pazl

30 aprilie 2021

Eveniment online Prospera

Weekend-ul trecut, Academia Prospera, a organizat cea de-a 9-a ediție a concursului ”Vreau să fiu Antreprenor” din cadrul Școlii de Business.

Tradițional, la finele fiecărui an de studii, studenții prezintă în fața unui juriu format din oameni de afaceri și persoane celebre, viitoare proiecte sau ideii de business.

Anul acesta, am schimbat un pic formatul și am reușit să comasăm online-ul cu offline-ul. Studenții au avut ocazia să-și prezinte proiectele, individual sau în grup, în fața juriului care era de partea cealaltă a ecranului. Evenimentul a fost transmis live, astfel am reușit să creem o atmosferă plină de suspans și emoții atât pentru paricipanți, părinți cât și pentru membrii juriului.

Rezultatetle au fost peste nivelul așteptărilor noastre, proiectele au fost interesante, inovatoare, complexe, iar elevii au propus si au abordat ideii de businesss de perspectivă.

Recomandările din partea juriului au fost binevenite și însuțite cu respect de către participanți.

Și pentru că succesele merită a fi remunerate, câștigătorii locului 1 au fost premiați cu o întâlnire tête-à-tête cu un om de afaceri de succes din Republica Moldova (membru al juriului), locurile 2 și 3 au beneficiat de un vaucher de reducere pentru următorul an de studii la Școala de Business Prospera.

Mulțumim studenților noștri pentru curaj, încredere și străduință. Mulțumim părinților și juriului pentru că au fost alături de noi, în realizarea unui eveniment de neuitat.

Vizualizări pe parcursul acestei săptămîni: 93 Vizualizări de la publicare: 360
Îmi place

Dacă ați observat o greșeală sau o inexactitate în text anunțați-ne.

Informație de contact

Prospera Academy — Academia pentru copii și adolescenți str. Căpriana 50 (ASEM, bloc C) Tel.: 022 85-70-22, 079 85-70-22 www.prospera.md

Parteneri noi

Cele mai interesante

Teme populare