Cu ce ne ajută jocul Geneza?0

Jocul psihologic "Geneza" devin tot mai popular. În ce constă secretul acestuia și cum ajută acest joc la aflarea răspunsurilor la cele mai dificile întrebări?

Bună ziua. Mă numesc Alina Vladimir, sunt psiholog-consultant și moderatoarea jocului Geneza. Vreau să vă povestesc despre acest joc, ca despre ceva ușor. Pentru mine, acesta a fost un instrument extrem de lejer pentru a răspunde la întrebarea mea interioară, întrebare la care nu puteam găsi răspuns. Nu puteam găsi un răspuns nici prin terapia desfășurată cu un psiholog, nici din lectura unor cărți deștepte. Ceva se afla în interiorul meu și eu nu eram capabilă să rezolv această problemă. Atunci am descoperit un asemenea instrument, precum e Geneza. Am auzit cuvântul ”joc” și m-am simțit mai ușurată. Deoarece te poți juca, pleca, fără a acorda atenție acestui aspect. În joc poți fi altfel, poți face ceva nou pentru sine, aceasta îmi părea destul de benefic și eu cred că aceasta va fi util și pentru dv. Dat fiind faptul că jocul Geneza ascunde un secret foarte moc, pe care eu l-am identificat pentru mine - chiar dacă pur și simplu joc, conștientizarea care se produce cu mine în timpul jocului, eu o iau cu sine. Adesea inconștient, dar oricum acestea apar în viața mea, eu pot utiliza ceea ce am aflat despre mine în timpul jocului.

Cele mai frecvente solicitări cu care se adresează oamenii la mine, cu care vin să joace sunt întrebările despre relații: între oameni, în cuplu, între părinți și copii, chiar între partenerii de afaceri, pe care îi leagă un scop comun. Acesta este unul din acele formate cu care prefer să joc, pentru că poți sta alături de persoană într-o formă nouă pentru sine, într-un rol nou, într-un spațiu sigur. Acolo unde eu vă însoțesc, vă ofer sugestii, vă ajut să vedeți lucruri neobservate. Toate într-o modalitate foarte precaută.

Să oferi răspuns la toate întrebările timp de 2 minute este imposibil. Deci, cu drag vă voi răspunde la toate întrebările în comentarii sau în mesaje private.

Îmi place

Dacă ați observat o greșeală sau o inexactitate în text anunțați-ne.

Informație de contact

Psytv — Internet TV, creat de psihologi str. Dacia, 6 Tel.: 068 27-27-65 www.psytv.pro

Comentariul dvs.

Dacă tema abordată v-a trezit interes, puteți să, lăsați un comentariu