Psihologi

Psihologi

În această rubrică oferim cuvânt experților noștri. Fiecare dintre ei este specialist cu autoritate în domeniu, cunoaște bine specificul autohton și este dispus să-și împărtășească cunoștințele cu cititorii. Adresați experților noștri întrebările pe care le aveți sau deveniți chiar dvs. — expert Familia.md!

Teme în trend

 • Claudia Grozav
  Claudia Grozav

  Psiholog și psihoterapeut. Ofer consiliere în limba română, engleză și rusă. Mă specializez în terapia individuală pentru adulți și în terapia de cuplu. Am o pregătire academică solidă, cu un master în psihologie de la una dintre cele mai prestigioase universități din lume. Mă dedic constant dezvoltării profesionale continue și sunt specializată în Analiza Tranzacțională, Sistemul Familiei Interne IFS, EMDR (procesarea traumelor), și sunt un coach certificat ICU.

  Articole: 0 19
 • Daria Nemerenco
  Daria Nemerenco

  Daria Nemerenco — psiholog practician. Activează în direcția gestalt. Temele cu care se adresează clienții: căutarea pe sine însuși, a menirii sale. Orientarea profesională a școlarilor. Relațiile: singurătatea, dificultăți în cuplu, relațiile cu părinții, de muncă. Dificultățile legate de anumite stări emoționale: anxietatea, iritabilitatea, apatia, oboseala, confuzia, lipsa bucuriei de viață, a încrederii, incertitudinea. Desfășoară consultații tete-a-tete sau prin intermediul online.

  Articole: 2 5511
 • Oleg Onila
  Oleg Onila

  Oleg Onila, activează în domeniul psihologiei din anul 2001. Temele pe care le abordează: autodeterminarea, căutarea de sine, realizarea personală și profesională, autoaprecierea, incertitudinea, circumstanțe dificile de viață, crize personale, "obstacole" psihologice față de schimbări, reguli și programe "nocive", relații (în cuplu, în familie, la serviciu), singurătatea etc. Consultații individuale se oferă în incinta centrului psihologic "Psychology Prof".

  Articole: 4 8281
 • PSYTV — INTERNET TV, CREAT DE PSIHOLOGI
  PSYTV — INTERNET TV, CREAT DE PSIHOLOGI

  Platformă informativă și comunicațională, specializată în psihologie și toate domeniile care, într-un fel sau altul, au legătură cu omul.

  Articole: 6 30059
 • Jana Preteca
  Jana Preteca

  Medic homeopat, categoria I. Membru al Ligii Internaționale a Medicilor Homeopați. Terapeut. Diagnosticare prin biorezonanță și tratament. Mezoterapie. Monitorizarea pacienților ce doresc să fie sănătoși (4 pași de reabilitare și păstrare a sănătății). Psiholog.

  Articole: 8 14149
 • Ganna Savchenko
  Ganna Savchenko

  Psiholog. Consiliere individuală și de familie (de cuplu). Consiliere gestalt. Terapie familială sistematică. Lucru cu probleme de dezvoltare a personalității, depășire a crizelor personale, a conflictelor, lucru cu traumele. Consiliere înainte de căsătorie/crearea familiei (individuală și în pereche). Planificare sarcinii (pregătirea pentru sarcină, temeri, îndoieli), sprijin în perioada de sarcină, atât pentru femeie, cât și pentru bărbat, și cuplu. Lucru cu familiile în care persistă dependența de alcool (relația de dependență/co-dependență).

  Articole: 14 51166
 • Svetlana Arion
  Svetlana Arion

  Consilier dezvoltare personală, Facilitator de constelații familiare metoda ReGeneration . Sunt alături de tine și te ghidez să redescoperi cine ești în profunzime și să intri în contact cu esența ființei tale, odată ce ai dat strat cu strat la o parte și ai integrat blocajele și trecutul tău personal și familial. Te sprijin să te reconectez cu corpul tău, să eliberezi blocajele și să îți dai voie să fii din nou ușor și plin de energie.

  Articole: 0 6129
 • Cezara Dilevschi
  Cezara Dilevschi

  Psiholog, psihoterapeut. Mașter în psihologie, doctorand anul 4. Psihoterapeut CBT, hipnoza eriksoniana, programarea neurolingvistica, psihoterapie somatica. Specializarea in — tulburări mintale (depresie, anxietate, fobii specifice, atacuri de panica, stresul post trauma, tulburare obsesiv compulsiva, tulburări de personalitate, schozofreni. Relații de cuplu, psihodezvoltarea la copii, relația părinte-copil.

  Articole: 5 14376
 • Vera Budan
  Vera Budan

  Psiholog Clinician licențiat în psihologie, master în psihologie clinică. Psihoterapeut în formare, NLP Practitioner, NLP Master, Master în Comunicare Hipnotică. Lucreaza cu probleme legate de relaționare, traume, depresii, pierderea sensului, crize de vârstă, probleme de comunicare cu copiii, partenerul sau membrii familiei. Autoarea cărții "Calea Feminității". A organizat programe de training, însumând mai mult de 400 de ore.

  Articole: 27 83114
 • Irina Dvornina
  Irina Dvornina

  Psiholog. Oferă consultații individuale și în grup. Lucrează cu copiii, adolescenții și părinții acestora. Specialist în temele ce se referă la relație și dificultățile corespunzătoare cu partenerul, familia, părinții. Abordează temele ce țin de pierderile perinatale, infertilității psihologice .

  Articole: 27 120281
 • Shosheva Natalia
  Shosheva Natalia

  Psiholog clinic, perinatal și pentru copii. Mamă a doi copii. Îmi ridic gradul de calificare la Neufeld Institute (Canada). Susținătoare a psihologiei dezvoltării, teoriei atașamentului și abordărilor umane în educația copiilor. Lucrez cu: diferite probleme în relația copil-părinte; emoțiile, sentimentele, grijile părintești; agresivitatea (la copii și adulți), infertilitatea psihologică.

  Articole: 14 65090
 • Anna Crasilnicova
  Anna Crasilnicova

  Psiholog pentru copii, mama a doi copii minunați, soție iubitoare. Este pasionată de inventarea poveștilor terapeutice pentru fiul său. Îi place să gătească dulciuri sănătoase și delicioase pentru copii.

  Articole: 13 42785
 • Eugenia Crupnencova
  Eugenia Crupnencova

  Psiholog probleme oncologice, psihoterapeut practician în abordarea-gestalt. Lucru cu stările de criză, asistență în descoperirea resurselor proprii, consilierea și susținerea părinților copilului bolnav. Probleme ce se referă la interacțiunea mamă-copil, relații în sistemul familial. Formarea identității mature.

  Articole: 0 4978
 • Еlena Bîceva
  Еlena Bîceva

  Psiholog, psiholog de familie, art-terapeut, trainer în cadrul programelor educaționale de psihoterapie. Doctor în psihologie. Co-fondator al centrului psihologic ”Psychilogy Prof”. Director regional ”IGPM” în Moldova.

  Articole: 11 22276
 • Olesea Boguțcaia
  Olesea Boguțcaia

  Olesea Boguțcaia. Psiholog practician. Consultant-gestalt. Art-terapeut. Psiholog-voluntar în lucrul cu tinerii în cadrul ONG-ului ”Generația cu inițiativă”. Autoarea numeroaselor publicații în diferite mijloace mass-media. Membru al Asociației Psihologilor și Psihoterapeuților din R. Moldova, membru al Asociației psihologilor practiciei GIPNART. Nominalizată pentru premiul Voluntarul Anului în cadrul RVC.

  Articole: 2 2471
 • Natalia Melehina
  Natalia Melehina

  Psiholog calificat. Expert în relația de cuplu. Psihodramaterapeut. Astrolog și astropsiholog. Specialist în lucrul cu aspectele psihologice ale cărților TAROT. Numerolog. Autor a peste 100 de trainguri, masterclass-uri și seminare pentru femei. Autor a numeroaselor articole și materiale publicate în diferite resurse media. Organizatoarea diferitor proiecte cu tematică psihologică.

  Articole: 19 42430
 • Svetlana Sobesceanschi
  Svetlana Sobesceanschi

  Psiholog practician, art-terapeut, specialist în lucrul cu Cardurile asociative metaforice (OH-cards), astropsiholog. Consultații cu privire la următoarele subiecte: relații în cuplu, crize de personalitate, familie, divorțuri; corectarea stărilor emoționale psihotraumatice; problema autocunoașterii, autoaprecierii, alegerii; orientarea profesională.

  Articole: 3 8676

Parteneri noi

Cele mai interesante

Teme populare a rubricii «Psihologi»

Articole populare a rubricii «Psihologi»