Apa Buna

6 decembrie 2017

MyLab Five Vet — ecograf de ultimă generație la centrul veterinar "Zoolife"

MyLab Five Vet — ecograf de ultimă generație, deschiderea și modularitatea acestui sistem se combină cu o excepțională universalitate și portabilitate.

Clinica veterinară "Zoo Life" cu drag vă oferă tot spectrul de servicii veterinare, de la manipulări terapeutice simple până la intervenții chirurgicale de toate nivelurile de complicații.

Vă sunt puse la dispoziție nu doar servicii terapeutice, dar și o varietate de proceduri de profilaxie și igienă — deparazitare, vaccinare, curățarea dinților și tăierea ghearelor. Specialiștii clinicii sunt mereu gata să efectueze atât intervenții chirurgicale planificate, cât și urgențe de diferite grade de complexitate.

Clinica veterinară este dotată cu echipament modern, mereu dispune de toate preparatele necesare pentru tratament. În cadrul clinicii activează specialiști cu experiență, profesioniști în toate domeniile medicinii veterinare — terapie, chirurgie (inclusiv traumatologie), cardiologie, neurologie, obstetrică și ginecologie, dermatologie, diagnostic de laborator.

Vizualizări pe parcursul acestei săptămîni: 0 Vizualizări de la publicare: 292
Îmi place

Dacă ați observat o greșeală sau o inexactitate în text anunțați-ne.

Informație de contact

Zoo Life — Clinică Veterinară str. M. Sadoveanu, 6/6 Tel.: 022 62-17-02, 0 690 2-08-88 www.zoolife.md