Tema: Sfaturi gastronomice

Tema se referă la subrubricile:

 • 5 pași simpli pentru o alimentație sănătoasă. Familia nici nu va observa diferența
  Veronica Vasilaki,

  5 pași simpli pentru o alimentație sănătoasă. Familia nici nu va observa diferența

  Alimentația sănătoasă — ceva extraordinar, ar spune mulți, însă care îți dă mari bătăi de cap. Eu nu am timp să macin grâu la o moară manuală, pentru ca mai apoi să coc pâine nedospită. Iar dacă voi oferi soțului la micul dejun smoothie din pătlagină, cules în zori de zi, — atunci, cel mai probabil, în scurt timp el se va plictisi — ar adăuga aceștia.

  0 525
 • Beneficiile laptelui de capră
  Ana Ceban,

  Beneficiile laptelui de capră

  Delicios, cu gust dulce ori uneori sărat, laptele de capră este deosebit de popular peste tot în lume. Iar spre deosebire de cel de vacă, laptele de capră prezintă o întreagă serie de avantaje, astfel este recomandat nu numai pentru consumul adulților, ci si pentru alăptarea sugarilor, fiind o excelentă sursă de calciu, potasiu, vitamina B2 și triptofan, un amino acid esențial.

  1 473
 • Cele mai periculoase E-uri
  Ana Ceban,

  Cele mai periculoase E-uri

  E-urile sunt aditivii folositi in alimentatie, care dau culoare sau imbogatesc gustul produselor. Acestia pot fi inofensivi sau extrem de toxici si nu au ce cauta in alimentatia noastra. Va prezentam cele mai periculoase E-uri.

  0 606
 • Usturoiul — efectele miraculoase
  Ana Ceban,

  Usturoiul — efectele miraculoase

  Usturoiul a fost considerat mult timp un medicament minune obtinut din plante, datorita exceptionalelor efecte terapeutice si puterilor vindecatoare care i-au fost atribuite.

  0 118
 • Tratamente cu ulei de măsline
  Ana Ceban,

  Tratamente cu ulei de măsline

  Uleiul de măsline reprezintă un adevărat miracol când vine vorba de îngrijirea pielii. Diminuează ridurile, hidratează și chiar tratează acneea. În plus, uleiul de măsline se folosește ca remediu naturist în tratarea diverselor afecțiuni, cum ar fi reumatismul, artroza, boli de ficat și fiere, balonări, arsuri la stomac, gastrită și multe altele.

  0 84
 • Beneficiile otetului
  Ana Ceban,

  Beneficiile otetului

  Otetul sau acidul acetic este un lichid cu miros patrunzator si iritant, care ar trebui sa se gaseasca in fiecare casa, nu numai pentru ca este folosit la acrit salata, ci si pentru ca este un leac bun la toate, considerat inca din antichitate un medicament.

  0 144