International Language Training Center — lumea comunicării și a cunoștințelor, lumea prietenilor și a bunei dispoziții!

Cursuri de limbi străine:

"Școală până la școală". Prezentarea centrelor de educație preșcolară din or. Chișinău6

"Școală până la școală". Prezentarea centrelor de educație preșcolară din or. Chișinău

Deja v-am prezentat lista centrelor de dezvoltare timpurie pentru copii din or. Chișinău. Acum vrem să vă relatăm despre centrele de formare preșcolară. În esență, educația preșcolară este, de asemenea, o dezvoltare timpurie a copilului, cu toate acestea, am sortat centrele enumerate mai jos separat, pentru că ele înseși și-ar fi luat statutul de școală și grupele formate se bazează pe dezvoltarea disciplinei, dezvoltarea memoriei și pregătirea preșcolară. De regulă, grupele se formează de la începutul anului (septembrie). Așadar, de fapt, aceasta este o "școală până la școală”.

De obicei, cursurile de acest gen se predau sub formă de joc, și dacă copilul a crescut deja și este pregătit pentru o formare educativă, atunci va frecventa cu plăcere o asemenea școală.

Centru

Leader Land

Adresa: str. Testemițeanu, 17/6
Tel.: 022 99-25-00, 068 141-141

Centru pentru copii în care au fost create condiții perfecte pentru a petrece timpul în confort, pentru dezvoltarea armonioasă și formarea cu succes a copiilor.

În cadrul centrului, pentru copii a fost creat un mediu sănătos, ecologic. Podele de plută – material natural, termoizolant, care nu permite să se adune praf. După ore, în clase sunt conectate dispozitive bactericide, care contribuie la eliminarea virușilor. Datorită sistemului modern de ventilație, aerului proaspăt mereu pătrunde în încăperile instituției, fără aerisire și curent.

Programa educațională este elaborată conform Standardelor Naționale, cu suportul softurilor educționale pe tablele smart.

Atmosferă agreabilă, până la 12 copii în grupă, atenție maximă acordată de profesor fiecărui copil în parte. Siguranță și supraveghere video. Cadre didactice care își efectuează activitatea cu entuziasm și dragoste, și care tind permanent spre dezvoltare.

Activitățile de pregătire pentru școală se desfășoară zilnic, de luni până vineri, de la 8:30-12:30 sau de la 8:30-17:30. Curs intensiv — de la 16:00-18:00, marți și joi. Matematica, citirea, limba engleză, arta vorbirii, literatura, cunoașterea mediului ambiant, ”Eu și Societatea”, arte plastice, muzică, coregrafie. Logopedie, o mulțime de cursuri opționale pentru copii cu diferite interese și talente – educația financiară, ceramică, laborator etc.

Grupe: predare în limba română.
Vârsta: de la 2,5- 7 ani.


Școala Internațională Heritage

Adresa: str. Dacia, 45 А.
Telefon: 062 02-22-10.

Aveți copii care vor merge în curând la școală? Heritage vă ajută să le oferiți un început bun prin programul School Starter – cursuri speciale pregătitoare pentru preșcolari, 1 septembrie 2019 – 31 mai 2020!

Ce învață micuții? Aici copiii învață să adore școala prin: alfabetizarea timpurie în limba română/rusă, inițiere în limba engleză, matematică pentru cei mici, activități transdisciplinare (metodologia International Primary Curriculum), arte expresive, dans, LEGO Education, sport și ateliere de creație.

Program: School Starter are un program zilnic adaptat pentru micuți: 4 lecții a câte 35 de minute, 2 activități suplimentare, timp pentru jocuri și socializare, dar și pauze pentru prânz și o gustare sănătoasă. Orarul cursurilor: 08:30-15:00, de luni până vineri (activitățile pentru preșcolari sunt disponibile și sâmbătă, pentru o taxă suplimentară).

Prețuri și reduceri: Prețul este de 4050 euro/anual (se aplică o reducere de 4% pentru achitarea integrală a taxei de școlarizare). Familia și comunitatea sunt valori importante ale Heritage, de aceea ne dorim ca frații să fie împreună, să fie educați în același spirit și să împărtășească aceleași valori. De aceea familiile beneficiază de reduceri speciale pentru înscrierea celui de-al doilea copil (10%) și a celui de-al treilea copil (15%).

Heritage Weekend Starter – cursuri de sâmbătă: activitățile pentru preșcolari sunt disponibile și sâmbătă, iar micuții le pot frecventa suplimentar programului School Starter sau doar în weekend. Orarul cursurilor: 9:30-12:30. Preț (inclusiv o gustare sănătoasă pe zi) – 1600 lei/lunar.

Despre programul academic School Starter: activitățile în cadrul cursurilor pentru preșcolari se desfășoară în baza curriculumului național și a International Primary Curriculum (IPC). Scopul activităților este de a face copilul să vrea să învețe și să meargă cu bucurie la școală.
Conceptul IPC se bazează pe o nouă abordare a învățării, axată pe o educație completă, care, pe lângă pregătirea academică a elevului, urmărește dezvoltarea competențelor sociale, a independenței de opinie și acțiune, abilităților sportive, orientării vocaționale și a altor abilități care depășesc orizontul materiilor predate în școala tradițională.
Curriculumul IPC urmărește dezvoltarea personală integrală a fiecărui copil, cu accent pe dezvoltarea personală și progres, valorificând perspectiva națională, globală și interculturală în scopul dezvoltării unui sentiment de spirit internațional.
În acest context, IPC își propune motivarea elevilor pentru învățare pe tot parcursul vieții, cu scopul de a avea tineri bine pregătiți, care posedă abilități sociale și emoționale echilibrate, membri responsabili care contribuie activ la dezvoltarea societății.
De asemenea, școala dispune de resurse educaționale Cambridge, care sunt utilizate în cadrul activităților.

Documente necesare pentru înscriere:

 • Copia certificatului de nastere al copilului
 • Copiile actelor de identitate ale parintilor
 • Cerere tip
 • 1 poza 3x4 cm a copilului
 • Certificat medical eliberat de medicul de familie, care atestă faptul că copilul poate frecventa colectivul de copii (forma 027) și copia certificatului de vaccinare.

Contactați-ne pentru înscriere și informații la 062 02-22-10 sau 022 02-22-17!Elite Academia

Adresa: str. M. Kogălniceanu, 68A.
Telefon: 062 05-15-18.

Curs: Pregătire pentru școală pentru copii de la 5 la 7 ani.

Grupe noi, experiență nouă.

Ce învață copilul:

Bazele comunicării și exprimării;
Bazele citirii și a gramaticii;
Pregătirea mânuței pentru scriere;
Dezvoltarea logicii și a gândirii.

Copiii vor începe să înțeleagă: matematica, limba română, arta comunicării și multe altele.


"FasTracKids"

Adresa: str. Puskin, 56
Tel.: 078 10-10-12

Obiectivul programului de pregătire pentru școală — a dezvolta la copii gândirea logică și critică, creativitatea, retorica și abilitatea comunicării și a lucrului în echipă. Discipline: scriere, citire, matematica, alfabetizare, dezvoltarea vorbirii.
Programul este elaborat pentru copii de la 5-7 ani.
Costul abonamentului: 2 ori pe săptămână a câte 2 ore — 950 lei (8 lecții). Lecția de probă — 80 lei.
Grupe: predare în limbile română și rusă.

B.E.S.T — Bilingual Education for preSchoolers and Toddler

Adresa: str. Grigore Ureche, 46/1
Tel: + 373 22 99 75 95, 069 68 59 59
E-mail: best1prek@gmail.com

Acum ai șansa să-i oferi piciului tău o grădiniță ca în filmele americane! Toamna aceasta, în inima Chișinăului își deschide ușile instituția preșcolară B.E.S.T (Bilingual Education for preSchoolers and Toddler), adeptă a modelului de educație timpurie aplicat în SUA.

B.E.S.T vine cu o viziune inovativă asupra rolului pe care îl are grădinița în dezvoltarea intelectuală, afectivă, socială și fizică a preșcolarului. Ce înseamnă acest lucru?

Dacă îți dorești ca piciul să deprindă comunicarea cu semenii și adulții într-un mediu prietenos – fără mulți copii și educatori suprasolicitați, să dezvolte aceeași pasiune pentru limbile străine, activitățile educative și creative, ca și pentru joacă, să dobândească cunoștințe, deprinderi, atitudini și conduite noi, care să constituie fundamentul unui adult fericit, empatic, integru, atunci grădinița B.E.S.T este cea mai bună alegere!

La B.E.S.T vorbim în engleză

La B.E.S.T implementăm educația bilingvă. Limba de instruire este engleza, combinată cu o oră de limbă română/rusă zilnic. Credem că într-o lume din ce în ce mai globalizată, a vorbi mai multe limbi are din ce în ce mai multe avantaje practice. Unde mai pui că tot mai multe studii arată că instruirea bilingvă îmbunătățește, în primul rând, funcția executivă a creierului, responsabilă de luarea de decizii și rezolvarea de probleme.

La B.E.S.T evităm șablonarea

La B.E.S.T. aplicăm cele mai moderne metode de educație timpurie, axate pe tratarea diferențiată a discipolilor. Suntem convinși că fiecare copil este unic și poate fi comparat doar cu sine însuși. Iată de ce, nu uniformizăm, ci oferim condiții de afirmare tuturor picilor, în concordanță cu caracteristicile psiho-fizice individuale. Ce înseamnă acest lucru? Copilul va fi implicat în activități zilnice care să-l solicite corespunzator stadiului de dezvoltare atins de el.

La B.E.S.T ne simțim ca acasă

La B.E.S.T. susținem și credem în acomodarea blândă a copilului cu experiența educației timpurii și cu ieșirea de sub „aripa” mamei. Grupele sunt formate din cel mult 8 copii, ceea ce permite educatorilor să acorde atenție maximă procesului de adaptare prin care trece fiecare pici. Înconjurat de doar cîțiva semeni, într-o atmosferă prietenoasă și liniștită, sub permanenta supraveghere a unui adult, piciul tău se va simți ca acasă.

La B.E.S.T facem echipă cu părinții

Dezvoltarea psiho-fizică a copilului la această vârstă depinde atât de cadrele didactice, cât și de părinți. De aceea, părinții care își aduc copiii la B.E.S.T. sunt partenerii noștri. La finalul fiecărei zile, expediem părinților un raport despre activitatea și starea copilului lor, astfel garantându-le că piciul lor este pe mâini bune. Totodată, la solicitarea părinților, diversificăm programul de activitate – aceștia pot opta fie pentru un program de bază, până la amiază, fie pentru un program prelungit.

La B.E.S.T creștem copii toleranți și cosmopoliți

B.E.S.T. oferă piciului tău un mediu internațional, în care copii din diverse culturi, de diverse naționalități, interacționează între ei pe principii de respect reciproc. Astfel, de la cea mai fragedă vârstă copilul tău va învăța noțiuni, precum „toleranță”, „diversitate”, etc., acestea fiind fundamentul viitorului cetățean global.

La B.E.S.T ne alimentăm sănătos

Un copil fericit este un copil sănătos, așa că atunci când vine vorba de alimentație, nu facem compromisuri. Pregătim bucate doar la cuptor, din ingrediente proaspete și de cea mai înaltă calitate, cu un raport optim dintre grăsimi, carbohidrați, proteine și vitamine, recomandat pentru vârsta preșcolară. Chiar și așa, suntem deschiși să modificăm meniul, la sugestia părinților.

La grădinița B.E.S.T avem mediu ecologic

Grija față de pici se ascunde chiar și în cele mai mici detalii. Atunci când vorbim despre un mediu prietenos, ne referim, inclusiv, la un mediu ecologic. Spațiile în care copiii își desfășoară activitatea, mobilierul, dar și jucăriile cu care aceștia interacționează sunt 100% inofensive, fără compuși toxici care le-ar putea afecta sănătatea.

B.E.S.T. este locul copiiilor fericiți!

Pentru programări la un tur de prezentare al grădiniței și înscrieri, contactează-ne la numărul de telefon 069 68 59 59.


Botanica

"Elitex"

Adresa: str. Dacia, 53/2
Tel.: 022 77-78-60, 0 691 1-15-89, 0 697 5-57-95

Activități curriculare — cunoașterea mediului înconjurător, educarea limbajului, matematica, scris, logică, ABC, educația muzicală, educația fizică, educația artistico-plastică, educația ecologică, educația pentru societate, datini și obiceiuri naționale.

Activități opționale — consiliere psihologică/logopedică, limba engleză, educația rutieră, bunele maniere, educația creștină, educația pentru sănătate.

Activități recreative — activități în aer liber, plimbări în parc, vizite la Grădina Zoologică, vizionarea spectacolelor de teatru, vizite la muzee, planetarium etc.

Personalul didactic al grădiniței este de specialitate (educatoare absolvente de universități și colegii pedagogice și/sau facultatea de limbi străine sau psihologie), cu bune cunoștințe ale pedagogiei alternative.

Preț: în funcție de abonamentul ales.
Grupe: predare în limba română.
Vârsta: de la 5 ani până la 7 ani.


Centrul educațional "Academica"

Telefon: 079 00-43-53, 0 799 9-43-53
Adresa: str. Valea Trandafirilor, 24А, str. Albișoara 80/11

Program "Pregătire pentru școală" pentru copii de 4-7 ani.
Lecțiile interactive au loc de 2 ori pe săptămână, cu durata de 2 ore pentru copii de 5-7 ani și 1,5 oră pentru copii de 4-5 ani. În cadrul lecțiilor, copiii studiază următoarele discipline din currilum: familiarizarea cu mediul ambiant și natura, dezvoltarea vorbirii, alfabetul, matematica, creația.
La centrul ”Academica”, copiii învață să citească în baza metodei de autor elaborată de Pedagogul Nicolae Zaițev. Metoda respectivă bucură copilul și nu are niciun impact negativ asupra sănătății sale. Materialul didactic este prezentat în formă de joc. Copiii se pot juca atât individual, cât și în grup.

Star Kids

Adresa: str. Testemițanu 3/15
Tel.: 022 55-00-78, 0 69 55-00-45.

Star Kids — proiect creat sub egida "Eldorado Terra" și "Aquaterra". Unica grădiniță care include zone de joacă, zone educaționale, recreative și sportive. În program: activități de dezvoltare folosind metode moderne de pedagogie și psihologie, studierea limbii engleze, program de dezvoltare a abilităților intelectuale și creative ( șah, pictură, muzică, studiouri de teatru), suport psihologic și logopedic, activități în aer liber ( teren de joacă pentru copii închis, securizat). Totodată, programul grădiniței cuprinde antrenamente obligatorii de sport — copilașii vor dansa în sala de coreografie, vor practica educația fizică și vor învăța să înoate în bazinul de 25 de metri. Totodată, pe teritoriul grădiniței este amenajată o cameră de sare din Himalaya. Servicii adiționale: program prelungit, sesiuni individuale cu profesori și antrenori.

Vârsta: 2-7 ani.
Alimentație: Copiilor le sunt oferite 4 mese pe zi.
Grupe: cu predare în limba română și rusă.
Program: 8:00–20:00.
Securitate: 35 camere de luat vederi; cheie electronică personală pentru asigurarea securității (fotografia copilului și a persoanei care va escorta copilul vor fi introduse în baza de date electronică a grădiniței Star Kids).

"Indigo"

Adresa: str. Decebal, 80, № 106
Tel.: 022 57-10-62

Centrul de dezvoltare creativă a copiilor și adolescenților "Indigo" desfășoară activități de pregătire pentru școală. Programul include următoarele activități: cultura vorbirii, limba engleză, comunicarea și dezvoltarea limbajului, matematica. Printre metodele de predare, menționăm metoda jocurilor didactice (teatralizate și muzicale, distractive și de mișcare, de stimulare a imaginației, creativității și gândirii logice), metoda interactivă. Centrul este dotat cu toate materialele necesare procesului de instruire.

Program: de la 10:00 pînă la 13:00, 1 zi în săptămînă, sîmbătă.
Preț: 60 lei/oră.
Vîrsta: 5-7 ani.
Instruire: in limba română.


"FasTracKids"

Adresa: str. Traian, 2/2
Tel.: 0 789 3-00-00, 079 336-336

Obiectivul programului de pregătire pentru școală — a dezvolta la copii gândirea logică și critică, creativitatea, retorica și abilitatea comunicării și a lucrului în echipă. Discipline: scriere, citire, matematica, alfabetizare, dezvoltarea vorbirii.
Programul este elaborat pentru copii de la 5-7 ani.
Costul abonamentului: 2 ori pe săptămână a câte 2 ore — 950 lei (8 lecții). Lecția de probă — 80 lei.
Grupe: predare în limbile română și rusă.

Clubul Copiilor "Spiridușii"

Adresa: str. Burebista, 92B
Tel.: 069-114-145

Activitatea de pregătite a copilului pentru școală se desfășoară în 4 domenii de bază:

 • elemente de matematică și logică;
 • dezvoltarea limbajului;
 • citit-scrisul;
 • dezvoltarea proceselor psihice (atenția, memoria, gandirea, imaginația).

Preț la procurarea abonamentului: abonament lunar în decursul săptămânii – 820 lei; abonament lunar week-end – 680 lei.
Durata lecției: 1 oră 20 minte.
Grupe: 8 copii.
Vârsta: 5-7 ani, cu predare în limba română.
Orar: luni-miercuri-vineri, ora 18:00, sâmbătă și duminică, ora 10:00.


Râșcani

Educentru

Adresa: str. Studentilor, 9/17
Tel.: 079 21-77-11

O echipă de profesioniști cu experiență și cunoștințe în domeniile psihologie, psihopedagogie, pedagogie, educație timpurie și artă. Programe educaționale noi și absolut diferite de ce oferă școala, grădinița tradițională sau alte Centre Educaționale. Oferim copiilor oportunitatea de a-și forma o gândire flexibilă, orientată spre umanitate, responsabilitate și schimbare pozitivă. Misiunea noastră este să oferim copiilor din Republica Moldova posibilitatea de a-și descoperi potențialul intelectual, prin dezvoltarea plăcerii de a învăța, de a cerceta și a crea la orice etapă de vârstă.

Servicii: Minigradinita; Dezvoltare Personala; curs de Teatru si actorie; pregatire pentru scoala, engleza, educatie timpurie, scoala de arte, logoped, psiholog.
Beneficiari: Copii cu vârste cuprinse între 2-8 ani.
Program: luni-vineri: 8:00-18:00; sâmbătă: 09:00-14:00.

Grădinița privată "Umnitsa"

Аdresa: Rîșcani, str. Florilor, 28/1
Telefon: 068 81-78-56, 0 691 2-01-57, 0 682 1-13-88

La grădinița ”Umnitsa” copiii sunt admiși de la vârsta de 1.5 ani.
Program de dezvoltare unic israelian — abordare individuală a fiecărui copil. Comunicare în limbile engleză și română. Program de pregătire pentru școală predat în limba rusă.
Creație, coregrafie, activități sportive cu scop terapeutic și muzică. Pedagogi de calificare înaltă — garanția faptul că toate talentele copilului dv. vor fi descoperite și sprijinite.

Grupe: grupa creșă pentru copii de 1,5-3 ani; grupa mică — 3-4 ani, grupa mare (pregătitoare) — 5, 6, 7 ani. Cu predare în limba română și rusă.
Preț: 250 euro pe lună, alimentație inclusă.


Ciocana

Star Kids

Adresa: str. Ginta Latină 12/20
Tel.: 022 55-00-77

Star Kids — proiect creat sub egida "Eldorado Terra" și "Aquaterra". Unica grădiniță care include zone de joacă, zone educaționale, recreative și sportive. În program: activități de dezvoltare folosind metode moderne de pedagogie și psihologie, studierea limbii engleze, program de dezvoltare a abilităților intelectuale și creative ( șah, pictură, muzică, studiouri de teatru), suport psihologic și logopedic, activități în aer liber ( teren de joacă pentru copii închis, securizat). Totodată, programul grădiniței cuprinde antrenamente obligatorii de sport — copilașii vor dansa în sala de coreografie, vor practica educația fizică și vor învăța să înoate în bazinul de 25 de metri. Totodată, pe teritoriul grădiniței este amenajată o cameră de sare din Himalaya. Servicii adiționale: program prelungit, sesiuni individuale cu profesori și antrenori.

Vârsta: 2-7 ani.
Alimentație: Copiilor le sunt oferite 4 mese pe zi.
Grupe: cu predare în limba română și rusă.
Program: 8:00–20:00.
Securitate: 35 camere de luat vederi; cheie electronică personală pentru asigurarea securității (fotografia copilului și a persoanei care va escorta copilul vor fi introduse în baza de date electronică a grădiniței Star Kids).


"FasTracKids"

Adresa: str. Mircea cel Bătrîn, 11/6, et. 2
Tel.: 022 78-26-62, 079 336-336

Obiectivul programului de pregătire pentru școală — a dezvolta la copii gândirea logică și critică, creativitatea, retorica și abilitatea comunicării și a lucrului în echipă. Discipline: scriere, citire, matematica, alfabetizare, dezvoltarea vorbirii.
Programul este elaborat pentru copii de la 5-7 ani.
Costul abonamentului: 2 ori pe săptămână a câte 2 ore — 950 lei (8 lecții). Lecția de probă — 80 lei.
Grupe: predare în limbile română și rusă.

"Educentru"

Adresa: str. Ginta Latina, 38/5
Tel.: 0 788 2-24-00

Program de pregătire pentru școală. Programul are drept scop asigurarea unei tranziții de succes de la casă/ grădiniță la școală, oferind primordialitate copilului prin implicare în propria dezvoltare, cu accent puternic pe promovarea autonomiei, inițiativei, simțului individualității și identității, acordând susținere și recunoscând dezvoltarea identităților multiple.

Durata programului educațional este de 9 luni. Lecțiile au loc de două ori în săptămână, o sesiune durează 1 oră și 20 min.
Numărul copiilor într-o grupă: maximum 12 copii.
Vârsta: 5-7 ani.
Grupa: profil român.
Preț: plata lunară — 750 lei; plata per ședință — 200 de lei.


Buiucani

Sensory Kids Club

Adresa: str. Alba Iulia, 79/1,
Telefon: 0793 0-30-80.

Fiecare părinte își dorește copilul său să fie activ, inventiv și social. Vă propunem cursuri de pregătire pentru școală, cu ajutorul cărora odrasla dvs. își va forma interesul pentru cunoaștere. Programul cursului prevede activități de dezvoltare a:

 • memoriei și a atenției;
 • vorbirii (abilitatea de a exprima corect și clar gândurile);
 • capacității de stabilire a contactului cu semenii și cu adulții;
 • logicii (analiză, sinteză, comparație, generalizare, clasificare).

Avem opțiunea achitării în rate. Vă așteptăm cu drag la o lecție de probă!

"FasTracKids"

Adresa: str.Alba Iulia, 91
Tel.:0 79 44-99-77

Obiectivul programului de pregătire pentru școală — a dezvolta la copii gândirea logică și critică, creativitatea, retorica și abilitatea comunicării și a lucrului în echipă. Discipline: scriere, citire, matematica, alfabetizare, dezvoltarea vorbirii.
Programul este elaborat pentru copii de la 5-7 ani.
Costul abonamentului: 2 ori pe săptămână a câte 2 ore — 950 lei (8 lecții). Lecția de probă — 80 lei.
Grupe: predare în limbile română și rusă.


Codru

Micul Erudit

Adresa: str. Gohberg, 1/1
Telefon: 069 90-22-11

Grădinița, unde confortul psihologic și fizic este asigurat din prima zi, și unde copiii revin cu drag de fiecare dată.

Personal calificat, bucătarie proprie și teren de joacă spațios.

Programele de dezvoltare, inclusiv cele curiculare, sunt adaptate potrivit fiecărei vârste, fiind îmbinate cu ore de engleză, arta vorbirii, pregătire pentru școală.

Grupele sunt formate din 12 sau 15 copii de aceeași vârstă.

Grupe: cu predare în limba română.

Menționăm faptul că, prețurile actuale sunt aproximative, deoarece acestea pot varia în funcție de numărul de cursuri, ora începerii cursurilor și acordul dvs. personal cu centrul. De asemenea, orarul lecțiilor și alte informații pot fi modificate, în orice timp, de către organele de gestionare ale centrelor de educție. Așa deci, verificați informația printr-un apel telefonic.

Sursa: Интернет-портал Semia.md
Îmi place

Dacă ați observat o greșeală sau o inexactitate în text anunțați-ne.

Tag-uri:

Produse și servicii la tema

Vezi harta
 • Indigo Centru de dezvoltare timpurie

  or. Chișinău, str. Decebal, 80, № 106
  022 57-10-62

 • FasTracKids Centru de educație pre-școlară

  or. Chișinău,
  022 21-00-91, 079 12-13-14

 • Family Shopping Center Торговый центр

  or. Chișinău,
  022 62-66-63, 022 62-66-65, 0 602 7-07-77

 • Spiridușii Centru de dezvoltare timpurie

  or. Chișinău, str. Burebista, 92B
  0 691 1-41-45, 069-114-145

 • Elite Academia Centru de educație pre-școlară

  or. Chișinău, str. M.Kogălniceanu 68 А
  0 620 5-15-18

 • "Umnitsa" Grădinița

  or. Chișinău, str. Florilor, 28/1
  068 81-78-56, 0 691 2-01-57, 0 682 1-13-88

 • Star Kids Grădinița

  or. Chișinău,
  022 55-00-77, 022 55-00-78

 • Academia Piticilor Clubul copiilor creativi

  or. Chișinău, str. Petru Zadnipru, 4/5
  0 793 3-05-96

 • Sensory Kids Club Centru de dezvoltare timpurie

  or. Chișinău, str. Alba-Iulia, 79/1, et. 2
  079 30-30-80, 0 69-200-266

 • Leaderland Centrul educațional de dezvoltare pentru copii

  or. Chișinău, str. Testemițeanu, 17/6
  022 99-25-00, 068 141-141

 • EDUCENTRU Centru educațional

  or. Chișinău, str. Studentilor, 9/17
  079 21-77-11, 079 21-77-11

 • Kidland Centru de dezvoltare timpurie

  or. Chișinău, str. Miron Costin, 3/1
  0 794 0-28-26, 0 796 5-95-65

 • Micul Erudit Детский сад-ясли

  or. Chișinău, str. Gohberg, 1/1
  069 90-22-11

 • Academica Сentrul educațional pentru dezvoltarea copiilor

  or. Chișinău, str. Valea Trandafrilor, 24А
  +373 682 34 040

 • Grădinița & Liceul Privat "Elitex" Instituţie de învăţământ privat

  or. Chișinău, str. Dacia, 53/2
  022 77-78-60, 0 691 1-15-89, 0 697 5-57-95

Extindeți lista

Comentariul dvs.

Dacă tema abordată v-a trezit interes, puteți să, lăsați un comentariu

Comentarii 9

Sortare
 • Nou
 • Anterior
 • 04 nov. 2013 18:27 #1 Вероника Василаки

  Мы сейчас ходим в "Любознайку". Места там занимают очень быстро, чтобы начать в сентябре нужно записываться еще в мае-августе. Плюсы - невысокая цена, хорошие преподаватели. Минусы - сама система преподавания очень похожа на школьную. Нужно сидеть за партой, смотреть на доску. И если первые 2 урока по 30 минут мой ребенок выдерживает хорошо, то третий, часовой урок для него это слишком долго и скучно.

  Răspundeți
 • 11 nov. 2013 20:22 #2 milissa (ړײ)

  #1 Вероника Василаки, а вы не знаете случайно если выбрать все занятие и на всю неделю или 4 раза в неделю сколько нужно будет платить ??

  Răspundeți
 • 12 nov. 2013 15:52 #3 Вероника Василаки

  #2 milissa (ړײ), Я не знаю, но мы за 1 раз в неделю (3 урока, которые длятся все месте 2 часа) платим 150 леев в месяц. Можете позвонить по телефону в статье и уточнить. Звонить нужно вечером.

  Răspundeți
 • 12 nov. 2013 15:55 #4 Вероника Василаки

  То есть получается примерно 20 лей в час.

  Răspundeți
 • 07 iun. 2014 21:46 #5 Mary Poppins

  Добрый день! Mary Poppins проводит занятия для детей на русском и английском языках, для детей от 1,5 лет. Помимо занятий по общему развитию и подготовке к школе, центр специализируется на обучении английскому языку с 2-х лет. По выходным в центре проходят занятия в изостудии для детей от 3-х лет и творческие мастер классы для детей от 5-и лет.

  Răspundeți
 • 20 iul. 2015 15:48 #6 Tatiana Gorceac

  #3 Вероника Василаки, В Elite Academii 2 часа стоят 70-100лей зависит от выбранного абонемента....

  Răspundeți
 • 20 iul. 2015 15:53 #7 Tatiana Gorceac

  #4 Вероника Василаки, "Я не знаю, но мы за 1 раз в неделю (3 урока, которые длятся все месте 2 часа) платим 150 леев в месяц. Можете позвонить по телефону в статье и уточнить. Звонить нужно вечером." 1 раз в неделю (3 урока, которые длятся все месте 2 часа) платим 150 леев - так это 2 часа или 3 часа или 3 урока? 2 часа это 120 мин, 3 урока по 40 мин? не пойму, простите....

  Răspundeți
 • 06 oct. 2016 18:38 #8 😻Queen 👑

  Buna,eu am 13 ani si cred ca am auz muzical ,multe persoane imi spun,rude etc...,ma intreb oare o sa pot fregventa scoala muzicala ca sa pot deveni cantareata? si cat este pretul lunar?

  Răspundeți
 • 10 oct. 2016 09:54 #9 Daniela Rotaru

  #8 😻Queen 👑, Bună. Vezi în articolul de mai jos mai multe informații despre școlile muzicale și centrele ce oferă lecții de canto în Chișinău. http://www.semia.md/ro/info/children/growth/muzikalnoe_obrazovanie_dlia_detei/default.aspx

  Răspundeți

Parteneri noi

Cele mai interesante

Teme populare a rubricii «Dezvoltare»

Articole populare a rubricii «Dezvoltare»