Articolul se referă la temele:

Fitness și yoga pentru femeile gravide în Chișinău2

Sarcina nu este o boală, ci unul din momentele cele mai plăcute în viață. Chiar dacă nu ați practicat niciodată sportul, activitatea fizică nu vă poate face rău, cu excepția cazului, desigur, în care există contraindicații medicale.

Mai întâi de toate, trebuie să consultați medicul dumneavoastră. Odată ce ați primit aprobarea acestuia, este necesar să vă determinați preferințele. Și pentru că aproape peste tot prima lecție este gratuită, alegerea nu va fi foarte dificilă.

Plus că activitatea în grup, nu este doar plăcută și utilă, ci mai presupune și comunicarea și schimbul de experiență cu viitoarele mămici.

Yoga

PilatesM Studio

Pilates pentru gravide. Antrenamentele de pilates întăresc mușchii pelvieni, care sunt implicați în timpul nașterii. Se prelucrează mușchii mici, situați adânc, care înconjoară zonele lombară și sacrală a coloanei vertebrale. De asemenea, pilatesul antrenează mușchii abdominali profunzi.
Antrenamentele au loc în fiecare marți și joi, la 16:30.

Preț: Lecție de probă în grup — 100 lei, lecție introductivă la aparat mare — 250 de lei. Se oferă pachete pentru 10, 20, 50 și mai multe antrenamente.


Yoga studio Nim Dom

Conducător — Irina Plotnicova. Yoga pentru femei gravide. Pregătirea pentru naștere. Pauză de ceai. Lecțiile de yoga sunt orientate spre îmbunătățirea stării generale, descoperirea frumuseții și sănătății propriului corp.

Prețul: 500 de lei/lună.

Yoga-studio Eugenia Ionel

Seturi speciale de exerciții fizice și de respirație. Pregătirea pentru naștere, inclusiv în cuplu. Discuții pe diverse teme.

Prețul: 650 de lei/lună, 100 de lei — o vizită unică, prima lecție este gratuită.

Adresa: str. Sfatul Țării, 9.

Fitness & Wellness club ALEXIA

Programul "Yoga mama" include: exerciții de yoga pentru gravide, care permit menținerea tonusului muscular, oferă flexibilitate corpului și învață ce este o respirație corectă. Antrenor: Natalia Ababii.

Lecțiile se desfășoară în fiecare duminică, la ora 9:00.


Shaping

Shaping pentru femeile gravide în rețeaua de cluburi UNICA pe lângă Asociația de shaping din Moldova.

Programul este special conceput și orientat spre compensarea lipsei presiunii asupra aparatului locomotor, asigurarea tonusului muscular necesar, creând un fundal prielnic recuperării de după naștere.

Preț: 420 lei pentru 12 lecții, 370 de lei pentru 8 ședințe, 55 lei - o vizită unică.


Fitness pentru femeile gravide în cluburile sportive

Disponibilitatea grupurilor existente și a programului de antrenament pentru femeile gravide trebuie precizată la recepție.

Centru Wellness Medway

Exerciții pentru femeile gravide, orientate spre menținerea unei stări generale bune și spre crearea condițiilor optime pentru dezvoltarea fătului, o naștere ușoară, o recuperare rapidă a tonusului și formelor anterioare.

Prețul: 90 de lei/lecție.

Niagara fitness club

MAMA – cursuri pentru femei gravide – lecții speciale, care includ elemente de aerobic și de forță, exerciții din programul de pilates și stretching, precum și de acva-aerobic. Toate aceste exerciții sunt îndreptate spre menținerea tonusului muscular, dezvoltarea flexibilității și dezvoltarea respirației corecte.


Școala viitoarelor mămici

În aproape fiecare clinică există un cabinet de planificare familială. În timpul punerii lor la evidență, femeilor gravide li se va propune să frecventeze școala viitoarelor mămici. Aceste lecții sunt gratuite. În cadrul acestora viitoarele mame pot face cunoștință cu elemente de exerciții pentru respirație, să afle cum va decurge sarcina și nașterea, despre necesitatea alăptării și multe altele.

Puteți vizita o astfel de școală și la Medpark, de asemenea gratuită.

International Hospital Medpark


«Сlubul mamicilor fermecate»

Conducator Geta Rasciuc
Lecții individuale și în grup, pregătirea pentru naștere, naștere în parteneriat, alaptare, babywearing.

Școala pentru viitoarele mămici "Sunt o mamă fericită"

Programe de pregătire a femeilor însărcinate pentru naștere, seminarii pentru mămici, care ajută la adaptarea și organizarea vieții după nașterea copilului, clubul "Mămicilor Independente".

Scopul: dorim să înțelegeți din plin ce fericire este acea mică viață din interiorul vostru și să vă asumați responsabilitatea pentru viitorul vostru omuleț. Ca să învățați cum să comunicați cu el și să descoperiți frumusețea acestei lumi din primele sale zile de viață.

Sursa: Интернет-портал Semia.md
Îmi place

Dacă ați observat o greșeală sau o inexactitate în text anunțați-ne.

Tag-uri:

Produse și servicii la tema

Vezi harta

Comentariul dvs.

Dacă tema abordată v-a trezit interes, puteți să, lăsați un comentariu

Parteneri noi

Cele mai interesante

Teme populare a rubricii «Sarcina»

Articole populare a rubricii «Sarcina»