Apa Buna

Elitex — instituție de învățământ privat, genul de activitate al căreia este oganizarea învățământului preșcolar, primar, gimnazial și liceal.

Servicii și particularități:

La Chișinău se deschide școala sportivă modernă ”Aquaterra Sport School”0

La Chișinău se deschide școala sportivă modernă ”Aquaterra Sport School”

Aquaterra Sport School — un nou proiect unic a companiei de construcție ”Eldorado Terra” și a rețelei de cluburi sportive de clasa premium ”Aquaterra”. Nu este vorba de un centru fitness, ci unica școală sportivă din Moldova de nivel premium, care include jocuri și activități sportive și recreative.

La școala sportivă se va învăța sportul literalmente de la primii pași, creând o bază solidă pentru succes.

Prin urmare, împreună cu copiii veți putea beneficia de o mare varietate de programe pentru îmbunătățirea sănătății și pentru dezvoltarea potențialului creativ:

 • Înot
 • Acrobație
 • Gimnastică sportivă
 • Judo
 • Kickboxing
 • Karate
 • Dansuri
 • Taekwondo

Fiecare direcție sportivă a școlii va face parte din Federațiile Sportive ale Sportului din Moldova, astfel copiii dvs. vor fi antrenați de profesioniști. Pentru copiii premianți și câștigătorii competițiilor sportive, vor fi create condiții speciale de frecventare a clubului. În plus, compania ”Eldorado Terra”, care există pe piața din Republica Moldova de peste 14 ani și întotdeauna tinde să includă în proiecte idei inovatoare, va sponsoriza plecările la competiții a elevilor cu rezultate excelente.

O direcție separată la ”Aquaterra Sport School” este dedicată sporturilor nautice. Aici a fost construit un bazin cu lungimea de 25 de metri cu 5 benzi, de asemenea - o piscină unică în Moldova pentru sugari. Tot aici vă așteaptă camera confortabilă a ”Mamei și copilului” și programele ”Fitness mama” și ”Aqua mama + copil”, care prevăd lecții concomitent și pentru copii, și pentru părinți.

La ”Aquaterra Sport School” sunt prevăzute activități pentru viitoarele mămici și pentru nou-născuți, într-un bazin unic pentru copii:

 • Aqua-aerobică pentru gravide
 • Înot (piscină unică în Moldova pentru sugari)
 • Masaj pentru nou-născuți
 • Proceduri SPA pentru bebeluși
 • Pilates pentru gravide

În cadrul școlii sportive activează și ”Lego Club”, unde copiii cu vârste cuprinse între 3-14 ani au posibilitate să cunoască ”știința tehnică” cu ajutorul seturilor de ”LEGO EDUCATION”.
Iar activitățile de dezvoltare desfășurate la Studio de creație vor ajuta copilul dumneavoastră să se pregătească de școală – prin desen, modelare și artă teatrală.

La ”Aquaterra Sport School” a fost amenajată și o cafenea în care pot fi organizate zilele de naștere ale copiilor, precum și o zonă mare de joacă ”Let`s Play”, dotată cu aparate de joc și o varietate de distracții. Aici puteți organiza o sărbătoare ideală copilului dumneavoastră.

Școala sportivă ”Aquaterra Sport School” își va demara activitatea în a doua jumătate a lunii septembrie.

Respectiv, dacă sunteți în căutarea unor secții sportive pentru copil – alegeți ce e mai bun! Alegeți ”Aquaterra Sport School”!

Deja astăzi puteți procura abonamente la preț avantajos.

Contacte:
Tel. 022 85 05 50
Сайт: www.sportschool.md
Instagram: aterrasportschool
Facebook: AquaterraSportSchool
Adresa: St. Ginta Latna 12/13

Îmi place

Dacă ați observat o greșeală sau o inexactitate în text anunțați-ne.

Informație de contact

Aquaterra Sport School — Școala sportivă str. Ginta Latină, 12/13 Tel.: 022 85 05 50 www.sportschool.md

Comentariul dvs.

Dacă tema abordată v-a trezit interes, puteți să, lăsați un comentariu

Indigo trattoria

Noutățile partenerilor

Noutăți

Parteneri noi

Cele mai interesante

Teme populare a rubricii «De la 3 la 7 ani»

Articole populare a rubricii «De la 3 la 7 ani»