19 iulie 2018

Afiș 19-22 iulie: Târg de pomușoare, picnic la iarbă verde, antrenament în aer liber și jocuri din copilărie

Evenimente interesante și pentru toate gusturile în această săptămână la Chișinău! Cumpărăm pomușoare autohtone și învățăm să le gătim corect, promovăm viața fără plastic, ne amintim de jocurile copilăriei, învățăm lucruri utile, ne delectăm cu vinuri autohtone și muzică despre iubirea contemporană. Detalii despre cele mai atractive evenimente organizate în capitală în următoarele cinci zile, aflați din afișul nostru.

19 iulie, joi

17:00 Master-class "Cum să-ți creezi un canal popular pe Youtube".

Copilul Dumneavoastră nu se desparte de telefonul mobil? Îi place să filmeze prietenii, momente importante sau distractive și tot ce îl înconjoară? Privește permanent pe YouTube video a blogger-ilor și chiar dorește singur să posteze, dar încă nu știe cum? Aveți posibilitatea să orientați acest hobby într-o direcție corectă. Copiii de 9-14 ani sunt invitați la un master-class în cadrul căruia vor afla: cum să devii popular și faimos fără să te ridici de pe canapea; 5 pași pentru a crea propriul canal pe Youtube; 7 metode cum să obții abonați la canalul propriu; cum să devii milionar – un ghid practic pentru începători; 10 canale Youtube pentru copii, vizionate de milioane.
Locul desfășurării: Junior STEP IT Academy.
Adresa: str. Decebal, 139.
Telefon: 022 85-46-80.

17:00 Green Vegan Picnic.

Mergem la Picnic pentru a susține "Free Plastic July" și un stil de viață sustenibil! Copiii se vor juca între ei, iar adulții vor povesti cine și cum reușește să înlocuiască sau, cel puțin, să reducă utilizarea plasticului în viața de zi cu zi. Pentru că evenimentul va avea loc la iarbă verde, luați cu sine pături, jucării pentru copii, gustări vegane și fructe.
Locul desfășurării: Parcul Dendrariu, lângă lac, pe partea stângă de la intrare.
Telefon: 0 791 7-27-60.

20 iulie, vineri

15:45 Șezătoarea mamelor.

În ediția 11 a șezătorii, mamele se vor pregăti corect de vacanță și vor afla care sunt lucrurile indispensabile di valiza unui părinte. Temele șezătorii: cum să ne protejăm intestinul în vacanță; ce facem în cazul unor intoxicații alimentare; alimentația corectă și sigură pentru bebelușii care se pornesc la drum etc. Intrarea este gratuită, doar în bază de înregistrare.
Locul desfășurării: V-Continental Business Centru.
Adresa: str. D. Cantemir, 5/4.

18:00 O seară fetească.

Gala vinurilor din soiuri autohtone. Cei prezenți la eveniment vor avea posibilitatea să se delecteze cu gustul rafinat al vinurilor din soiuri autohtone, de vocile îmbătătoare ale celor mai talentate interprete din Moldova și atmosfera elegantă a unei seri de vară. La eveniment participă 19 producători de vinuri din țară.
Preț: 350 lei.
Locul desfășurării: Jolly Alon Hotel.
Adresa: str. Maria Cebotari, 37.

19:00 Concert – Mai aproape.

O poveste a iubirii cântată altfel de Tania Cerga și Andrei Glavan. Dar inima evenimentului va fi primul duet al artiștilor, o piesă sensibilă care vorbește despre iubirea contemporană. Iubirea nerăbdătoare, iubirea rapidă, care nu așteaptă, care nu se repară. Vino să asculți, să cânți și să auzi iubirea.
Locul desfășurării: Curtea Muzeului de Istorie.
Adresa: str. 31 August 1989, 121A.

21 iulie, sâmbătă

9:00 Fetele rachetele.

Antrenament triplu în aer liber. Aveți posibilitatea să vă auziți vocea interioară în timp ce vă măsurați pulsul, să socializați cu alte fete, să participați la o loterie cu premii valoroase. Intrarea la evenimente este gratuită, este necesară doar înregistrarea prealabilă.
Locul desfășurării: Parcul Valea Morilor.

13:30 Master-class: Happy Woman.

"Happy Fitness" vă invită la un bloc de ateliere de formare, după urmarea cărora lumea bărbaților va deveni pentru dvs. o lume simplă și înțeleasă. Vă veți schimba, învățând să obțineți satisfacție de la viață și de la sine însăși. Relațiile vă vor aduce doar bucurie și dragoste. Așadar, vor fi organizate 13 master-classuri, 13 săptămâni de studii, 13 trepte de parcurs spre Fericirea conștientă. Un șir de master-classuri vor fi moderate de Natalia Melehina – coordonatorul proiectului Familia.md, psiholog, psiholog-consilier, expert în relații, psihodramaterapeut, astrolog și astropsiholog, numerolog.
Preț: 120 lei/atelier pentru clienții "Happy Fitness", 220 lei/atelier – pentru toți doritorii.
Adresa: str. I. Creangă, 68/1.
Telefon: 0 680 0-59-92.

18:00 Mommy’s Happy Hour – jocurile copilăriei.

Pe 21 iulie aveți posibilitatea de a sări în coardă, elastic și de a vă juca în șotron. Luați și copiii, pentru că vor fi organizate competiții între generații.
Locul desfășurării: Parcul Dendrariu.

22 iulie, duminică

9:00 Summer Berry Fair – târgul pomușoarelor.

Cel mai savuros târg urban de pomușoare locale și bucate cu pomușoare te așteaptă în Parcul Catedralei din Chișinău. Producători de mure, zmeură, coacăză vin cu roada direct de pe ogor, iar patiseri și bucătari vor fi bucuroși să îți împlinească pofta de deserturi, plăcinte, băuturi și bucate sărățele cu pomușoare. Iar cei mai iscusiți patiseri vă vor învăța, în cadrul atelierelor gastronomice, cum să gătiți pomușoarele locale astfel încât să le păstrați savoarea.
Locul desfășurării: parcul Catedralei din Chișinău.

17:30 Workshop de ceramică.

Workshopul se adresează celor care sunt fascinați de expresivități în volum. Cei prezenți la atelier vor confecționa vază cactus din ceramică. Obiectele sunt confecționate din lut roșu și șamotă. Durata workshop-ului – 3 ore.
Vârsta: 16 +.
Preț: 400 lei.
Locul desfășurării: Zard Art.
Adresa: str. Hâncești 55, bl. 6, of. 3.

Vizualizări pe parcursul acestei săptămîni: 0 Vizualizări de la publicare: 189
Îmi place

Dacă ați observat o greșeală sau o inexactitate în text anunțați-ne.