1 august 2019

Afiș 1-7 august: Marșul alăptării, teatru gastronomic, concert de jazz în aer liber

Ultima lună a verii începe cu Marșul Alăptării, un concert jazz în aer liber, un workshop despre benzi desenate. Totodată, aveți posibilitatea să admirați colecția de ținute școlare pentru noul an de învățământ, să gustați și chiar să preparați biluțe proteice și smoothie de sezon. Detalii despre acestea și alte evenimente, aflați din afișul nostru.

1 august, joi

17:00 Summer animal & k-Pop Party.

În program: concert ”Jackie - O”, anime și k-pop magazin, program distractiv și concursuri, K-pop discotecă și multe altele.
Preț: 100 lei.
Locul desfășurării: Centrul comunitar "Meteora".
Adresa: str. Sarmisegetuza, 12.

18:00 Marșul alăptării.

Săptămâna alăptării începe cu Marșul alăptării. Toată lumea este invitată să susțină cauza alăptării drept cel mai natural început de viață. Totodată, în perioada 2-5 august, vor fi organizate seminare gratuite în Chișinău și în raioane. Doritorii de a participa la marș sunt îndemnați să îmbrace haine de culoare albă. În program: program pentru părinți și copii, cântece, animatori, daruri și tombolă cu premii.
Locul desfășurării: parcul UTM.

2 august, vineri

18:00 Concert jazz în aer liber.

"Jazz in the park" - sunt invitați toți iubitorii de muzică bună. Aer liber, natură, muzică, vară - combinația perfectă. Participă: Valeriu Culea - clape, Silvia Allegro - voce, Nikita Morozov - bas, Garry Tverdohleb - tobe.
Locul desfășurării: Parcul "Valea Morilor", intrarea din partea USM.

18:00 Fashion event - back to school.

Prezentare de modă cu și despre școlari. Aveți posibilitate să aflați tendințele în materie de fashion pentru copii și adolescenți. Cele mai noi ținute din colecțiile de școală lansate de brandurile "Din inimă": Zorile, Creme Brulee by Velitextil-Plus, Georgette, Brio, Ionel, Premiera Dona, Sekana, MilvMia.
Locul desfășurării: Zorile.
Adresa: str. Calea Ieșilor, 8.

18:30 Workshop "Cum să începem o bandă desenată".

Cei prezenți la workshop vor afla un pic despre din istoria Benzii desenate și ce o face să fie atât de interesantă. Totodată, vor participa la activitatea practică în care vor învăța structura unei benzi desenate și vor crea propria lucrare.
Locul desfășurării: Artcor.
Adresa: str. 31august 1989, 137.

3 august, sâmbătă

11:00 Teatru gastronomic - Deserturi fără zahăr.

"August fără zahăr" este următoarea campanie desfășurată în cadrul pieței EcoLocal Farmers Market Moldova, care are scopul să atragă atenția consumatorilor asupra unor subiecte importante pentru sănătate și mediu. Va fi prezentă Dorina Turculeț - ciocolatier, mamă a doi băieți iubitori de dulce, și adeptă a modului sănătos de viață.
Dorina vă va învăța să preparați biluțe proteice și un smoothie de sezon, cu mure direct din piața noastră. Eveniment gratuit și dulce pentru copii.
Locul desfășurării: EcoLocal.

11:00 Ziua ușilor deschise. Master-class gratuit.

Copiii de 8-14 ani și părinții lor sunt invitai la deschiderea oficială a filialei STEP IT Academy Moldova în sectorul Buiucani. În program: master-class gratuit "Arduino: Cum îți transformi casa într-o locuință intelegentă"; familiarizarea cu lumea Arduino, regulile de siguranță în locuință, programarea propriei alarme de incendiu, gestionarea lucrurilor din propria locuință.
Locul desfășurării: STEP IT Academy Moldova în sectorul Buiucani.
Adresa: str. Alba Iulia, 75.

4 august, duminică

12:00 Atelier de muzică pentru copii.

"Creștem cu Implant Cohlear" va bucura copiii cu un Atelier de Muzică nou și interesant. Sunt așteptați copiii de toate vârstele să învețe un cântecel de vară și să însușească sunetele joase și înalte. Participarea la atelier este gratuită.
Adresa: str. M. Eminescu, 63.
Telefon: 0608 8-01-01.

Vizualizări pe parcursul acestei săptămîni: 0 Vizualizări de la publicare: 83
Îmi place

Dacă ați observat o greșeală sau o inexactitate în text anunțați-ne.