De ce bărbatul începe să mă ignore după câteva întâlniri?0

Bună ziua! Astăzi vreau să vă povestesc sau să abordez un asemenea subiect precum este: "De ce se întâmplă așa? Întâlnesc și fac cunoștință cu un băiat, ne vedem 1-2 ori maxim, poate 3 ori, iar după aceasta relația noastră se încheie." Relație — e prea tare spuns, pentru că aceasta așa și nu a început.

De ce bărbartul începe să ignore?

Există câteva greșeli tipice care se comit din necunoaștere. Aceasta nu înseamnă că dv. ați făcut ceva greșit, pur și simplu nu ați știut.

  • Prima ce se întâmplă — e cazul când femeia are anumite așteptări – bărbatul trebuie acum să mă sune, să-mi scrie, iar atunci când el nu face aceasta (bărbatul se întâmplă să fie și ocupat), femeia începe singură să-i scrie poeme voluminoase. De exemplu, la întrebarea prin sms: "Cum îți merge?", noi scriem un poem uriaș: unde am fost, ce am făcut … bărbatului această informație nu-i este interesantă. El înțelege că îi luați mult timp.

  • A doua situație — când femeia devine obsesivă: scrie, sună, îl invită la întâlnire. Aceasta nu înseamnă că nu trebuie să faceți primul pas, evident manifestați interes, dar faceți aceasta foarte dozat.

  • Situația a treia — atunci când femeia începe chiar de la prima întâlnire să-i toarne, altfel nu pot aceasta numi, să-i toarne toată istoria tristă a vieții. Fiți de acord, bărbatul vrea să vă cunoască, vrea să afle cât de neobișninuită sunteți lăuntric, cât de unică sunteți, iar dv. în loc de aceasta începeți să-i povestiți despre niște relații triste pe care le-ați avut, mai mult chiar, îi povestiți cât de rău era acesta, cât de rău era acela și ce ratat era celălalt. Atunci bărbatul se gândește: "așa, dacă alături de ea mereu au fost doar niște ratați, la ce îmi trebuie ea mie?! Dacă la ea totul e atât de rău?"

  • Și al patrulea moment, atunci când se produce o contopire totală. Adică eu încep să-mi văd imedat alături de el viitorul și am așteptări mari de la această relație, dar viitorul nu se realizează și rămânem dezamăgite.

Primiți plăcere de la faptul că pur și simplu v-ați cunoscut, că sunteți aici și acum, iar dacă relația va avea continuare, va fi un fel de bonus. Nu vă faceți speranțe, pentru ca apoi să nu vă întristați. Și dacă veți respecta cel puțin aceste repere mici, probabil întâlnirile voastre nu vor înceta după prima, a doua sau a treia oară.

Eu vă doresc o relație puternică și de durată!


Natalia Melehina

Coordonatorul proiectului Familia.md.
Psiholog-expert în psihologia relațiilor.Îmi place

Dacă ați observat o greșeală sau o inexactitate în text anunțați-ne.

Informație de contact

Natalia Melehina — Coordonatorul proiectului Familia.md. Psiholog Tel.: 068 44-66-24

Comentariul dvs.

Dacă tema abordată v-a trezit interes, puteți să, lăsați un comentariu

Parteneri noi

Cele mai interesante

Teme populare a rubricii «Relații și armonie interioară»

Articole populare a rubricii «Relații și armonie interioară»