20 martie 2019

Programul de studii pentru vara 2019

Daca doriti sa petreceti vara:

  • Distractiv,
  • Interesant,
  • Cognitiv,
  • Util.

Seleng Studio va prezinta programul de studii pentru vara 2013

Engleza distractiva pentru prescolari

Jocuri cu diferite roluri, lectii de iesire, jocuri active in aer liber, toate aceste activitati ce le vor ajuta copiilor sa se scufunde in lumea magica a limbii engleze, sa-si imbogateasca vocabularul si sa se adapteze unui mediu necunoscut.

Curs conversational de limba engleza

Pentru cei, care au nevoie sa depaseasca bariera lingvistica si pentru cei care vor sa invete sa-si exprime in mod liber gindurile in limba engleza, fara sa se gindeasca la constructia frazei si la alegerea cuvintelor potrivite.

Curs-expres la gramatica

Pentru cei care intimpina greutati in gramatica limbii engleze in cadrul cursului de baza sau la scoala, cit si pentru cei care vor sa ni se alature in anul viitor de studii si sa nu piarda un nivel intreg.

Curs intensiv pentru incepatori adulti

Pentru cei care nu vor sa practice 5 luni pentru asimilarea asilor vocabularului si ale gramaticii engleze in cadrul cursului de baza. Nivelul este preconizat pentru 80 de ore academice (40 lectii).

O data cu finisarea cursului, veti putea scri corect, sa pronuntati, si de asemenea, sa utilizati cuvintele invatate pe teme de “uz casnic”, exprimindu-va gindurile despre trecut, prezent si viitor.

Lectii-video pentru utilizatorii avansati ai limbii engleze

Pentru cei, care sunt cunoscatori activi ai limbii engleze (Nivelurile B2, C1, C2), dar putin o practica in viata de zi cu zi. Daca simtiti ca este timpul sa va perfectionati cunostintele si vocabularul, alaturiti-va clubului nostru conversational.

Discutii si dezbateri pe baza videoclipurilor si a filmelor de scurt-metraj pe diferite teme morale, sociale si psiho-filosofice va vor ajuta sa va petreceti timpul util.

Vizualizări pe parcursul acestei săptămîni: 0 Vizualizări de la publicare: 423
Îmi place

Dacă ați observat o greșeală sau o inexactitate în text anunțați-ne.

Informație de contact

SelEng Studio — Studio de limba engleză str. Decebal, 139 B, of. 302 Tel.: 022 63-95-15, 0 676 0-30-53 www.selectenglish.md