Educația și munca

Educația și munca

Un loc de muncă și auto - realizarea ca profesionist ce își știe bine meseria - sunt nevoi fundamentale ale omului. Pentru a deveni un profesionist într-un anumit domeniu, aveți nevoie de studii superioare, experiență de viață și cel mai important - dorință de a face ceea ce faceți.

Oratorica — centru de studiere a limbilor europene, activitatea căruia este orientată către rezultatele studenților.

Cursuri de limbi străine pentru copii și adulți:

Teme în trend

 • Învățământul alternativ în Moldova
  Învățământul alternativ în Moldova

  Sistemul de învățământ tradițional nu i se potrivește fiecărui copil și, nici pe departe, nu-i mulțumește pe toți părinții. Din fericire, în Moldova actualmente există grădinițe și școli cu sistem alternativ de educație. Nu sunt atât de multe, de aceea vom încerca să vă povestim despre fiecare.

  Articole: 3 40577
 • Cursuri pentru Adulți
  Cursuri pentru Adulți

  Demult nu mai sunteți student, dar simțiți că vă lipsesc în viață unele aptitudini? Niciodată nu e târziu să învățați, mai ales ceea ce simțiți că vă place. Cursuri de culinărie, croitorie, pictură, de conducere auto, și multe altele - vă vor ajuta să descoperiți un nou talent.

  Articole: 25 589012
 • În căutarea unui loc de muncă
  În căutarea unui loc de muncă

  Atunci când căutați un loc de muncă, trebuie să fiți atenți la multe aspecte de care nici nu bănuiți. În această rubrică vă vom sugera idei și strategii, cum puteti găsi cu succes un loc de muncă în Republica Moldova.

  Articole: 5 72593
 • Studiile în străinătate
  Studiile în străinătate

  Dacă perspectivele sistemului educațional din Republica Moldova vă par modeste, dacă, pur și simplu, ați vrea să obțineți cunoștințe în alt mediu cultural-lingvistic —începeți să analizați propunerile de formare profesională din străinătate. Iar noi vom încerca să vă ajutăm.

  Articole: 1 3940
 • Studiile în Republica Moldova
  Studiile în Republica Moldova

  Informații utile despre studiile din Republica Moldova, în ce domenii puteți aplica după facultate și care sunt avantajele și dezavantajele - doar în această rubrică.

  Articole: 24 267440

Produse și servicii pentru subrubrici Educația și munca

Sponsorii rubricii

Parteneri noi

Cele mai interesante

Teme populare a rubricii «Educația și munca»

Articole populare a rubricii «Educația și munca»