Apa Buna

7 martie 2018

Forever Young — seria unică anti-age pentru îngrijirea pielii

Sloganul companiei cosmetologice Christina este "It just works" — "Aceasta pur și simplu funcționează"...

Forever Young — seria de produse cosmetice anti-age, creată de compania Christina în anul 2002, demonstrează tendința actuală a cosmetologiei – utilizarea substanțelor active avansate în produsele pentru îngrijirea pielii.

Forever Young Regenerating under-Mask este o mască regeneratoare de bază, un preparat concentrat cu un procentaj ridicat de proteine lactice, ce conțin aproape toate componentele benefice necesare pielii: proteine, minerale și vitamine — importante pentru regenerarea celulelor, elasticitatea pielii și pentru formarea membranei hidrolipidice a epidermei. Serul aflat în lapte și adaosurile hidratante redau pielii elasticitate, sporindu-i procentul de hidratare. Ingredientele din lapte sunt necesare pentru metabolismul celulelor.

Această serie conține peptide naturale de întinerire — o descoperire genială a Institutului Louis Pasteur (Franța). Prin metodele ingineriei genetice și a biologiei moleculare, savanții acestui institut au reușit să obțină două proteine sintetice, similare după proprietăți cu factorul de creștere epidermal și cu factorul thymic epidermic. Aceste oligopeptide cu greutatea moleculară de până la 5000 de daltoni pătrund în straturile profunde ale pielii, acționând ca factor de creștere.

Preparatele seriei Forever Young pentru uz profesional, în combinație cu substanțele pentru îngrijire în condiții casnice, asigură rezultate de durată în ceea ce privește întinerirea pielii, conferindu-i un aspect sănătos, proaspăt și radios.

Ingredientele din componența preparatelor seriei Forever Young acționează în mod complex asupra pielii, soluționând probleme de importanță majoră. Datorită utilizării regulate, se obțin rezultate cu adevărat impresionante:

 • Datorită antioxidanților și vitaminelor, aflate în componența preparatelor, are loc întinerirea vizibilă a pielii;
 • Pielea este hidratată, obținând o culoare sănătoasă;
 • Ridurile adânci se reduc și se netezesc;
 • Se îmbunătățește textura pielii;
 • Are loc o protecție continuă a pielii împotriva razelor solare;
 • Se îmbunătățește circulația sangvină;
 • Hiperpigmentarea pielii este redusă.

Forever young Bio-Firming Serum — ser bio pentru fermitatea pielii, folosit în combinare cu pudră, susține procesul de lifting, conferind o senzație de fermitate a pielii pe parcursul unui timp îndelungat. Acest lucru se întâmplă datorită formulei unice, ce conține alge marine, extract de cimbru sălbatic și lupin. Aceste plante sunt bogate în proteine, aminoacizi, flavonoide, taninuri, ce contribuie la densitatea țesutului epitelial, tonifindu-l și susținând matricea intercelulară, precum și mărește generarea de procolagen. Pielea devine tonifiată, iar ridurile se reduc vizibil.

Preparatele seriei Forever Young sunt potrivite absolut pentru toate tipurile de piele, au o consistență hipoalergenică plăcută și o aromă rafinată. Procedurile pe baza preparatelor din această serie relaxează, conferă confort, plăcere și o îngrijire incredibilă.

Indicații:

 • Riduri fine mimice;
 • Riduri adânci;
 • Textură neuniformă a pielii;
 • Piele lăsată;
 • Piele deshidratată;
 • Piele fără vlagă.

Salon "Professionails" — str. Vasile Alecsandri, 77, tel.: 022 23-31-31

Vizualizări pe parcursul acestei săptămîni: 0 Vizualizări de la publicare: 507
Îmi place

Dacă ați observat o greșeală sau o inexactitate în text anunțați-ne.

Informație de contact

Professionails — Salon de frumusețe str. Vasile Alecsandri, 77 Tel.: 022 23-31-31, 0 697 7-70-08 www.professionails.md