Apa Buna

Articolul se referă la temele:

Cărucioare și alte produse marca "Chipolino" — în exclusivitate la "Baby-Boom"0

Cărucioare și alte produse marca "Chipolino"  — în exclusivitate la "Baby-Boom"

Tot mai mulți părinți din Moldova aleg cărucioare, scaune auto, scăunele de alimentație marca "Chipolino". Ce fel de brand este acesta, de ce e atât de popular și de unde este cel mai bine să procurăm produsele respectivei mărci în Moldova — citiți în articolul nostru.

Atunci când în casă apare un bebeluș — articolele uzuale, precum căruciorul, scăunelul pentru alimentație, scaunul auto — deja nu mai sunt niște lucruri simple. Sunt adevărate ajutoare și chiar parteneri ai tinerilor părinți în procesul de educație a copiilor. Căruciorul zilnic însoțește mama la plimbare, scăunelul o ajută la hrănirea micuțului, scaunul auto are grijă de siguranța acestuia. Iată de ce mamele și tații cu atâta atenție aleg aceste produse. Studiază piața, solicită sfatul altor părinți, caută avize pe forumuri. Iar tot mai mulți părinți, în ultimii ani, aleg și recomandă și altora brandul "Chipolino".

Forumurile sunt pline de caracteristici ale mărfurilor acestei mărci. Părinții remarcă comoditatea, designul stilat și, ceea ce este în deosebi important pentru realitatea din Moldova — prețurile foarte accesibile pentru produse de calitate înaltă.

Dacă cu 10 ani în urmă, piața de mărfuri pentru copii era condusă ferm de vreo zece "monștri" cu renume mondial, atunci astăzi tinerii părinți nu mai văd sensul să cheltuie sume fabuloase pe mărfurile lor. Doar a apărut o alternativă — calitate decentă, cărucioare frumoase și confortabile la prețuri destul de modeste.

Despre brandul "Chipolino"

"Chipolino" — cel mai renumit brand în Bulgaria, care produce mărfuri pentru copii — cărucioare, scăunele pentru alimentare, scaune auto, covorașe pentru copii etc. Marca comercială de mai bine de 10 ani este lider în segmentul său. Gamă bogată de modele, design comod și multicolor — toate acestea contribuie la ocuparea unei poziții tot mai puternice pe piețele multor țări europene. Este curios faptul că modelele și stofele din care sunt confecționate mărfurile pentru copii se elaborează și se produc doar în Bulgaria. Toate mărfurile mărcii "Chipolino" se conformează cu exactitate standardelor europene și garantează siguranță și confort în utilizare.

În special sunt solicitate cărucioarele acestui brand. Și nu e de mirare, doar gama de cărucioare "Chipolino" include atât modele pentru plimbare și tip baston, cât și cărucioare multifuncționale 3 în 1. Există chiar modele pentru gemeni și tripleți.

"Chipolino" în Moldova

Reprezentantul oficial al mărcii comerciale "Chipolino" în Republica Moldova — rețeaua de magazine "Baby-Boom".

În magazinele acestei rețele, părinții vor găsi:

  • cel mai bogat sortiment de mărfuri "Chipolino" în Republica Moldova.
  • echilibru perfect între calitate și preț.
  • mărfuri, certificate conform standardelor europene.
  • modele produse doar în Europa.

Toate mărfurile pot fi văzute pe site-ul "Baby-Boom" Baby-Boom și procurate din magazinele rețelei.

Îmi place

Dacă ați observat o greșeală sau o inexactitate în text anunțați-ne.

Informație de contact

Baby Boom — Сеть магазинов str. Bucuriei, 1/2 Tel.: 022 29-28-25, Fax. 022 29-13-15 baby-boom.md

Comentariul dvs.

Dacă tema abordată v-a trezit interes, puteți să, lăsați un comentariu

Parteneri noi

Cele mai interesante

Teme populare a rubricii «Cumpărături»

Articole populare a rubricii «Cumpărături»