Tema: Relațiile bărbat - femeie

Tema se referă la subrubricile:

  • Secretele relațiilor de succes destăinuite de Natalia Melehina: Cum trebuie să fie o femeie?
    Natalia Melehina,

    Secretele relațiilor de succes destăinuite de Natalia Melehina: Cum trebuie să fie o femeie?

    Psihologul Natalia Melehina susține – femeia nu datorează nimănui nimic. Schimbarea, lucrul asupra propriei persoane se face nu din poziția "eu trebuie", ci de la conștientizarea faptului că fiecare calitate sau comportament a femeii, conduc spre un anumit rezultat.

    0 12063
  • Cum arată o relație armonioasă dintre femeie și bărbat?
    Natalia Melehina,

    Cum arată o relație armonioasă dintre femeie și bărbat?

    Toți vorbesc despre relațiile armonioase dintre femeie și bărbat. Această temă este acum extrem de actuală și există o mulțime de păreri în această privință. Așa că am decis să nu trec pe alături, ci să analizez subiectul – cum sunt acele relații ideale?

    2 9277
  • Neînțelegerile în cuplu și factorii ce duc la divorț
    Cezara Dilevschi,

    Neînțelegerile în cuplu și factorii ce duc la divorț

    Divorțurile nu mai sunt o raritate în zilele noastre. Aproape jumătate din căsnicii sfârșesc printr-un divorț. Care sunt factorii ce pot distruge o relație care, cândva, era atât de armonioasă? Despre aceștia vorbește psihologul Cezara Dilevschi, oferind și recomandări valoroase pentru prevenirea și soluționarea neînțelegerilor în cuplu.

    0 4058
  • Ce fel de femei sunt actualmente pe placul bărbaților?
    Natalia Melehina,

    Ce fel de femei sunt actualmente pe placul bărbaților?

    Timpurile se schimbă, la fel și preferințele bărbaților. Înfumuratele nu mai sunt la modă — afirmă psihologul, expert în relații, Natalia Melehina. Deci, ce calități sunt cel mai mult apreciate de cavalerii de astăzi?

    0 1825
  • Rețeta fericirii în cuplu (oare există?)
    Vera Budan,

    Rețeta fericirii în cuplu (oare există?)

    Vreau să vă anunț din start, ca să nu fie dezamăgiri la final – ce voi scrie în acest articol nu este DELOC ușor de aplicat! Este simplu, este logic și ușor de înțeles, totuși iubitorii de rețete simple vor trebui să caute alte cărți de gătit.

    0 2725
  • Crizele din familie: înțelege, trăiește, acceptă
    Natalia Melehina,

    Crizele din familie: înțelege, trăiește, acceptă

    "Fiți atenți la toate schimbările care se produc în familia dv., pentru a repara totul la timp oportun." Natalia Melehina, psiholog, expert în relația de cuplu, vorbește despre crizele ce pot surveni în viața de familie, când apar și cum pot fi depășite.

    0 2344
  • Cum mama să-și păstreze rolul în familie
    Irina Dvornina,

    Cum mama să-și păstreze rolul în familie

    Atunci când femeia devine mamă, pe lângă alte încercări, o mai așteaptă un pericol, care este adesea trecut cu vederea. Și anume — să se transforme în mamă nu doar pentru copil, ci și pentru soț, vecini, colegi. Dacă simțiți că duceți în spinare pe toate și pe toți, sfaturile psihologului Irina Dvornina vă vor fi de folos.

    0 1965
  • 5 pași spre o relație echilibrată cu socrii
    Vera Budan,

    5 pași spre o relație echilibrată cu socrii

    Ce vă vine în minte când auziți cuvântul soacră sau socru? Sunt asocieri pozitive? Dacă da, felicitări! Dar în general, relațiile cu socrii nu au o reputație prea bună, ci din contra. Chiar zilele trecute auzeam în transport public, o tânără doamnă care se plângea propriei mame despre mama soacră.

    0 1923
  • De ce el/ea nu-și dorește un copil?
    Ganna Savchenko,

    De ce el/ea nu-și dorește un copil?

    Familia este compusă din minim două persoane, și fiecare dintre acestea ar putea avea propria viziunea asupra apariției în familie a unui nou membru mic. De ce, uneori, un partener își dorește foarte mult un copil, iar celălalt - nu prea? Clarifică situația, psiholohul Hanna Savcenco.

    0 1910
  • Pentru a avea o căsnicie fericită. Sfaturile psihologului
    Ganna Savchenko,

    Pentru a avea o căsnicie fericită. Sfaturile psihologului

    Hanna Savcenco explică cu ce trebuie să înceapă viața conjugală, încât aceasta să fie rezistentă și fericită.

    0 1856
  • Cum poți învăța să ierți pentru  a trăi o viață nouă?
    Vera Budan,

    Cum poți învăța să ierți pentru a trăi o viață nouă?

    Fiecare om se supără, se simte ofensat, la un moment dat, poate chiar — trădat. Acest sentiment de supărare vă blochează emoțional, vă inspiră nenumărate gânduri, planuri de răzbunare? Cum vă puteți elibera din această capcană emoțională, care va prins la un moment, pentru a trăi liber? Explică expertul nostru, psihologul Vera Budan.

    0 1701
  • A păstra relația de dragul copiilor. Prin ce e periculoasă această convingere
    Еlena Bîceva,

    A păstra relația de dragul copiilor. Prin ce e periculoasă această convingere

    Doctor în psihologie, Elena Bîceva, explică de ce a tolera o relație insuportabilă doar de dragul copiilor este o idee rea.

    0 1440
  • Sf. Valentin vs. Dragobete — diferențe și similitudini ale sărbătorilor dragostei
    Materialul partenerilor

    Sf. Valentin vs. Dragobete — diferențe și similitudini ale sărbătorilor dragostei

    Se știe că luna februarie este luna iubirii datorită a două sărbători: Ziua Îndrăgostiților, sărbătorită pe 14 februarie, și Dragobete, sărbătoare tradițională românească serbată pe 24 februarie.

    0 1382
  • Iubirea veșnică este posibilă? Ce spune psihologia
    Vera Budan,

    Iubirea veșnică este posibilă? Ce spune psihologia

    Putem cât vrem să respingem acest lucru, dar dragostea este sentimentul subordonat biologiei, hormonilor și instictelor de supraviețuire. Dacă înțelegem ce și de ce se întâmplă — este posibil un cuplu să-și păstreze dragostea pentru mulți ani — consideră psihologul Vera Budan.

    0 1346
  • Copilul și divorțul — cea mai gravă greșeală
    Ganna Savchenko,

    Copilul și divorțul — cea mai gravă greșeală

    Psihologul Hanna Savcenko vorbește despre cea mai gravă greșeală comisă de părinți în perioada despărțirii și oferă câteva sfaturi referitor la evitarea acesteia.

    0 1271
  • Cum ne găsim a doua jumătate?
    Ganna Savchenko,

    Cum ne găsim a doua jumătate?

    Psihologul Hanna Savcenco explică de ce unii oameni își găsesc ușor a doua jumătate, iar alții depun efort, dar fără succes. Și oferă câteva sfaturi referitor la ce trebuie să facem pentru a avea o relație fericită.

    0 1262
  • Dragoste sau siguranță? De ce iubim într-un anumit mod?
    Vera Budan,

    Dragoste sau siguranță? De ce iubim într-un anumit mod?

    De ce oamenii au comportamente atât de diferite în dragoste și relații? Toată problema constă în tipul de atașament pe care îl aveți, care s-a format la dvs. (și partener) la o vârstă timpurie, în baza relației cu părinții. Acesta nu poate fi modificat, dar se poate de înțeles ce se întâmplă și de gestionat situația.

    0 1250
  • De ce bărbatul începe să mă ignore după câteva întâlniri?
    Natalia Melehina,

    De ce bărbatul începe să mă ignore după câteva întâlniri?

    Psiholog, expert în relații, Natalia Melehina explica din ce motiv bărbații încep să ignore femeile deja după 2-3 întâlniri și cum pot fi evitate asemenea situații.

    0 1220
  • Răbdăm sau nu într-o relație
    Еlena Bîceva,

    Răbdăm sau nu într-o relație

    Psihologul Elena Bîceva explică ce comportament ar trebui să aveți într-o relație pentru a nu fi nevoiți sa vă supărați sau să răbdați momente neplăcute. Sfaturi valoroase atât pentru cuplurile tinere, cât și pentru familiile cu experiență.

    0 1093
  • Familia vs libertatea de acțiune
    Irina Dvornina,

    Familia vs libertatea de acțiune

    Imaginea unei familii perfecte — atunci când toți iau masa împreună, privesc împreună un film, se distrează la fel împreună. Dar, în realitate, mama ar vrea să privească un serial, tata o emisiune cu tematică politică, iar fiul — desene animate. Cât de important e ca în familie să existe activități și interese comune? Sau dacă feciorul nu vrea să meargă în week-end la bunica, ar fi mai bine să nu fie impus? Iar dacă fiecărui i se oferă libertatea de acțiune și toți se vor împrăștia prin odăile sale — ce fel de familie mai este aceasta? Cum menținem linia de demarcație între libertatea de acțiune și solidaritatea în familie? Explică psihologul Irina Dvornina.

    1 1008
  • De ce într-o relație apar conflicte
    Ganna Savchenko,

    De ce într-o relație apar conflicte

    Psihologul Hanna Savcenco vorbește despre cauza apariției conflictelor și neplăcerilor într-o relație, aparent bună. Și cum pot fi acestea evitate.

    0 1010
Vedeți toate articolele

Parteneri noi

Cele mai interesante

Teme populare a rubricii «Relații și armonie interioară»

Articole populare a rubricii «Relații și armonie interioară»