Ghidul gospodinei moderne

Ghidul gospodinei moderne

Pentru o gospodină adevărată contează nu doar bucatele pregătite, dar și modul de a le aranja în farfurie, de a decora masa, de a alege ustensilele și vasele de gătit. Mai mult chiar, și ingredientele folosite la gătit au însemnătate. Și de ce nu — felul în care arată ea personal! Anume despre aceasta vorbim aici.

Teme în trend

 • Provizii pentru iarnă
  Provizii pentru iarnă

  Cât de plăcut e să deschizi iarna un borcan cu magiun, compot sau o sălățică preparată după rețeta bunicii. Un adevărat răsfăț pentru întreaga familie. Chiar dacă prepararea conservăturilor durează ceva timp — merită!

  Articole: 2 5253
 • Sfaturi gastronomice
  Sfaturi gastronomice

  Sfaturi utile de aplicat în bucătărie! Vorbim despre produsele pe care le consumăm zi de zi, învățăm să combinăm corect ingredientele, dar și să alegem doar alimentele benefice.

  Articole: 1 845
 • Reguli din bucătăria mea
  Reguli din bucătăria mea

  Ghidul gospodinei moderne. Aici găsiți informații utile despre cum alegeți ustensilele pentru bucătărie, recipientele pentru gătit, electrocasnicele, mobila și tot de ce aveți nevoie la bucătărie. Totodată, venim cu idei interesante privind decorarea mesei pentru diferite ocazii.

  Articole: 1 3323
 • Diete
  Diete

  Ce femeie se poate lăuda că n-a urmat niciodată un regim? Majoritatea suntem mai mereu la dietă, iar când se apropie vacanţa de vară, parcă intrăm în fibrilaţie: cum slăbim mai repede şi mai sănătos, ca să arătăm “beton” la plajă? Accesați această rubrică și aflați informații utile în acest sens.

  Articole: 2 14111