Elitex — instituție de învățământ privat, genul de activitate al căreia este oganizarea învățământului preșcolar, primar, gimnazial și liceal.

Servicii și particularități:

ZARD ART LAB — laborator de artă modernă pentru copii și peadolescenți0

ZARD ART LAB este un laborator de artă modernă pentru copii și peadolescenți care se axează pe educație prin comunicare și experiment. Atmosfera creativă și liberă oferă copiilor posibilitatea să se manifeste independent creând cât obiecte mici atat și proiecte conceptuale mari.

ZARD nu este un atelier sau mini-școală unde copiii sunt doar învățați să deseneze sau sa picteze, idea de laborator presupune un proces mai complex de stimlare a creativității și spiritului analitic. Training-urile sistematice de arte antrenează și mobilizează spiritul creativ și îi oferă experiența necesară pentru crearea obiectelor artistice.

În activitatea sa ZARD are câteva direcții care le propune publicului:

  • sketching, presupune un exercițiu folositor prin materializarea ideilor și conceptelor sub formă de schiță cu diverse materiale grafice si de pictură- carioca, creioane, pix, pastel, cărbune, acuarelă, acrilice, guașe;
  • obiecte și instalații mari, proces de creare a obiectelor în volum din diverse materiale cum ar fi lemn, carton, elemente de plastic, metal, sârmă, ceramică, elemente organice. Acest gen de activitate oferă experiențe unice în momentul cănd ideea devine realitate intr-un obiect;
  • ceramica, materialele naturale – argilă, angobe asigură un proces plăcut care oferă posibilități deosebite de a combina și experimenta materialele.

Orice categorie de vârstă necesită o abordare diferită, din acest motiv la ZARD training-urile sunt organizate separat pentru pentru urmatoarele categorii:

  • copii de 2-3 ani (copil+părinte)
  • copii de 4-6 ani
  • copii de 7-10 ani
  • copii de 11-15 ani (doar curs creare ilustrații)

Toți trainerii laboratorului sunt competenți în domeniu cu experiență în mai multe țări ( România, UK, F. Rusă, Ucraina), ei vor oferi suportul și susținerea copilului în procesul de creare împărtășind propria experiență. Principiul de comunicare între adult și copil la ZARD este prietenia și respectul reciproc.

Fiecare training începe cu un scurt video și o discuție ce ține de subiectul orei, astfel procesul devine mai inteligent, scopul fiecării activități este să învețe copilul să exploreze.

Investițiile facute în dezvoltarea copilului sunt investiții în viitor, arta face copiii mai rezistenți, creativi și mai independenți. ZARD nu activează pentru a crea doar obiecte frumoase sau a oferi un set de abilități tehnice, prioritatea noastră este personaliatea.

Îmi place

Dacă ați observat o greșeală sau o inexactitate în text anunțați-ne.

Informație de contact

Zard Art Lab — laborator de artă modernă șos. Hîncești 55, bl.6, of. 3 Tel.: 069 17-88-93

Comentariul dvs.

Dacă tema abordată v-a trezit interes, puteți să, lăsați un comentariu

Parteneri noi

Cele mai interesante

Teme populare a rubricii «De la 3 la 7 ani»

Articole populare a rubricii «De la 3 la 7 ani»