Apa Buna

7 august 2017

Haine moderne si calitative pentru nou-nascuti de la magazinul ShopTime.md

Pregatirea pentru venirea pe lume a copilului necesita multe cheltuieli, timp si puteri.

Cele mai importante lucruri sunt:

  1. Carucior;
  2. Haine;
  3. Scutece, lengerie de pat;
  4. Produse pentru igiena;
  5. Medicamente.

Produsele ce necesita cheltuieli mai mari sunt hainele si caruciorul. In cazul in care copilul se va naste in perioada iernii, atunci va avea nevoie si de un combenizon. Copilul nou nascut are nevoie de multe haine de schimb, dat fiind faptul ca se murdareste foarte repede. Atunci, ce sa-i cumperi bebelusului in primul rind?

Hainele de casa pentru nou nascuti:

Zilnic bebelusul are nevoie de body, camasa, scutece, vesta si tricou. Tinutele stilate de vestimentatie pentru nou nascuti se bucura de popularitate datorita faptului ca sunt comode, se imbraca repede si nu permit copilului sa fie cu burta si spatele dezgolit. De asemenea, in dependenta de timpuol de afara puteti combina partea de sus a vestimentatiei cu cea de jos.

Body pentru nou nascuti- maiou in combinatie cu pantalonii scurti, fixati intre picioruse. Este un accesoriu deasupra caruia puteti liber sa imbracati o barboteza.

Ar fi bine sa procurati body de diferite marimi, dat fiind faptul ca micutul se poate naste mai mascat si mai inalt. Exista body cu bretele subtiri si groase, cu minicele scurte si lungi. O varianta buna mai este si o pereche de sorti cu maiou.

Vizualizări pe parcursul acestei săptămîni: 12 Vizualizări de la publicare: 309
Îmi place

Dacă ați observat o greșeală sau o inexactitate în text anunțați-ne.

Informație de contact

ShopTime.md — Magazin de haine și încălțăminte str. Bănulescu-Bodoni, 29 Tel.: 0 783 7-77-65, 0 691 2-29-99 www.shoptime.md