Apa Buna

Candidoza. Sfaturile ginecologului Анна Кожадей (Габриелова) Candidoza. Sfaturile ginecologului

Articolul se referă la temele:

7 servicii de vară ideale pentru frumusețe și sănătate la "Aquaterra Wellness & Spa"0

7 servicii de vară ideale  pentru frumusețe și sănătate la "Aquaterra Wellness & Spa"

Vara — perioada pe care am vrea doar să o savurăm. De frumusețe și sănătate, la fel am vrea să ne preocupăm în liniște, într-o atmosferă relaxantă și la maxim de plăcută. La "Aquaterra Wellness & Spa" — este posibil! Aflați despre cele mai bune oferte ale centrului.

Aquaterra — unul dintre cele mai mari centre SPA din Chișinău, care oferă cele mai moderne servicii de menținere a sănătății și frumuseții de la cei mai buni specialiști. La centru SPA "Aquaterra", vizitatorii se pot delecta cu cele mai bune tehnici de masaj din lume, proceduri SPA, peelinguri și împachetări, stone terapie și multe alte servicii.

Noi am selectat cele mai bune oferte propuse de "Aquaterra Wellness & Spa" pentru această vară, care vă vor ajuta să vă relaxați și să vă faceți un corp frumos și sănătos.

1. Pachetul "Bronz perfect + hidratare intensivă"

Ten bronzat — înainte de toate este foarte frumos. Dar fiind abordat greșit, bronzul are particularitatea neplăcută de a usca și îmbătrâni prematur pielea. Din acest motiv, "Aquaterra Wellness & Spa"” a conceput un pachet special cu servicii de vară, care combină bronzarea și hidratarea intensă.

Pachetul include:

Bronz perfect (150 min.)

Peelingul cu mănușa Kese și masajul cu spumă asigură pielii dvs. curățare delicată și profundă prin mijloace naturale, îmbunătățind circulația sângelui.

Aroma profundă și intensă de ciocolată, în timpul împachetărilor, reduce starea tensionată și oferă sentiment de confort și armonie. Textura și aroma permite transformarea procedurii de împachetare într-o ședință relaxantă, ce oferă vivacitate și bună dispoziție, stimulează sinteza de colagen și elastină, ceea ce face pielea mai suplă și îngrijită.

Untul de ciocolată conține acizi grași esențiali și alte substanțe, ceea ce asigură hrana profundă și hidratarea pielii, menține elasticitatea și echilibrul lipidelor acesteia. Textură ușoară pentru masaj delicat.

  • Peelingul corpului cu mănușa Kese și masaj cu spumă;
  • Împachetare cu ciocolată;
  • Masaj de relaxare general cu unt de ciocolată.

2. Hidromasaj

Pentru ca pielea dumneavoastră să arate pe plajă netedă și sănătoasă, apelați la serviciul de hidromasaj.

Răsfățați-vă cu această procedură plăcută, care oxigenează celulele pielii și crește fluxul de nutrienți. După masaj, pielea devine mai elastică și mai frumoasă.

Hidromasajul întărește vasele de sânge, restabilește elasticitatea acestora și previne bolile cardiovasculare. Stimulează eliminarea toxinelor și apei din organism, întărește imunitatea. Hidromasajul accelerează procesele de restabilirea a funcțiilor motorii, crește mobilitatea articulațiilor și coloanei vertebrale.

În apa caldă, țesuturile se relaxează, ceea ce reduce la minim tensiunea mușchilor în timpul ședinței de masaj și sporește eficacitatea acestuia.

3. Hamam Kese

Peeling cu mănușa Kese + masaj cu spumă în Hammam.

În mod tradițional, rafinatul peeleng Kese este efectuat cu o mănușă confecționată din lână de capră, procedura fiind realizată în tradiționala baie turcească, numită "hammam". Peelingul curăță pielea și înlătură celulele moarte, făcând tenul elastic, moale și neted, astfel rulând procesele de întinerire.

La final, se recomandă procedura "Hidratare" — masaj relaxant cu utilizarea unei loțiuni hidratante pentru corp.

4. Epilare cu laser

Vara — sezonul costumelor de baie și a îmbrăcămintei decoltate. Cel mai bun mod de a pregăti corpul pentru plajă, a scăpa de părul nedorit - epilarea cu laser.

Aquaterra Wellness & Spa utilizează cele mai performante aparate medicinale cu laser din lume, precum: "Lumenis Lightsheer Duet" — epilare cu laser fără durere, platforma laser "M-22 Lumenis" cu câteva tipuri de cristal de diferite lungimi de undă și intensitate.

Standard de aur în domeniul epilării cu laser. Duza "High Speed" cu tehnologia de asistență-vacuum și sistemul patentat de răcire, oferă posibilitatea de a transforma procedura de îndepărtare a părului nedorit, de pe orice zonă a corpului, în una maximal de rapidă, nedureroasă și efectivă.

5. Criolipoliza

Criolipoliza — una dintre cele mai populare și efective proceduri de îndepărtare a celulitei și a depunerilor de grăsimi locale, fără intervenție chirurgicală.

Țesuturile adipoase se distrug ca urmare a răcirii până la — 5 grade. Concomitent are loc cristalizarea celulelor de grăsime, ceea ce duce la lipoliză, ca urmare grosimea țesutului adipos se reduce cu 20-25% sau de la 2 până la 5 cm în volum.

În procesul criolipolizei celulele de grăsime sunt distruse nu în momentul acțiunii directe a frigului asupra lor, ci pe durata de 2-3 luni după procedură, însă primele rezultate sunt vizibile deja după 2 săptămâni. Stratul adipos este foarte sensibil la frig, comparativ cu alte straturi care nu se supun acțiunii criolipolizei, astfel garantând securitate absolută procedurii.

6. Îngrijire cosmetologică

Îngrijire cosmetologică — procedură obligatorie pentru orice femeie, care tinde să arate mereu bine! După un diagnostic special, cosmetologul nostru va alege pentru dumneavoastră anume acel tip de îngrijire, de care are nevoie tenul dvs.:

  1. Lifting;
  2. anti-age (anti-îmbătrânire) îngrijire;
  3. îngrijirea pielii grase și problematice;
  4. îngrijirea pieii afectate de hiperpigmenntare și acnee rozacee;
  5. îngrijirea pielii sensibile.

7. Frumusețe

După procedurile SPA, e momentul potrivit să rezervați timp și pentru proceduri de înfrumusețare — manichiură, pedichiură, îngrijirea părului, aranjare – meșterii din cadrul salonului de frumusețe "Aquaterra Wellness & Spa" vor adăuga acordurile finale în imaginea dvs. ideală de vară.

Îmi place

Dacă ați observat o greșeală sau o inexactitate în text anunțați-ne.

Informație de contact

Aquaterra Wellness&SPA — Fitness club str.Ginta Latina, 12/5 Tel.: 022 62-80-00, 0 606 2-80-00 www.aterra.md

Comentariul dvs.

Dacă tema abordată v-a trezit interes, puteți să, lăsați un comentariu

Parteneri noi

Cele mai interesante

Teme populare a rubricii «Turism și agrement»

Articole populare a rubricii «Turism și agrement»