2 martie 2023

Programul evenimentelor pentru luna martie 2023: spectacole, filme, ateliere pentru toată familia

În sfârșit a sosit primăvara, iar asta înseamnă că în curând natura va reînvia. Ne așteaptă zile însorite, plimbări la aer liber, întâlniri cu oamenii dragi, dar și multe alte evenimente frumoase.

Atenție! În fiecare săptămână, informația din afiș este actualizată. Încercăm să cuprindem toate evenimentele interesante, concepute pentru copii, dar și pentru părinți.

Spectacole

Programul Teatrului Republican pentru copii ”Licurici”

Când: 1, 4, 5, 9, 11, 12, 15, 18, 19, 22, 25, 26, 29 martie.
Ce: Spectacole pentru copii.
Adresa: str. 31 august 1989, 121.
Preț: Copii – 75 lei, adulți – 75 lei. Costul unui bilet la premieră - 100 lei / copii și 100 lei/adulți. Costul biletului la matineul de Anul Nou și spectacol – 150 lei/ copii și 150 lei/adulți.
Detalii

Circ ”Emoții de primăvară”

Când: 4 martie – 2 aprilie. În fiecare zi de sâmbătă și duminică, la 12:00 și 16:00.
Ce: Numere de gimnastică în aer, mers pe sârmă, jonglerie, acrobați pe trambulină, show-ul bulelor de săpun și multă distracție alături de Clovnul Vesel
Unde: Circul din Chișinău, arena mică.
Detalii

”Corbul” – Ritual teatral de primăvară cu participarea spectatorilor.

Când: 11 martie, 16:00.
Ce: Teatrul-Studio de improvizație „ZaO” își deschide cel de-al XVI-lea sezon cu o premieră și un debut. Sunteți invitați să vizionați o versiune îndrăzneață a genului ritual-dramatic, care s-a dezvoltat ca direcție în întreaga lume, de la începutul secolului XX! În plus, spectacolul se încadrează în mai multe formate teatrale moderne simultan. .
Unde: Muzeul de istorie a orașului Chișinău
Detalii

Spectacol ”Prâslea cel voinic și merele de aur”

Când: 12 martie, 15:00.
Ce: Spectacol – copiii vor călători împreună cu personajele într-o lume de basm cu prinți, prințese și zmei.
Unde: Odeon, str. M. Eminescu, 55.
Detalii

Evenimente pentru adulți

Școala Viitorilor Părinți: travaliul, nașterea, îngrijirea nou-născutului

Când: 22 martie, 15:00.
Ce: Școala Viitorilor Părinți Medpark revine la cursurile cu prezență fizică! Toți participanții la Școala viitorilor părinți primesc diplome, cadouri și beneficiază de un tur al Spitalului Internațional Medpark.
Unde: Medpark International Hospital
Detalii

Recital de Jazz și Poezie ”Un an și o lună”

Când: 24 martie, 17:00.
Ce: Vor participa: Radmila POPOVICI, Membră a Uniunii Scriitorilor din Republica Moldova și România, acompaniată de instrumentistul, compozitorul și Directorul Festivalului Internațional „Jazz’n Chișinău” Valeriu CULEA; Radu ZAPLITNÎI (acordeon); Angela ARAMĂ (jurnalistă).
Unde: Sala panoramică a Muzeul de Istorie a Orașului Chișinău.
Detalii

Watercolor Workshop with Helga Wigandt at Floral Soul

Când: 25 martie, 16:00.
Ce: Într-o atmosferă confortabilă veți picta în acuarelă, cu o ceașcă de ceai și biscuiți.
Preț: 450 lei. Toate materialele sunt incluse în preț.
Unde: Floral Soul, str. M. Kogălniceanu, 54.
Detalii

Evenimente pentru copii

Master-class ”Bombe de baie”

Când: 22 martie, 19:00.
Ce: Crearea bombelor pentru baie este un excelent master-class pentru copii și părinți, care vă va ridica dispoziția chiar în timpul procesului.
Preț: 250 lei.
Unde: Andersen, Buiucani - str. Onisifor Ghibu 10; Ciocana - str. I. Vieru 8/3
Detalii

Spectacol ”Alisa în Țara Minunilor”

Când: 23 martie, 19:00.
Ce: Spectacol interactiv.
Unde: Andersen.
Telefon: 022 01-10-01.
Preț: 200 lei.
Detalii

Atelier decor pentru copii: OUȘOR PASCAL din ciocolată

Când: 25 martie, 11:00.
Ce: micii decoratori vor ornamenta ouă din ciocolată, fiind ghidați de Maeștri ciocolatieri.
Preț: 350 lei.
Unde: Cafe-bombonieria CAFELINI, str. Puskin 26A (colț cu Ștefan cel Mare).
Telefon: 0 604 3-66-77.
Preț: 200 lei.
Detalii

Petrecere ”Zâna primăverii”

Când: 25 martie, 16:00.
Ce: Micile prințese se vor delecta cu proceduri de frumusețe, coafură stilată, manichiură colorată, face-painting sclipitor, sesiune foto, defilare pe podium, cadouri, rochițe de primăvară.
Preț: 380 lei.
Unde: Salonul distractiv ”Glamour Girls”, str. Miron Costin, 18/1
Detalii

Filme

Filme difuzate în luna martie la cinematografele din Chișinău

Avatar 2: Calea apei
Vârsta: 12+
Descriere: La câțiva ani după lupta cu pământenii, extratereștrii de pe Pandora își continuă liniștiți viețile. Jake Sully trăiește fericit în noul lui corp alături de iubita lui. Fericirea celor de pe Pandora este însă pe cale sa fie distrusă de o nouă amenințare. North este liderul unui clan de extratereștrii necunoscuți care își spun "venusieni". Acestia încep încetul cu încetul să provoace mari pagube pe Pandora, iar Jake realizează că trebuie să ia masuri împotriva fiarelor spațiale. Pe locuitorii de pe Pandora îi așteaptă o bătălie epică în care Jake va trebui să riște totul, poate chiar și propria lui viață.

Ramon
Vârsta: 12+
Descriere: La prima vedere, Ramon pare un om simplu a cărui unică și mare pasiune este viticultura. Viața lui este dată peste cap atunci când, printr-o serie neașteptată de împrejurări, întâlnește cea mai frumoasă femeie din lume de care se îndrăgostește fulgerător.Decide să plece la București să își găsească “marea iubire”. Ajuns aici, Ramon descoperă că viața într-un oraș mare nu este deloc ușoară. Totul se complică atunci când devine și suspectul principal în cel mai mare jaf al secolului, furtul unui tablou de 50 de milioane de euro!Ramon pornește astfel într-o dublă misiune extrem de periculoasă (cel puțin așa crede el) să recupereze tabloul și să găsească fata visurilor sale. Va reuși el? Întrebarea la care trebuie să răspundă cei din jurul lui este dacă Ramon este un simplu OM sau un SuperOM.

Cheburashka
Vârsta: 6+
Descriere: Ce se întâmplă dacă Cheburashka chiar există?Dacă nu este o jucărie de pluș, ci un adevărat animal blănos care trăiește într-o livadă de portocali într-un ținut îndepărtat?Dacă ajunge într-un orășel de lângă mare și întâlnește un bătrân necomunicativ care nu are deloc nevoie de el, întâlnește un băiețel care nu poate vorbi și mama lui care face ciocolată uimitoare, întâlnește o mătușă ciudată care vrea să cumpără-l și dă-l nepoatei ei necompletice și multor, multor alte persoane.

Creed III
Vârsta: 12+
Descriere: După ce a dominat lumea boxului, Adonis Creed s-a bucurat de succes atât în carieră, cât și în viața de familie. Dar când un prieten din copilărie și fost fenomen al boxului, Damian, reapare după ce a ispășit o lungă pedeapsă în închisoare, Adonis este dornic să demonstreze că își merită șansa în ring. Confruntarea dintre foștii prieteni este mai mult decât o simplă ceartă. .

Năstrușnicul motan Maurice
Vârsta: 6+
Descriere: Ecranizare a romanului cu acelasi nume de Terry Pretchett.

Omul-furnică și viespea: Quantumania
Vârsta: 12+
Descriere: Scott Lang și Hope Van Dyne, împreună cu Hank Pym și Janet Van Dyne, explorează tărâmul cuantic, unde interacționează cu creaturi ciudate și se lansează într-o aventură care depășește limitele a ceea ce credeau că este posibil.

Mumiile: Aventuri moderne
Vârsta: 0+
Descriere: Animația lui Juan Jesús García Galocha spune povestea a trei mumii care ajung în Londra zilelor noastre, unde pornesc în căutarea unui inel antic care a aparținut familiei regale și care a fost furat de prea ambițiosul arheolog Lord Carnaby..

Dispariția
Vârsta: 12+
Descriere: După ce mama ei (Nia Long), aflată în vacanță în Columbia alături de noul ei iubit, dispare fără urmă, June (Storm Reid) pornește în căutarea ei, de la distanță, folosind instrumentele pe care le are la dispoziție online. Munca de detectiv a tinerei scoate la suprafață mai multe întrebări decât răspunsuri, iar curând realizează că nu și-a cunoscut niciodată cu adevărat mama.

Aventurile inspectorului Sun
Vârsta: 0+
Descriere:Shanghai, 1934. Într-o lume a insectelor paralelă cu cea a oamenilor, veteranul Inspector Sun câștigă ultima misiune împotriva inamicului său, Red Lobster, înainte de a se imbarca într-o croazieră și a se bucura de pensionarea binemeritată. Însă vacanța lui între Shanghai și San Francisco se termină brusc când milionarul Dr. Spindelthorp este găsit ucis. Ceea ce începe ca un caz de rutină pentru Sun va decide în cele din urmă soarta umanității.

Asterix și Obelix: Regatul de mijloc
Vârsta: 12+
Descriere:Suntem în anul 50 î.Hr. Împărăteasa Chinei tocmai a fost întemnițată în urma unei lovituri de stat provocate de Deng Tsin Qin, un prinț trădător. Ajutată de Finalthesis, negustorul fenician, și de credincioasa ei gardă de corp Mai Wei, singura fiică a împărătesei, prințesa Sass-Yi, fuge în Galia pentru a cere ajutorul celor doi viteji războinici Asterix și Obelix, care sunt înzestrați cu o forță supraomenească datorită poțiunii lor magice. Cei doi eroi inseparabili ai noștri acceptă cu plăcere să o ajute pe prințesă să-și salveze mama și să-și elibereze țara. Și astfel începe o mare călătorie și o aventură pe drumul spre China. Dar Cezar și puternica sa armată, însetați de o nouă cucerire, se îndreaptă și ei spre Regatul de Mijloc...

Vizualizări pe parcursul acestei săptămîni: 0 Vizualizări de la publicare: 286
Îmi place

Dacă ați observat o greșeală sau o inexactitate în text anunțați-ne.