Oratorica — centru de studiere a limbilor europene, activitatea căruia este orientată către rezultatele studenților.

Cursuri de limbi străine pentru copii și adulți:

Prima școală de marketing aplicat deschisă în Moldova — School of Applied Marketing "Be great"1

Materialul partenerilor 1 august 2019 848
Prima școală de marketing aplicat deschisă în Moldova — School of Applied Marketing "Be great"

Prima în Moldova! School of Applied Marketing "Be great" (Școala de marketing aplicat) creată pentru predarea marketingului specialiștilor de niveluri și profiluri diferite, dezvoltarea abilității de aplicare în practică a cunoștințelor obținute de către absolvenții catedrelor de marketing ale diferitor universități, pentru perfecționarea specialiștilor în marketing ce activează deja în domeniu.

Școala oferă oportunitatea de a urma un curs care să asigure un nucleu puternic de cunoștițe necesare pentru o activitate profesională eficientă, fie oferă posibilitatea de a perfecționa cunoștinețele selectiv într-o tematică relevantă, și chiar Managerilor de TOP li se oferă o oportunitate unică de a obține cunoștințe fundamentale despre marketing într-o singură zi. Programul cursului și a seminarelor este elaborat în baza materialelor didactice Oxford College of marketing, inclusiv pe experiența profesională și cerințele pieții autentice. Urmând acest curs, "absolvenții" școlii de marketing aplicat obțin cunoștințe sistematizate la subiect, instrumente pentru aplicare în practică, precum, manuale, recomandări verificate în practică, create în mod special conform sarcinilor specialiștilor în marketing, formulare create în Excel, cu formule, tabele și multe altele. Sunt stabilite și anumite cerințe față de audienți, este vorba, bineînțeles, de diplomă de studii superioare în marketing sau specialități conexe, este posibilă, de asemenea, testarea orientării profesionale, dacă aveți potențial luminos și capacități de specialist în marketing. Evident, respectiva bază de cunoștințe în domeniul marketing-ului va asigura solicitanților șansa de a găsi un loc de muncă la care visează, de a primi satisfacție de la interacțiunea cu administrația și colegii de breaslă, de a vedea rezultatele muncii lor și o remunerare corespunzătoare.

Școala a fost creată pe platforma "Be great" Management Consulting Partners — companie care oferă servicii de consultanță de management integrat sectorului de afaceri din Republica Moldova. Angajații companiei sunt specialiști cu experiență vastă în domeniu. Activitatea acesteia se bazează pe principiile Organizației Internaționale de Standardizare (International Organization for Standardization ISO). Compania oferă antreprenorilor suport în direcția gestionării financiare, strategice, de cadre, consultanță juridică și internațională, organizare de vânzări, marketing, precum și instruirea și dezvoltarea personalului. Misiunea companiei este de a oferi suport calificat și cele mai bune practici în domeniu, care ar permite îmbunătățirea proceselor de afaceri și creșterea profitului întreprinderii. www.begreat.md

Iulia Zamșa
СЕО "Be great" Management Consulting Partners, expert în marketing și dezvoltare a afacerilor, cu experiență profesională de peste 22 ani, în calitate de Top-manager mai mult de 15 ani; studii — marketing, drept, psihologie, perfecționare profesională în Moscova, Kiev, Londra. Life coach certificat.

"În procesul activității mele profesionale, întâlnesc și comunic cu diferiți oameni — proprietari de afaceri, conducători — angajați; freelanceri, reprezentați ai diferitor industrii și, din păcate, în ultimii ani, de cele mai mutle ori aud discursuri triste despre lipsa de specialiști, care știu ce să facă și sunt capabili să efectueze acest lucru. Situația economică și consecințele scurgerii mari de cadre din țară, ne-au adus pe noi toți la o asemenea stare de lucruri. În legătură cu aceasta a apărut necesitatea firească de instruire a angajaților, a sporit activ cererea pentru studii de scurtă durată.

Marketing-ul este un concept foarte larg, este o adevărată artă, și, probabil, în lumea modernă deja pentru toți este ceva indispensabil. Aș vrea ca și în țara noastră să activeze "specialiști tari în maketing" și de pe urma acestei activități să obține eficiență și plăcere toate părțile, și angajații, și angajatorii. Anume cu acest scop am creat Școala de Marketing Aplicat, și invităm să studieze aici pe toți cei care au scopuri și ambiții, dorință de a lucru și de a atinge culmi noi. Veți obține ceea de ce aveți nevoie și chiar mai mult!"

Îmi place

Dacă ați observat o greșeală sau o inexactitate în text anunțați-ne.

Comentariul dvs.

Dacă tema abordată v-a trezit interes, puteți să, lăsați un comentariu

Parteneri noi

Cele mai interesante

Teme populare a rubricii «Educația și munca»

Articole populare a rubricii «Educația și munca»