25 mai 2024

30 mai-2 iunie Kids Expo: Sărbătorim Ziua Copiilor cultivând valori!

"Construim Europa acasă"

După inaugurarea expoziției, la 30 mai, va avea loc o întâlnire a Ministrului educației și cercetării din RM, dl Dan Perciun, cu absolvenții școlilor din Chișinău, promoția anului 2024. "Să construim Europa acasă" va fi îndemnul oficialului către cei care, peste o lună, vor păși în lumea mare, iar aceasta ar fi bine să fie țara natală, care are nevoie de resurse umane, de energia, îndrăzneala și elanul tinerilor, celor ce construiesc viitorul.

Festivalul lecturii - în premieră la Kid's Expo!

Vacanțele sunt momentul perfect pentru a valorifica timpul liber și a explora noi orizonturi prin cărți. La Kid's Expo, aducem pentru prima dată Festivalul Lecturii, cu: întâlniri captivante cu scriitori, lansări de carte și o varietate impresionantă de literatură în standurile editurilor și librăriilor

Iarmarocul BOOK SWAP – schimbă și descoperă noi cărți - introduceți-vă copiii în practica schimbului de cărți, unde fiecare mic cititor poate aduce o carte și pleca acasă cu alta nouă!

Valori educaționale pentru micii vizitatori

Sub acest generic se va desfășura o serie de ateliere de creație, pe diverse teme: "La școala iepurașilor" (desen, puzzle de lectură după poezia lui Grigore Vieru), "Citim și desenăm fabulele lui Alecu Donici" (desen, lectură, caligrafie), organizate cu suportul Muzeului Național al Literaturii Române.

Scena – pentru tinerele talente

În fiecare zi de expoziție, vor evolua colective de copii din centre de creație, printre care: Școala de modeling IO by Inga Ojog, Cercul de dans "Happy kids", altele, care vor prezenta programe de cântece, dansuri, scenete teatrale etc.

Oferta expozițională: tot ce e mai bun – copiilor!

Infrastructura de suport a evenimentului este expoziția care include: haine și accesorii pentru copii și femei însărcinate, produse alimentare și dietetice pentru copii, băuturi, dulciuri și înghețată; bunuri și servicii pentru îngrijirea nou-născuților; cosmetice și produse de igienă pentru copii; jocuri și jucării, literatură; mobilier și accesorii pentru camere ale copiilor, lenjerie de pat și multe altele.

Vizualizări pe parcursul acestei săptămîni: 0 Vizualizări de la publicare: 29
Îmi place

Dacă ați observat o greșeală sau o inexactitate în text anunțați-ne.