15 octombrie 2018

Buchetele de nuntă și tipurile disponibile la comandă

Buchetul de mireasă este unul dintre principalele elemente ale ținutei unei mirese. În zilele noastre, pentru această sărbătoare specială în viața oricărei fete, florarii creează compoziții neobișnuite la comandă.

Un buchet frumos pentru nuntă poate fi comparat cu o creație arhitecturală sau cu o sculptură — o «mică capodoperă» a floristicii. Dimensiunea, forma, linia și înălțimea — totul are semnificația sa. În acest articol vom trece în revistă principalele tipuri de buchete pentru nunți pe care le puteți comanda pe site-ul Cadourionline.md.

Buchete în formă sferică și circulară pentru mirese

De obicei, este cea mai comună în cadrul nunților și cea mai cunoscută formă. În procesul de creare, florile sunt sortate după lungimea și structura tulpinilor. Florile cu tulpinile drepte sunt plasate în centru, iar cele curbate — în poziție laterală. Cel mai des, buchetele de nuntă, sferice și rotunde sunt compuse din trandafiri, violete, hortensii, bujori, lalele și garoafe — preferabil flori cu tulpina puternică. Buchetul prinde un aspect simplu și în același timp, foarte elegant, oferind un farmec aparte oricărei mirese. Pentru miresele care aleg rochii de nuntă clasice (albe), aceste buchete sunt recomandate neapărat de stiliști.

Buchete pentru nuntă «unilaterale»

În procesul de creare a acestor buchete, sunt folosite flori cu tulpini de diverse lungimi. Florile mai lungi sunt combinate din două părți cu cele scurte. În rezultat, se formează o compoziție triunghiulară, direcționată în sus. Partea exterioară este plină de flori, iar partea inversă este de obicei «ascunsă». Se potrivesc perfect florile drepte și lungi — gladiole, amaryllises, callas și anthuriums. Crinii, trandafirii și irișii sunt potriviți ca o completare auxiliară a buchetului.

Buchete de nuntă, model «cascadă»

Compozițiile florale «cascadă» sunt create din plante flexibile cu tulpini buclate, care sunt fixate pe un fir decorativ. De obicei, aceste buchete au forma unei cascade, picături sau a unui arc. În mijloc se colectează flori strălucitoare și mari, cum ar fi bujori sau trandafiri, florile mai mici sunt fixate la marginile compoziției. Ideal pentru o astfel de compoziție este amarantul — o plantă caracterizată prin inflorescențe care pot fi ușor aranjate. De asemenea Ruscus — ramuri de verdeață cu frunze alungite. Pentru miresele înalte - un buchet «cascadă» se armonizează perfect cu ținuta.

Buchet neobișnuit — Glamelia

Romantic și, în același timp, neobișnuit — buchetul glamelia. Acesta este creat dintr-un număr mare de petale colectate și îmbinate cu lipici, cel mai adesea, sub forma unui cerc. Există, de asemenea, compoziții ovale și chiar sub forma unei stele. Rezultatul - o floare extraordinar de mare. Deoarece crinii, trandafiri și gladiolele au proprietatea să-și mențină prospețimea pentru o lungă perioadă de timp, experții în floristică folosesc anume aceste flori în compoziție.

Compoziție florală pentru nuntă — «Evantai»

O altă opțiune, cu o formă neobișnuită și un aspect fermecător — «Evantai». La realizarea unui astfel de buchet, petalele sunt lipite împreună sub forma unui evantai. Un astfel de buchet poate fi creat din flori absolut diferite — flori deschise sau cu muguri închiși. Aceste compoziții se deosebesc printr-o strălucire aparte, în comparație cu alte buchete. Compozițiile evantai sunt o variantă originală, fiind perfect potrivite pentru miresele care aleg rochii scurte su de alte culori decât alb.

Buchetul pentru mireasă este capabil să sublinieze stilul nunții și să ofere mai multă eleganță miresei, accentuând tinerețea, inocența și frumusețea acestei ocazii de neuitat.

Vizualizări pe parcursul acestei săptămîni: 0 Vizualizări de la publicare: 411
Îmi place

Dacă ați observat o greșeală sau o inexactitate în text anunțați-ne.

Informație de contact

CadouriOnline.md — Magazin online de flori și cadouri str. Аlexandru cel Bun, 57 Tel.: 060 68-00-88