pazl

Articolul se referă la temele:

Trei gustări rapide și sănătoase cu granola0

Trei gustări rapide și sănătoase cu granola

Având un mod de viață activ, de multe ori nu reușim să luăm masa la timp sau mâncăm mereu ceva din grabă. Însă, nu uitați, pentru a funcționa la capacitate maximă toată ziua, avem nevoie de o alimentație sănătoasă, care să conțină ingrediente corect alese. Și aceasta este valabil și în cazul gustărilor.

Victoria Gulpe, cea care cunoaște secretul celei mai delicioase rețete de granola, vine cu câteva idei de gustări rapide, gustoase și, cel mai important – sănătoase.

Așadar:

1. Iaurt natural cu granola și fructe de sezon

Vedeți poza, aceasta nu necesită descriere. Prepararea vă ia doar 2 minute, deci ar fi un mic dejun sau o gustare perfectă atunci când timpul vă presează.

2. Felii de măr cu unt de arahide și granola

Untul de arahide poate fi substituit cu miere, gem, dulceață …. orice, după propriile preferințe. La fel și mărul poate fi înlocuit cu pară sau alt fruct, la dorință.

3. Toast cu unt de arahide, banană și granola

Toastul dulce este perfect atât pentru o gustare, cât și un mic dejun energizant. Dacă doriți un toast cald, îl puteți pune pentru un minut în toaster sau topiți într-o tigaie puțin unt, apoi așezați felia de toast și lăsați până se rumenește puțin, pe ambele părți.

Vedeți și alte rețete cu granola, propuse de Victoria Gulpe, or cum o mai cunoaște internetul - Granoleya.

Îmi place

Dacă ați observat o greșeală sau o inexactitate în text anunțați-ne.

Comentariul dvs.

Dacă tema abordată v-a trezit interes, puteți să, lăsați un comentariu