22 noiembrie 2016

Oftalmologie Medpark — soluții chirurgicale minim invazive pentru sănătatea ochilor tăi

Oftalmologia Medpark se ocupă de diagnosticul, prevenirea și tratamentul afecțiunilor vederii, la nivelul ochilor, pleoapelor sau al aparatului lacrimal.

Echipa medicală profesionistă este pregătită să ofere ajutorul necesar atât copiilor, cât și adulților, pentru identificarea și tratarea celor mai frecvente afecțiuni oculare — cataractă, glaucom, strabism, pterigion, retinopatie diabetică, degenerescența maculară legată de vârstă, anomalie de refracție, miopie, hipertrofie, astigmatism, presbiție, dar și a altor afecțiuni, mai puțin comune.

Consultații oftalmologice și diagnostic de înaltă precizie

Cu cât tulburările de vedere sunt diagnosticate mai devreme, cu atât șansele de recuperare și de a avea o vedere normală cresc. De aceea se recomandă se faceți o consultație oftalmologică cel puțin o dată pe an, iar dacă observați anumite schimbări sau simptome ale tulburărilor de vedere, să vă programați imediat la medic.

La Medpark fiecare pacient are parte de o abordare individuală, examinare complexă, multidisciplinară, cu indicații ulterioare pentru un tratament conservativ-terapeutic sau chirurgical. În cabinetului oftalmologic se efectuează consultația pacientului în regim standard, precum și o gamă vastă de investigații, folosind echipamente oftalmologice performante, produse în SUA și Japonia. Rezultatele investigațiilor permit stabilirea unui diagnostic de înaltă precizie și prescrierea tratamentului necesar.

Pentru mai multe informații despre investigațiile disponibile la Medpark, accesează linkul.

Tratamente chirurgicale performante, minim invazive

Pentru soluționarea problemelor de vedere, specialiștii Medpark aplică metode de tratament inovatoare, atât chirurgicale clasice, cât și minim invazive:

  • Tratament chirurgical al cataractei prin metoda focoemulsificării prin incizie mica, de 2,7 mm, care constă în înlocuirea cristalinului specificat cu ajutorul ultrasunetului și implantarea unui cristalin articifial performant;
  • Diagnosticarea, monitorizarea și tratamentul conservativ și chirurgical al glaucomului prin metode clasice (trabeculectomia) și metode minim invazive, folosind șuntul Ex-press — metodă inovativă în Moldova și în lume;
  • Tratamentul chirurgical al strabismului;
  • Tratamentul chirurgical al pterigionului prin autoconjunctivoplastie de baraj;
  • Chirurgie ambulatorie a afecțiunilor palpebrale și conjunctivale (papilom palpebral, dermoid, șalaziom, pingnecula etc).

Intervențiile moderne, minim invazive prezintă o serie de avantaje pentru pacienți, precum: recuperarea mai rapidă, nu sunt dureroase și reduc la minim riscurile operatorii. Pentru mai multe detalii despre chirurgia oftalmologică Medpark, accesează linkul.

Specialiști de cea mai înaltă calificare, cu experiență vastă în domeniu

Echipa medicală, cu experiență considerabilă atât în domeniul consultativ, cât și în domeniul chirurgical, stă la dispoziția dvs. pentru a vă ajuta să depășiți problemele de vedere:

  • Vera Chiriac, medic oftalmolog categoria superioară, doctor în științe medicale
  • Cornelia Ceban, medic oftalmolog categoria superioară, doctor în științe medicale
  • Ivan Agapi, medic oftalmolog-pediatru, categoria superioară

Cereți opinia medicului fără întârziere, dacă suferiți de vreo afecțiune oftalmologică sau aveți următoarele simptome: simțiți aveți "încețoșare" a vederii, mai des dimineața; dacă observați că vi se înroșesc ochii și aveți vedere neclară; vă simțiți ochii "uscați" și aveți durere oculară; aveți sensibilitate crescută la lumină, ați pierdut vederea centrală sau periferică; simțiți nevoia să clipiți des; lăcrimați des și fără motiv sau simțiți oricare alt disconfort la nivelul ochilor.

Pentru programări și pentru mai multe detalii, ne puteți contacta la orice oră la tel. 022 40-00-40.

Vizualizări pe parcursul acestei săptămîni: 0 Vizualizări de la publicare: 1950
Îmi place

Dacă ați observat o greșeală sau o inexactitate în text anunțați-ne.

Informație de contact

Medpark — Spitalul internațional str. A. Doga, 24 Tel.: 022 40-00-40 www.medpark.md