pazl

Andrei Leaşev: Naşterea e o sărbătoare Вероника Василаки Andrei Leaşev: Naşterea e o sărbătoare

31 ianuarie 2019

Afiș 31 ianuarie-6 februarie: Competiție de puzzle, atelier de bune maniere, charity accoustic evening

Și în această săptămână ne așteaptă evenimente atractive pentru întreaga familie, de la mic la mare. Așadar – învățăm bunele maniere, asamblăm imagini din puzzle, aflăm informații utile despre calculator, admirăm o expoziție de icoane, confecționăm lucruri hand made. Lista completă a evenimentelor organizate în capitală în perioada 31 ianuarie-6 februarie este prezentată în afișul nostru.


EVENIMENTELE NOASTRE

10 februarie, duminică

13:00 Master-class "Imagine excelentă fără cheltuieli suplimentare".

Master-class moderat de Elena Ștogrina – expert de imagine (look). Scopul master-classului: Stilul tău vestimentar perfect, care îți va asigura o imagine de lux, cu investiții minime. La master-class veți afla: cum să încetați să cheltuiți bani în zadar, ci să investiți în noua dvs. imagine; ce haină de garderobă vi se potrivește anume astăzi; veți obține instrumente unice de creare a stilului personal; veți afla ce stil, model, culoare și imagine de haină vi se potrivește. În cadrul master-classului, veți reuși să creați propriul stil, vă veți afla pe sine însăși dintr-o nouă perspectivă, veți deveni mai încrezută în propria persoană și alegerea efectuată.
Preț: 400 lei. Numărul de locuri este limitat – maximum 15 persoane.
Adresa: str. Tighina, 13, nr. 9.
Telefon: 0 684 4-66-24.31 ianuarie, joi

17:00 Lecție demonstrativă gratuită "Anatomia calculatorului".

Doriți să aflați ce procese au loc când porniți calculatorul? Care din componentele calculatorului contribuie la imagine, sunet, transmisie de date? Care este inima și care este creierul calculatorului? Atunci sunteți invitați să participați la lecția demonstrativă gratuită „Anatomia calculatorului”.
Locul desfășurării: Junior STEP IT Academy.
Adresa: str. Decebal, 139, etajul 3.

1 februarie, vineri

18:00 Master-class gratuit "Design interior în detalii".

Programul master-class-ului: prezentarea cursului design interior, programe grafice pentru un proiect de design interior: Autodesk 3ds Max, Autodesk AutoCAD, Adobe Photoshop s.a; certificarea internațională Autodesk, Adobe; probleme actuale în designul de interior; soluții și sfaturi în rezolvarea problemelor unui design de interior; exemple lucrărilor studenților STEP IT Academy Moldova: posibilitatea de a încheia contractul pentru studii la prețuri speciale.
Consultații individuale.
Locul desfășurării: Junior STEP IT Academy.
Adresa: str. Decebal, 139, etajul 3.

19:00 Charity Acoustic Evening.

"Charity Acousting Evening" va fi un concert caritabil dedicat strângerii de fonduri pentru copiii de la Spitalul Oncologic. Veți avea parte de momente frumoase alături de interpreți autohtoni, care vă vor alinta cu melodii de suflet. Echipa "Interact" vă invită să vă petreceți prima seara din luna februarie într-o atmosferă plăcută și plină de voie bună, contribuind astfel la fericirea unor copii cărora într-adevăr le lipsește puțină lumină în rutina zilnică.
Locul desfășurării: Tucano Coffee.
Adresa: str. Pușkin, 15.

2 februarie, sâmbătă

10:30 Atelier pentru copii "Te rog și mulțumesc".

Atelier de bune maniere pentru copii. Vor fi abordate bunele maniere în ipostazele zilnice ale copilului: acasă, la școală, la joacă, pe stradă, în societate. La sfârșitul atelierului, fiecare copil va cunoaște principiile de aur ale bunelor maniere și vor vedea beneficiile unui comportament pro-social, respectuos și manierat.
Preț: 100 lei.
Locul desfășurării: America House Chișinău.
Adresa: str. Mitropolit G. Bănulescu Bodoni, 27.
Telefon: 0 788 0-07-00.

11:00 Expoziție de icoane.

Expoziția "Icoana – un frumos cadou și o bună amintire". Discuții prietenești cu cei care iubesc icoanele și cei interesați de tehnica și metodele de confecțiune a icoanei. Dacă aveți întrebări despre icoane sau anumiți sfinți ori despre anumite scene religioase, le puteți adresa.
Locul desfășurării: Centrul expozițional ”C. Brâncuși”.
Adresa: str. Ștefan cel Mare, 3.

12:00 Atelier de creație "Coroniță".

Atelier de creație pentru copii. Picii vor învăța să confecționeze coronițe.
Preț: 60 lei.
Locul desfășurării: Magazinul "GRIF".
Adresa: str. Moscova, 15/4.
Telefon: 0 694 1-92-02.

13:00 Aventurile celor trei purceluși.

Copiii sunt invitați la spectacolul de păpuși "Aventurile celor trei purceluși". Spectacolul va fi prezentat gratuit pentru toți doritorii.
Locul desfășurării: CC "Jumbo".
Adresa: str. Decebal, 23/1.

3 februarie, duminică

12:00 Spectacol de animație pentru copii – Rapunzel.

Rapunzel este răpită și izolată de societate încă de la naștere. Vrăjitoarea care o ține captivă se dă drept mama ei, dar de fapt este un om hain, fără compătimire. Fata cu părul de aur crește și tot mai mare îi este dorința de a comunica cu oamenii, de a cunoaște lumea.
Locul desfășurării: Filarmonica Națională "Serghei Luchevici".
Adresa: str. Mitropolit Varlaam, 78.

14:00 Master-class "Slime time".

La master-class sunt invitați toți doritorii, slime fiind o activitate asemănătoare cu magia. Acesta e plăcut la atingere, preia diferite forme și la fel ca un magnet formează un tot întreg.
La atelier aveți posibilitatea să creați un slime frumos, cu utilizarea diferitor decorațiuni.
Locul desfășurării: CC "Atrium".
Adresa: str. Albișoara, 4.
Telefon: 022 88-49-08.

15:00 Puzzle – competiție pentru amatori.

Competiție pentru toți amatorii de a asambla imagini din puzzle. Participă cu echipa sau chiar întreaga familie. Înregistrarea este obligatorie.
Locul desfășurării: CC "Atrium", etajul 3.
Adresa: str. Albișoara, 4.

16:00 Caleidoscopul îndrăgostit. Atelier de creație.

Atelier de creație pentru copiii de la 7 ani. Picii vor confecționa manual cadouri pentru cei dragi – felinar, felicitare și alte atenții.
Preț: 80 lei.
Locul desfășurării: Biblioteca Tîrgu-Mureș.
Adresa: str. Moscova, 8.
Telefon: 0 600 6-64-74.

Vizualizări pe parcursul acestei săptămîni: 0 Vizualizări de la publicare: 103
Îmi place

Dacă ați observat o greșeală sau o inexactitate în text anunțați-ne.