21 februarie 2019

Afiș 21-24 februarie: Ediția de primăvară a târgului Trodelmarkt, Underland 2019 – Wine carnaval, o seară de muzică etnică

În ultimul week-end al iernii, avem parte o mulțime de evenimente atractive și utile pentru toată familia, de la mic la mare. Printre acestea este târgul pentru copii Trudelmarkt, carnavalul vinului, seara de muzică Ethno Jam, circul păpușilor Yetti, master-classuri pentru femei și copii etc. Detalii despre acestea, găsiți în afișul nostru.

22 februarie, vineri


EVENIMENTELE NOASTRE

18:30 Master-class "Despre vise. Cum dorințe pot deveni realitate".

Master-class coordonat de oaspeții din Odesa – Elena Platova și Natalia Mironiuc. În cadrul master-classului veți învăța să vă formulați visele, astfel încât să fie posibilă realizarea acestora – în cel mai benefic mod, ecologic și la timp. Formulările respective vor fi verificate pe roata șamanică, prin intermediul ritmurilor și ciclurilor naturii și arhetipurile Tarot – ce frânează realizarea acestora, ce le promovează, ce e necesar să fie lăsat în trecut, ce trebuie distrus, unde e timpul de cules roadele, iar unde trebuie abia să le semănam.
Preț:350 lei.
Adresa: str. Tighina, 13-9.
Telefon: 0 684 4-66-24.

23 februarie, sâmbătă

12:00 23 februarie – ziua perfectă pentru transformările femeilor

Dacă nu știți cu ce să vă ocupați pe 23 februarie, alegeți să participați la un joc de transformare. Pe parcursul unei zile, doi traineri din Odesa vor desfășura două jocuri. Astfel, de la 12:00 până la 15:00 va avea loc jocul de transformare ”Zeița din fiecare femeie”, monitorizat de N. Mironiuc. Iar în intervalul orelor 16:00 -19:00 - jocul de transformare ”Copiii din umbră”, coordonat de E. Platova. Numărul de locuri este limitat, motiv din care înregistrarea prealabilă este obligatorie.
Preț: participare la 1 joc – 400 lei, la ambele – 700 lei.
Adresa: str. Tighina, 13 – 9.
Telefon: 0 684 4-66-24.



12:00 Tryudik de 23 februarie.

După sărbători casa e plină de jucării? Vindeți-le și cumpărați altceva interesant! Și de ce să cumpărați de la magazin, dacă o puteți face la Tryudik – mai ieftin și mai ecologic? Tryudik (Trudelmark) - eveniment unde copiii își vând cărțile și jucăriile, pe care nu le mai folosesc. Astfel, ei contribuie la ideile consumului ecologic, rezonabil și de prelungirea ciclului de viață al lucrurilor. Și, de asemenea, au posibilitate să se simtă mici antreprenori și să adune bani pentru visul său!
Locul desfășurării: CC ”Atrium”, etajul 4.
Adresa: str. Albișoara, 4.
Telefon: 0 795 6-17-04.

12:00 Underland 2019 – Wine carnaval.

Dragostea este elementul cheie în jurul căruia a fost construit unicul oraș subteran din lume, plin de magie și nebunie, Underland! Porțile acestuia se deschid în fiecare an pentru toți cei îndrăgostiți de viață, vin, muzică, veselie și voie bună. Cel mai subteran, îmbătător și drăgăstos Carnaval din lume te așteaptă să te alături alaiului de artiști, actori și cântăreți de stradă, să te bucuri de aptitudinile jonglerilor și magicienilor, să te îndrăgostești de statuile vii și să savurezi din munții de mâncăruri delicioase și râurile de vin roșu, alb, spumant și izvar! Pentru toți doritorii de a participa la eveniment va fi oferit transport pe ruta Chișinău – Underland – Chișinău. Începând cu ora 11:30, de la stația situată vizavi de Circ vor pleca autobuze cu oaspeții Underland Wine & Music Fest. Prețul unei călătorii va fi de 5 lei într-o direcție.
Preț: 250 lei. Copiii până la 12 ani intră gratuit la festival, iar cei mai mari de 12 ani, au acces la festival doar însoțiți de părinți și cu biletul de intrare.
Locul desfășurării: Cricova.

14:00 Master-class pentru copii.

Copiii prezenți ala master-class vor executa decorațiuni exclusive manual, care se vor păstra ani în șir. Atelierul este gratuit.
Locul desfășurării: CC ”Atrium”.
Adresa: str. Albișoara, 4.

19:30 Ethno Jam.

Pentru o seară, Art-Labyrinth va deveni o scenă pe care își vor da întâlnire mai mulți interpreți de muzică etnică ce fac parte din proiecte diferite. Aceștia vor încerca gustul interpretării în comun. Printre artiștii ce și-au anunțat prezența se numără: Du O Van, Misha Nazar, Marta Gîncu, Andrei Șușvaliuc, Alina-Erika Volcu, Evgheni Floca, Pavel Bezhan, Dina Rotaru, Valery Chilivnic, Katter Jenea.
Preț: 40 lei.
Adresa: str. Sciusev, 103.

24 februarie, duminică

13:00 Ziua jocurilor de masă pentru copii.

Copiii cu vârste cuprinse între 7-13 ani sunt invitați în această duminică să participe la ziua jocurilor de masă. La fiecare masă va fi un instructor care va coordona jocul.
Preț: 50 lei.
Locul desfășurării: Generator Hub.
Adresa: str. Ștefan cel Mare, 202/2, etajul 4.
Telefon: 0 795 5-63-03.

13:00 Chișinăul prin monoclu.

Turul XXII "La muzeul de Dragobete". Vizită la Muzeul Național de Etnografie și Istorie Naturală – o posibilitate de a explora istoria, natura, obiceiurile și portul național. Veți afla informații interesante despre clădire. Ghizi: Maria Axenti și ghidul local.
Adresa: str. M. Kogălniceanu, 82.

14:00 Circ "Păpușile Yetti".

În program: câini dresați, clovnul Cicikin, păpușile maimuțe gigantice George și Maia împreună cu maimuțica adevărată Cici, omida gigantică Ciunga Cianga, omul alb și omul negru de zăpadă, jonglaj spectaculos, purcelușii care știu să danseze, șarpe piton, show de papagali, gimnastică, echilibru și multe altele. Spectacol recomandat copiilor de orice vârstă.
Locul desfășurării: Filarmonica Națională ”Serghei Lunchevici”.
Adresa: str. Mitropolit Varlaam, 78.

Vizualizări pe parcursul acestei săptămîni: 0 Vizualizări de la publicare: 91
Îmi place

Dacă ați observat o greșeală sau o inexactitate în text anunțați-ne.