Articolul se referă la temele:

Vet-Exotica — asistență veterinară profesională acordată animalelor de companie și speciilor exotice de animale și păsări.

Domenii de specializare:

Textile în interior. Tendințe și oportunități pentru anul 2018 în Moldova1

Textile în interior. Tendințe și oportunități pentru anul 2018 în Moldova

Planificați să utilizați textile pentru designul interior al casei și ați vrea să fiți la curent cu ultimele tendințe ale modei? Vreți să știți care sunt cele mai noi oportunități tehnice? Expertul Diana Verhovscaia, directorul studioului ”Gardina”, — ne-a vorbit despre tendințele și inovațiile care cu puțin timp în urmă au strălucit în cadrul celor mai importante expoziții internaționale, iar astăzi sunt deja accesibile în Moldova.

La fel cum imaginea omului poate fi schimbată cu ajutorul îmbrăcămintei alese cu gust — și interiorul locuinței își schimbă aspectul — cu textile selectate corect. Pentru a obține un rezultat ideal, în ambele cazuri, întâi de toate, trebuie să cunoști — bazele, regulile, aspectele ce se referă la selecție. Apoi — să înțelegi oportunitățile tehnice. Și, în sfârșit, abilitatea de a te orienta în tendințele noi și un simț impecabil al gustului.

Ce culori, texturi și desene pe țesătură sunt în special actuale în acest sezon? Cum alegem baza oricărei compoziții de perdele și draperii — galeria? În ce măsură noile tehnologii oferă un suflu nou tradiționalului obiect al decorului — covorului? Despre toate acestea și despre multe altele — povestește Diana Verhovscaia, fondatoarea studioului de draperii "Gardina".

Inspirație

Designul textil este anume acel domeniu de activitate în care compania "Gardina" activează cu succes mai bine de 15 ani. Ne dezvoltăm în permanență, nu doar prin îmbunătățirea calității serviciilor prestate și a profesionalismului specialiștilor, dar, în același timp, ne străduim să oferim clienților noștri tot ce e mai bun și mai nou din lumea textilelor decorative. Participarea în cadrul expozițiilor internaționale organizate în Italia, Germania și Franța, ne permite să urmărim cele mai recente evoluții tehnologice, să aplicăm cele mai noi tendințe în designul textil al interiorului și să prezentăm clienților noile colecții ale mărcilor de top, precum: ADO, Armonie Di Interni, Ashley Wilde,5 Avenue, EUSTERGERLING, JOOP!, KAI, KT-Exlusive, DL, Duralee, Fabricut, Nya Nordiska,Trend, T&G,Vriesco.

În acest an, reprezentanți ai studioului "Gardina" au fost în Frankfurt, unde s-a desfășurat expoziția "Heimtextil 2018". Varietatea incredibilă de țesături și texturi prezentate în cadrul expoziției, a fost, pur și simplu, uimitoare. Iar nivelul de calitate a acestora — a atins înălțimi fără precedent.

Tendințe

Cele mai noi tehnologii de imprimare — Digitală, oferă posibilitatea de a crea textile cu o gamă coloristică extrem de bogată și de a transmite mii de nuanțe diferite. Cei mai buni designeri ne deschid prin intermediul textilelor lumi viu colorate și chiar ciudate. În unele — locuiesc fluturași din basme, păsări ale paradisului, libelule uimitoare. În altele — domnește atmosfera estului, frumusețea orientală fermecătoare. Sunt textile care ne duc în labirinturi cu motive geometrice, dar și care ne oferă liniștea și armonia stilului clasic.

Motivele clasice actuale cu ornamentele clasice tradiționale și utilizarea texturilor cu vârste nobile — rămân a fi în continuare foarte solicitate și întotdeauna par potrivite. Însă tendințele noi plasează în topul popularității diferite experimente cu coloarea și soluții creative ale designerilor. Culoarea principală a sezonului — ultravioletul. Urmează nuanțele moi de — albastru, mentă, lavandă. Acestea se combină perfect cu culorile clasice — bej și alb.

Broderia fină, ornamentele elegante, create cu atribuirea efectului de pulbere sclipitoare — va oferi spațiului un aspect estetic și de atmosferă. Catifeaua învechită în mod intenționat poate fi combinată cu un tul delicat — ceea ce va oferi interiorului noblețe și demnitate.

Profesionalism

Studio de draperii "Gardina" colaborează direct cu producătorii de textile, datorită acestui fapt oferă clienților săi țesături originale de calitate înaltă fără niciun adaos suplimentar la preț.

Specialiștii ce activează în cadrul studioului vă vor ajuta să alegeți culoarea, vor crea schița proiectului și vă vor consulta cât privește modelul draperiilor, ținând cont de toate particularitățile încăperii dvs. Vă vor coase draperii care se vor încadra perfect în interiorul locuinței dumneavoastră și se vor îmbina armonios cu forma geamului și a odăii, înălțimea podului și cu stilul general al casei. Draperiile gata confecționate, realizate în conformitate strictă cu dorințele dvs, vor fi livrate la domiciliul dumneavoastră și instalate împreună cu galeria în interiorul renovat al locuinței.

Accesorii

Galeria (sistem de fixare) — ocupă poziția cheie în compoziția de draperii. Actualmente, consumatorii pot alege dintr-o multitudine de sisteme de complexitate diferită. Specialiștii studioului "Gardina" vă vor ajuta să înțelegeți această diversitate și să alegeți varianta optimă pentru dumneavoastră. Compania oferă un sortiment bogat de furnitură și tipuri de galerii:

  • Galerii de tip clasic — se potrivesc întotdeauna, arată impecabil și oferă posibilitatea să asortați la acestea o mulțime de elemente decorative. Cele confecționate din lemn sunt cele mai ecologice. Cele din metal și aluminiu sunt foarte funcționale. Acestora pot fi atribuite cele mai complicate forme — forjat, curbat, neted etc.
  • Galerii de tip profil — maxim de comode, deoarece sistemul special de fixare cu sloturi oferă posibilitatea de a le utiliza pentru draperii de stofe de densitate diferită. Asemenea galerii se potrivesc pentru cele mai originale construcții neobișnuite — galerii amplasate nu în linie dreaptă, ci curbă, pentru draperii romane, precum și draperii panou în stil japonez. Pe acestea pot fi instalate mecanisme de ridicare suplimentare — electrice sau în lanț, fiind foarte comode.

Fiecare proiect al studioului de draperii "Gardina" este realizat având la bază experiență, cunoștințe și dragoste față de activitatea efectuată. Toate galeriile sunt de o calitate înaltă, confecționate din materiale moderne, stilate și foarte sigure. Fantezia clienților este fără de limite — acesta are la dispoziție toate nuanțele posibile și toate materialele de finisaj existente — lemn, sticlă, plastic, metal. Chiar și pietre scumpe.

Confortul și căldura interiorului locuinței

Covorul în interior — această tendință renaște. Tehnologiile moderne, împletirea deosebită a firelor, diferite protectoare de îmbibare, inclusiv rezistente la apă — oferă posibilitatea să utilizați covoare de lux în orice încăpere — cameră de baie, antreu, bucătărie. La designeri sunt foarte populare covoarele cu efect "degrade". Covoare cu design reliefat — acestea au un volum suplimentar și calități tactile plăcute. Tehnologiile moderne de retezare a firelor, permit crearea unor desene voluminoase, expresive pe covoarele așternute pe podea. Trecerea delicată de la o culoare la alta, nuanțele selectate cu gust și stil, stofele naturale — toate acestea creează un efect minunat.

La studio "Gardina", clienții vor găsi covoare cu ornamente clasice, desene grafice la modă, treceri de la o nuanță la alta în stil acuarelă. Aici aveți posibilitatea să comandați și covoare unice — după schițele și standardele proprii. Fiecare covor lucrat manual are un design unic și reprezintă o piesă de artă. Specialiștii vă vor recomanda gama de culori potrivită pentru încăperea dumneavoastră, vă vor ajuta să alegeți stofa, vor calcula mărimea ideală și forma necesară. Covoarele de la "Gardina" sunt confecționate după tehnologia firelor dese — lână, mătase cu adaos de materiale speciale, precum bumbac sclipitor, denim, fire neon.

Încredințați designul textil al casei dvs. specialiștilor studioului "Gardina" — și fiți siguri că decorul casei va fi creat cu mult gust și profesionalism înalt, ținând cont de individualitatea dumneavoastră.

Îmi place

Dacă ați observat o greșeală sau o inexactitate în text anunțați-ne.

Informație de contact

Gardina — Studio de draperii str. Șciusev, 40 B Tel.: 022 21-04-06, 0 691 4-71-04 www.eurogardini.md

Comentariul dvs.

Dacă tema abordată v-a trezit interes, puteți să, lăsați un comentariu

Parteneri noi

Cele mai interesante

Teme populare a rubricii «Casa»

Articole populare a rubricii «Casa»