16 februarie 2021

BEAUTY deschide sezonul expozițional 2021 în Moldova!

Expoziția internațională specializată „BEAUTY”, ediția a XXIV-a

Organizator: Centrul Internațional de Expoziții „Moldexpo” S.A.

Program expoziție: 26 – 28 februarie 2021, orele 10:00 – 20:00.

Locul desfășurării: restaurantul „Capitoles Park”, str. Melestiu nr.13 a, Parcul „Valea Trandafirilor”, or. Chișinău.

În pofida mai multor circumstanțe nefavorabile (cea mai gravă – pandemia Covid-19), expoziția BEAUTY, ca în fiecare început de primăvară, în ultimii 24 de ani, își va deschide ușile pentru reprezentanții industriei de profil și pentru vizitatori. Ca de obicei, expoziția este organizată de C.I.E. Moldexpo S.A., dar, în premieră, se va desfășura în incinta restaurantului „Capitoles Park”, pe o durată de trei zile (26 – 28 februarie).

Pandemia impune anumite restricții privind formatul și volumul evenimentelor. Dar, orice metru pătrat de expoziție va fi valorificat la maximum. Aria tematică este impresionantă și nu va dezamăgi nici consumatorii, nici profesioniștii exigenți, interesați de ultimele tendințe din arta înfrumusețării. Expoziția propune produse, instrumente, echipamente, accesorii, de la branduri bine cunoscute, dar și autohtone, pe potriva celor mai diverse cerințe și posibilități.

Tradițional, în oferta expoziției se disting câteva segmente mari.

Cosmetice decorative de machiaj, preparate de îngrijire facială și corporală, într-o gamă largă, vor fi prezentate la standurile participanților specializați pe acest segment.

O direcție, care se conturează tot mai mult ca segment aparte în măestria make-upului, și, evident, la expoziție, este accentuarea genelor (extensie, laminare etc.).

Segmentul îngrijirea unghiilor, care în ultimii ani a luat amploare, va fi prezentat la expoziție printr-un spectru variat de produse, instrumente, materiale, master-class-uri de la specialiști.

Un alt compartiment important include produse de îngrijire a părului, instrumente, echipamente și materiale pentru saloanele de coafură și frizerii și, la fel, master-class-uri direct în standuri.

Oferta expoziției se extinde datorită segmetului optică și medicina în industria frumuseții. Va completa expoziția accesoriile, cadourile pentru sărbătorile de primăvară, diverse segmente conexe domeniului frumuseții.

Toți participanții vor demonstra noutăți și vor efectua prezentări ale tehnologiilor și tendințelor de vârf din domeniile pe care le prezintă.

În cadrul programului de afaceri vor avea loc evenimente cu tentă educațională, ateliere de lucru ale companiilor participante, traninguri, master-classuri.

Bineînțeles, cei mai așteptați oaspeți ai BEAUTY-2021 sunt doamnele, preocupate de aspectul lor estetic, pentru care sunt inventate permanent noi tehnologii și produse de înfrumusețare. Vizitatorii expoziției BEAUTY - 2021 vor putea nu numai să beneficieze de o ofertă de calitate, ci și să profite de sfaturi competente ale specialiștilor companiilor participante. Și în acest an dificil, nu vor lipsi promoțiile, reducerile, tot ceea ce presupune un dialog eficient participant / vânzător – vizitator / cumpărător.

Dar, cel mai important – întrarea la expoziție este gratuită, toate 3 zile, iar programul este unul extins – de la ora 10:00 până la 20:00 seara!

Ceremonia de inaugurare va avea loc vineri,

27 februarie, cu începere de la ora 11:00, pe spațiile expoziției, în incinta restaurantului Capitoles Park!

Întâlnim primăvara împreună cu BEAUTY și Moldexpo, iar rezultatul nu se va lăsa așteptat!

Vizualizări pe parcursul acestei săptămîni: 0 Vizualizări de la publicare: 73
Îmi place

Dacă ați observat o greșeală sau o inexactitate în text anunțați-ne.