Programul evenimentelor pentru luna martie 2023 Cursuri de limba engleză în Сhișinău

Noutăți

Articole recente

 • Prezentări
 • Rețete
 • Mama + Copil
 • Familia mea
 • Experți
 • Cozonac – puhav și aromat

  Cozonac – puhav și aromat

  Suntem în Săptămâna Mare, atunci când creștiii ortodocși se pregătesc de sărbătoarea Învierii Domnului – Paștele. În ziua de joi, gospodinele coc pască și vopsesc ouă. Ați găsit deja rețeta perfectă de cozonac? Dacă nu, atunci încercați rețeta propusa de Veronica Ciochină, care explică pas cu pas ce avem de făcut pentru a avea la masa de sărbătoare cel mai puhav cozonac.

  0 194
 • Plăcinte pe tigaie

  Plăcinte pe tigaie

  Oare cui nu-i plac plăcintele? Cu brânză, cartofi, varză sau bostan, pe tigaie sau la cuptor – nu există sărbătoare la moldoveni fără tradiționalele plăcinte. Veronica Ciochină vine cu o rețetă de plăcinte pe tigaie. Sunt mega delicioase, se pregătesc ușor și se mănâncă fără oprire.

  0 900
 • Smoothie cu miere naturală și granola

  Smoothie cu miere naturală și granola

  Dacă vrei o băutură sănătoasă într-un moment de relaxare, îți recomandăm cu mare încredere această rețetă de smoothie cu miere naturală și granola. Victoria Gulpe explică cu drag ce ingrediente conține și cum se prepară.

  0 105
 • Clătite cu aromă de portocale — rețeta aluatului

  Clătite cu aromă de portocale — rețeta aluatului

  Dacă aveți chef de un desert special, clătitele reprezintă alegerea perfectă. Veronica Ciochină. Сunoaște o mulțime de rețete de clătite — roșii, cu buline, cu ciocolată, mai dulci și mai sărate. Astăzi prezintă rețeta de clătite cu aromă de portocale — încercați!

  0 407
 • Khachapuri – plăcintă georgiană cu brânză

  Khachapuri – plăcintă georgiană cu brânză

  Cu siguranță nu o dată ați mâncat sau, cel puțin, ați auzit despre renumita plăcintă georgiană – khachapuri. Dar ați încercat vreodată să o pregătiți chiar dvs.? Dacă nu cunoașteți rețeta, atunci Rodica Berescu sau, cum o cunosc mulți internauți – mama_tiramisu o prezintă cu drag. Poftă mare!

  0 179
 • Focaccia cu maia (drojdie de casă)

  Focaccia cu maia (drojdie de casă)

  Focaccia este un fel de pâinică italiană. Este foarte gustoasă cu orice topping sau simplu – doar cu ulei de măsline și puțină sare de mare. Veronica Ciochină ne-a prezentat deja o rețetă de focaccia, iar de această dată ne dezvăluie secretul unei focaccia cu maia, adică cu drojdie de casă.

  0 241
 • Trei gustări rapide și sănătoase cu granola

  Trei gustări rapide și sănătoase cu granola

  Victoria Gulpe, cea care cunoaște secretul celei mai delicioase rețete de granola, vine cu câteva idei de gustări rapide, gustoase și, cel mai important – sănătoase. Nu uitați, pentru a funcționa la capacitate maximă toată ziua, avem nevoie de o alimentație sănătoasă, care să conține ingrediente corect alese. Și aceasta este valabil și în cazul gustărilor.

  0 148
 • Chec pufos și delicios

  Chec pufos și delicios

  O rețetă de chec – extrem de simplă, din ingrediente ce sunt la îndemâna fiecăruia. Mai mult chiar, pentru a găti acest chec, nu aveți nevoie nici măcar de mixer. Așadar, spor la treabă!

  0 362
 • Smoothie energizant cu ananas, spanac, matcha și granola

  Smoothie energizant cu ananas, spanac, matcha și granola

  Ce ziceți de un smoothie energizant? Victoria Gulpe știe cum să combine corect ingredientele pentru a obține un smoothie cu proprietăți de-a dreptul miraculoase. Lista de ingrediente și modalitatea de preparare, o găsiți în acest articol.

  0 132
 • Cum alegi grădinița potrivită: ce este important să cunoască părinții?
  Materialul partenerilor Star Kids,

  Cum alegi grădinița potrivită: ce este important să cunoască părinții?

  Timpul trece și fiecare părinte se confruntă cu întrebarea cum să aleagă grădinița potrivită pentru copilul său. Alegerea unei grădinițe este un proces complex, important și îndelungat.

  0 595
 • Compoziții de toamnă pentru grădiniță și școală. Ușor de confecționat împreună cu copilul
  Daniela Rotaru,

  Compoziții de toamnă pentru grădiniță și școală. Ușor de confecționat împreună cu copilul

  "Toamna de aur" deja este sărbătorită în școli și grădinițe și cu siguranță aveți și dvs. sarcina de a prezenta o compoziție pentru expoziție. Așadar, am decis să vă venim în ajutor. Vă prezentăm câteva idei de lucrări pe care le-ați putea confecționa cu ușurință împreună cu copilul.

  0 24473
 • Dacă alegi o grădiniță, alege-o pe cea mai bună - Star kids!
  Star Kids,

  Dacă alegi o grădiniță, alege-o pe cea mai bună - Star kids!

  Centrul de Dezvoltare pentru Copii „Star Kids” a fost creat sub egida companiei de construcții Eldorado Terra și al lanțului de fitness cluburi Aquaterra, de 5 ani s-a impus drept cel mai bun loc pentru dezvoltarea abilităților intelectuale, sportive și creative ale copiilor de la 2 la 7 ani! La moment sunt 3 centre de dezvoltare pentru copii Star Kids: la Ciocana, Botanica și sectorul Râșcani. Mai multe detalii aflați din articol.

  0 732
 • Educentru: oameni mici cu deprinderi mari
  Daniela Rotaru,

  Educentru: oameni mici cu deprinderi mari

  De foarte multe ori, la alegerea grădiniței, părinții caută pe grupuri / forumuri păreri despre instituția la care urmează să meargă copilul. Dacă ați vrea să știți cum e la Educentru – grădiniță privată din capitală – citiți opinia Elenei Boaghie, cadru didactic care a înlocuit educatorul de bază pentru perioada de concediu și a avut ocazia să afle din interior cum stau lucrurile la acest centru educațional.

  0 480
 • Educentru: ”Ne pregătim de școală, fără a uita de copilărie”
  Daniela Rotaru,

  Educentru: ”Ne pregătim de școală, fără a uita de copilărie”

  Vorbim despre ”Educentru” – instituție de educație preșcolară amplasată într-o regiune liniștită a sectorului Râșcani din capitală. Aici totul a fost gândit pentru confortul fizic și emoțional al copiilor – clase luminoase, fără culori stridente și fără materiale vizuale în exces.

  0 215
 • Ce trebuie să cunoști dacă ești în căutarea unui job în calitate de babysitter?
  Materialul partenerilor

  Ce trebuie să cunoști dacă ești în căutarea unui job în calitate de babysitter?

  „Caut bonă urgent”- tot mai des întâlnim acest anunț pe platformele de socializare, cele cu oferte de job-uri sau în dialoguri cotidiene. Jobul de babysitter este o alegere potrivită în cazul în care iubești copiii și ți-ai dori să ai un venit suplimentar.

  0 146
 • Cum să angajezi o bonă (babysitter) și la ce să atragi atenție
  Materialul partenerilor

  Cum să angajezi o bonă (babysitter) și la ce să atragi atenție

  Siguranța și confortul copilului său e prioritatea fiecărui părinte. Alegerea persoanei care să aibă grijă de el în absența noastră se lasă de multe ori cu griji și anxietate.

  0 231
 • Cum îți ajuți copilul să aibă în viitor o carieră de succes?
  Materialul partenerilor

  Cum îți ajuți copilul să aibă în viitor o carieră de succes?

  Fiecare părinte își dorește ca al său copil să aibă o carieră de succes și să se simtă împlinit cu ceea ce face. Încercăm să ne sprijinim copilul din fragedă copilărie – de la ajutorul pe care îl oferim atunci când își face temele pentru acasă, la cursurile și activitățile extrașcolare în care îl includem până la încurajarea permanentă a acestuia în toate începuturile.

  0 125
 • Ce punem sub brad copiilor de 1-10 ani? Idei pentru părinți
  Daniela Rotaru,

  Ce punem sub brad copiilor de 1-10 ani? Idei pentru părinți

  Ce cadouri așteaptă copiii de la Moș Crăciun? O întrebare actuală, ținând cont că suntem în pragul sărbătorilor de iarnă. Fie că este vorba despre cadoul pe care îl va pune Moșul sub bradul de acasă sau cel care îl va oferi picilor la grădiniță sau școală — alegerea trebuie să fie pe potriva așteptărilor celor mici.

  0 1970

Articole populare

 • Rețete
 • Prezentări
 • Mama + Copil
 • Experți
 • Familia mea