11 aprilie 2023

Elite Academia: ”A găti alături de prieteni e foarte vesel”

Oricât de mult ne-am strădui, nu ne-am putea imagina o lume fără zâmbetul sincer, sclipirea din ochii dragi, curiozitatea, naivitatea și îmbrățișările unui copil.

O singură zi nu va fi niciodată de-ajuns pentru a le arăta dragostea și prețuirea noastră, pentru că fiecare moment alături de ei, pur și simplu, vindecă sufletul.

Tocmai de aceea orice activitate, oricât de neînsemnată sau banală li se va părea adulților, pentru cei mici va fi de-a dreptul fermecătoare doar pentru simplul motiv că petrec timp alături de educatorii lor – persoanele în jurul cărora practic se învârte întreaga lor lume de luni pana vineri. Și, în afară de asta, ce cale mai sigură spre inima unui copil poate exista, decât să petreci cât mai mult timp cu el?

Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că cei mici trebuie învățați și deprinși în fiecare zi cu ceea ce le va fi util atunci când vor crește. Și nu trebuie să uităm nicio clipă cel mai important lucru: cei care le dau lecții copiilor, învață mai mult decât ei. Chiar dacă sunt mai neîndemânatici din fire, se enervează repede când nu le reușesc anumite lucruri sau sunt nerăbdători, copiii trebuie inițiați de la cele mai fragede vârste cu îndeletniciri care să le dezvolte cât mai multe abilități, iar gătitul nu face excepție.

Așa tradiție avem șin noi la gradiniță. Astfel îi încurajam să încerce și că a găti alături de prieteni e foarte vesel și interesant.

Vizualizări pe parcursul acestei săptămîni: 0 Vizualizări de la publicare: 136
Îmi place

Dacă ați observat o greșeală sau o inexactitate în text anunțați-ne.

Informație de contact

Elite Academia — Centru de educație pre-școlară str. M.Kogălniceanu 68 А Tel.: 0 620 5-15-18 www.eliteacademia.md