Articolul se referă la temele:

International Language Training Center — lumea comunicării și a cunoștințelor, lumea prietenilor și a bunei dispoziții!

Cursuri de limbi străine:

Cum va fi tabăra engleză "Test Kids" în acest an? Povestește coordonatorul taberei, Thomas Boyle0

Cum va fi tabăra engleză "Test Kids" în acest an? Povestește coordonatorul taberei, Thomas Boyle

La "Top English School" al nouălea an consecutiv sunt organizate tabere neobișnuite și extrem de interesante pentru copii, unde se comunică în limba engleză. Cu ce ne vor surprinde în acest an organizatorii taberei? Povestește americanul Thomas Boyle.


Thomas Boyle
Thomas Boyle

Profesor în cadrul centrului "Top English School of Today" și organizatorul taberei de vară "Test Kids".Câți ani la rând organizați tabăra de vară?

Ușile primei tabere de vară "Top English School" s-au deschis în anul 2009.

Eu personal mă preocup de organizarea Taberelor de Vară și în general a evenimentelor pentru copii desfășurate în aer liber, din anul 2001. Întotdeauna mi-a plăcut foarte mult să contribui activ la creșterea și dezvoltarea tineretului din toată lumea. Să fac din fiecare tânăr un cetățean destoinic al țării. Să cultiv o adevărată personalitate.

Pentru cine se organizează acestea?

Eu organizez aceste evenimente și tabere anume pentru copii și tineri. Deoarece consider că anume ei sunt liderii zilei de mâine. Și dacă voi putea face să fie mai bun pe cel puțin un copil, simt că timpul nu va fi irosit în zadar.

Cu ce idei, scopuri faceți aceasta? Pentru ce e nevoie de o tabără de vară?

Ideea este simplă: eu și profesorii cu experiență de la "Top English School" și "TEST Kids" vom lucra asupra dezvoltării noilor calități de lider ai discipolilor noștri, dar și asupra performanței care deja există. Voi fi capabil să-i învăț pe copii multe, utilizând cei 22 de ani de experiență de Boy Scout, precum experiența de 10 ani în serviciul Forțelor Marine ale Statelor Unite.

Tabăra noastră este pentru cei care mereu tind spre mai mult. Spunând "mai mult", mă refer la oamenii care vor să învețe și să crească ca personalități și, totodată, să-și dezvolte abilitățile și calitățile de lideri. Tabăra "TEST Kids" este locul unde noi vă vom ajuta să corectați la timp diferite greșeli ale copiilor, înainte ca aceștia să se pomenească în lumea reală și în viața adultă.

Se va diferenția tabăra din 2018 de cele organizate în alți ani? Prin ce?

Mă bucur să vă comunic faptul că în acest an tabăra de vară se va deosebi de toate taberele organizate în Moldova. Am elaborat programul în așa mod, încât la maxim să creăm atmosfera unei adevărate Tabere Americane. Vă imaginați, veți putea călători în America fără să plecați din țară!

La momentul de față negociem cu reprezentanții Poliției, Pompierilor, Ambulanței, Armatei Naționale, pentru a introduce noi tipuri de activități în orarul taberei. Cooperarea cu serviciile naționale ne va ajuta să consolidăm încrederea între cetățeni și funcționarii publici, și va oferi copiilor posibilitatea să urmărească din interior faptele mărețe pe care acești oameni le săvârșesc zilnic!

Povestiți-ne ce va fi interesant acolo?

Limba engleză – limba de comunicare de bază în cadrul taberei noastre. Toate activitățile și evenimentele se vor desfășura în limba engleză, pentru ca studenții să se afle mereu într-un mediu englez de comunicare. Ne dăm bine seama că nu toți vorbesc în limba engleză. Unii în genere nu cunosc limba și aceasta e ceva normal.

Ei sunt aici pentru a învăța și toți vor fi capabili să nea înțeleagă, pentru că nimeni nu va rămâne fără de atenția noastră. Noi lucrăm în echipă! Iar echipa este atunci când toți peste tot și întotdeauna sunt împreună. Prin urmare tabăra noastră este pentru copiii cu orice nivel de cunoaștere a limbii engleze.

De asemenea, noi pentru prima dată vom prezenta evenimente, inspirate de "Societatea pentru Creative anacronism" (SCA). Obiectivul unor asemenea evenimente – de a insufla la tineri înțelegerea și respectul pentru trecut, în special, prin intermediul istoriei lui Ștefan cel Mare, precum și interesul pentru munca în echipă, conducere și parteneriat.

Povestiți-ne puțin despre pedagogi și organizatori. Cine sunt acești oameni?

La "Top English" și "TEST Kids" cadrele didactice sunt minunate, pedagogi cu experiență, care permanent își ridică nivelul de calificare și sunt cei mai buni din oraș. La fel, întreg personalul taberei, care nu vor lăsa fără supraveghere nici un copil.

Școala noastră este la a zecea aniversare și noi vom face acest an unul de neuitat! La tabăra noastră vor activa 3 vorbitori nativi ai limbii și peste 15 profesori și asistenți ai acestora, care vor participa activ la fiecare aventură de vară a copilului dumneavoastră.

De ce vă este interesant să activați în Moldova, cu copiii moldoveni?

Pentru mine Moldova reprezintă un vis! Este un pământ liniștit cu oameni buni, care au grijă unii de alții, se gândesc la aproapele lor mai mult ca la un nou show tv. Până a veni aici, am văzut ceea ce poate oferi mai urât viața, iar Moldova mi-a arătat câtă bunătate există în viață, încât am decis să rămân aici și să învăț copiii din Moldova, pur și simplu pentru că ei sunt deștepți! Aceasta este modalitatea mea de a mulțumi Moldovei pentru tot ce mi-a oferit această țară.

Ce le va oferi tabăra bun copiilor care își vor petrece aici timpul?

Mă bucur că m-ați întrebat! Sunt sigur că, în primul rând, copiii vor învăța să fie lideri. În diferite momente ale zilei, va fi selectat un discipol-lider, care va trebui să-și conducă colegii de grupă. El va putea să se manifeste în diferite tipuri de activități, treptat se va descătușa, își va descoperi talentele! Vom tinde ca fiecare copil să obțină încredere în sine și succes.

Cel mai important, această experiență le va oferi o nouă imagine despre viață și prietenie.

În special, le doresc copiilor să aibă o privire pozitivă asupra viitorului acestei țări. Totul este posibil, dacă aveți un vis!

Îmi place

Dacă ați observat o greșeală sau o inexactitate în text anunțați-ne.

Informație de contact

Top English School of Today — Centru de limbă engleză str. Bănulescu-Bodoni, 45 Tel.: 022 81-51-57, 022 81-51-56, 022 81-51-55, 0 799 9-44-81, 0 793 0-60-07 www.topenglish.md

Comentariul dvs.

Dacă tema abordată v-a trezit interes, puteți să, lăsați un comentariu

Parteneri noi

Cele mai interesante

Teme populare a rubricii «Dezvoltare»

Articole populare a rubricii «Dezvoltare»