pazl

Tema: Vacanțe în Moldova

Tema se referă la subrubricile:

 • Piscinele din Chișinău destinate odihnei. Prezentare în Moldova
  Ева Рыжова,

  Piscinele din Chișinău destinate odihnei. Prezentare în Moldova

  Dacă nu faceți parte din rândul persoanelor care își petrec vara acasă, sub aparatul de aer condiționat, ci dimpotrivă, orice moment liber îl petreceți sub moto-ul: "Soarele și apa – cei mai buni prieteni", atunci acest articol de prezentare este publicat pentru dvs.

  2 55982
 • Prezentarea locurilor de grătar și picnic din Chișinău și împrejurimile capitalei
  Вероника Василаки,

  Prezentarea locurilor de grătar și picnic din Chișinău și împrejurimile capitalei

  Vă prezentăm lista zonelor de odihnă din Chișinău și din apropierea capitalei, unde sunt terase pentru grătar și toate cele necesare pentru odihnă agreabilă, în mod civilizat. Aici puteți ograniza anumite petreceri sau pur și simplu un picnic cu familia.

  6 142557
 • Prezentarea agențiilor de turism și turoperatorilor din Chișinău: oferte și servicii

  Prezentarea agențiilor de turism și turoperatorilor din Chișinău: oferte și servicii

  Actualmente, agențiile de turism din Chișinău oferă cele mai variate opțiuni pentru odihnă, atât prin localitățile din R. Moldova, cât și în străinătate. Totodată, de regulă, fiecare agenție are servicii suplimentare: alegerea și rezervarea hotelului, bilete de avion, sprijin la obținerea vizelor etc. În acest articol găsiți lista agențiilor turistice care activează de mai mulți ani pe piața turistică de la noi, dar și informații despre activitatea acestora.

  0 18312
 • De ce în Chișinău "nu ai unde merge cu copiii"
  Veronica Vasilaki,

  De ce în Chișinău "nu ai unde merge cu copiii"

  Părinții se plâng adesea că în orașul nostru nu ai unde merge cu copiii. De ce se întâmplă acest lucru și ce locuri, totuși, am putea vizita – să aflăm opinia jurnalistei Veronica Gorceac.

  0 435
 • Zona de agrement ”Ciocârlia”
  Ciocarlia,

  Zona de agrement ”Ciocârlia”

  Zona de agrement ”Ciocârlia” este amplasată la ieșirea din Chișinău, într-o pitorească pădure de foioase. Aici există posibilitatea de a închiria foișoare bine amenajate, pentru a organiza sărbători la aer liber. De asemenea, de a vizita restaurantul care este cunoscut pentru bucatele sale uimitor de gustoase, în special cele preparate la grătar. Recent, pe teritoriul zonei de agrement s-a deschis o terasă nouă, acoperită, unde pot fi desfășurate diverse ceremonii.

  0 7795
 • Restaurantul SELECT — varianta optimală pentru o cumătrie impecabilă

  Restaurantul SELECT — varianta optimală pentru o cumătrie impecabilă

  Petrecerea în cinstea botezului sau, cu alte cuvinte — Cumetria, în Moldova reprezintă o sărbătoare deosebită pentru toți membrii și prietenii familiei. Ziua când toți cei mai apropiați oameni ai copilului se adună pentru a celebra primul lui eveniment public și a-i transmite cele mai sincere urări de bine, sănătate și fericire, pentru a se bucura împreună de încreștinarea micuțului și pentru a-i transmite toate tradițiile și obiceiurile neamului.

  0 191
 • Turismul în Moldova — cu ce ne putem mândri
  Вероника Василаки,

  Turismul în Moldova — cu ce ne putem mândri

  Dăcă așteptați oaspeți de peste hotare, chiar și din țările vecine, cu siguranță veți dori să le arătați țara noastră astfel, încît aceasta să le placă, să-i impresioneze și să le rămînă în memorie, pentru mult timp. Dar poate și dvs. iubiți să descoperiți locurile deosebite ale țării noastre, iar pentru asta, nu aveți nevoie de un motiv anume, precum acel de primire a oaspeților străini.

  2 37481
 • Prezentarea sanatoriilor din Republica Moldova: specific, amplasare, prețuri
  Екатерина Короленко,

  Prezentarea sanatoriilor din Republica Moldova: specific, amplasare, prețuri

  Vă prezentăm lista și descrierea sanatoriilor din Moldova, în care puteți obține servicii de întremare sau unde, pur și simplu, vă puteți petrece timpul într-o ambianță plăcută, gratuit sau pe cont propriu.

  0 50296
 • Soroca: Amintiri de Neuitat
  Сергей Баранчан,

  Soroca: Amintiri de Neuitat

  Sergiu Barancean povestește despre orașul lui natal, și il arată în fotografiile sale minunate.

  1 1387
 • Moldova pastorală
  Сергей Баранчан,

  Moldova pastorală

  Ce cunoaștem noi despre viața pastorală? Ce cunoaștem despre viața pastorală din Moldova? De ce am decis eu să vorbesc despre acest subiect?

  0 400
Mai multe articole

Parteneri noi

Cele mai interesante

Teme populare a rubricii «Turism și agrement»

Articole populare a rubricii «Turism și agrement»