"?

Nu există limite de vârstă. Ideea e că preparatele noastre pot fi administrate după mai multe scheme. Pacienților tineri le propunem preparatele împotriva acneei. Pentru persoanele de vârstă medie — preparate care sunt capabile să lupte cu pielea care atârnă pe față și gât. Suluțiile pentru remodelarea corpului și feței pot fi utilizate la orice vârstă, dacă există indicații. Noi am eliminat depuneri locale de grăsimi atât la fete și băieți tineri, cât și la doamne în etate. În cazul femeilor de vârstă medie, se activează nu doar contra celulitei, dar și a pielii ridate. Aceasta este diferența fundamentală.

Specialiști de ce nivel pot lucra cu preparatele companiei dvs.?

Dermatologii și chirurgii plastici pot lucra cu preparatele injectabile. Acești specialiști au nevei de proceduri de înaltă calificare, care asigură rezultatele vizibile chiar după prima aplicare. Al doilea grup de specialiști sunt cosmetologii. Acești pot lucra la suprafața pielii. Linia de preparate non-injectabile include prodese profesioniste și care pot fi utilizate în condiții de casă. Studiile au demonstrat că abordarea complexă oferă rezultate mai bune. După procedurile cosmetologice efectuate la un salon de frumusețe, este recomandat să mențineți efectul de sine stătător, acasă.

Care sunt avantajele producției?

Cel mai important avantaj — noi efectuăm ciclul compelt de produse verificate 100%.

Toate produsele ce fac parte din brand-ul "PBSerum" sunt produse în conformitate cu cerințele de calitate farmaceutică. Producția se realizează în condiții sterile, nu sunt utilizate preparate aromatizante și conservanți. Toate preparatele sunt naturale și obligatoriu sunt supuse experimenelor clinice.

Opiniile cosmetologilor

Irina Tcaci, Institutul de Sănătate și Frumusețe "Belle Femme":

Cel mai important avantaj al acestei mărci este posibilitatea de aplicare multiplă: cosmetologul-estet va putea lucra pe suprafața pielii, fără a cauza daune țesutului pielii; la rândul său, dermacosmetologul va fi interesat de metodele injectabile. O atenție deosebită merită componența produselor — o combinație interesantă de enzime fundamentale, care sunt implicate în procesele chimice naturale din interiorul corpului, de aceea nu prezintă risc pentru sănătate.

Angela Gaidașenco, medic-cosmetolog salonul "Afrodita":

În lume, "PBSerum" demult se bucură de popularitate, fermetoterapia este cunoscută și în domeniul recuperării, și în detoxifiere, adică — în prelungirea duratei vieții. La prezentare ni s-au oferit informații științifice însoțite de dovezi clinice, ceea ce înseamnă că putem lucra cu aceste produse în condiții de siguranță. Acest lucru este extrem de important!

"Toată echipa "Belar Grup" se mândrește cu lansarea noului produs, unicitatea căruia constă în enzimele obținute prin recombinare. Este o abordare nouă și revoluționară a secolului XXI în domeniul de îngrijire a pielii", afirmă Marina Petrusenco, director general al companiei "Belar Grup".

Îmi place

Dacă ați observat o greșeală sau o inexactitate în text anunțați-ne.

Informație de contact

Belar Grup — Reprezentant multi-brand de produse cosmetice profesionale în RM str. Vasile Alecsandri, 54/1 Tel.: 022 93-14-41, 022 92-25-59, 0 684 5-05-50, 0 680 3-25-29 www.belar.md

Comentariul dvs.

Dacă tema abordată v-a trezit interes, puteți să, lăsați un comentariu

Parteneri noi

Cele mai interesante

Teme populare a rubricii «Sănătate»

Articole populare a rubricii «Sănătate»