Relații și armonie interioară

Relații și armonie interioară

Concepută ca formă de comunitate umană, familia este, cea mai trainică dintre ele. Fiind caracteristică pentru toate treptele de dezvoltare istorică și având o mare stabilitate ca structură socială, ea ocupă un loc foarte important. Relațiile si funcțiile familiei sunt determinate de tipul și forma relațiilor dintre bărbat și femeie. Relațiile familiare și sexuale sunt doar o părticică din articolele pe care vă le putem oferi.

Teme în trend

 • Divorțul
  Divorțul

  Pentru unele familii, divorțul este un dezastru asemănător naufragiului, pe când pentru altele — eliberare, o cale spre o viață nouă și mai bună. Dar în ambele cazuri, acest proces mai presupune hârtii-acte-diverse instanțe-partajare. Împreună cu experții, încercăm să aflăm mai multe despre particularitățile divorțului în Republica Moldova.

  Articole: 7 127322
 • Religia
  Religia

  Ce presupune religia, credința în supranatural, sacru sau divin, și codul moral, practicile de ordin ritual, dogmele, valorile și instituțiile asociate cu această credință, mai multe detalii – în rubrica următoare.

  Articole: 2 75264
 • Fericire și succes
  Fericire și succes

  În sens spiritual, succesul în viață este să fii fericit. Rețeta minune a fericirii și succesului o puteți prepara cu ajutorul sfaturilor din următoarea rubrică. Vom încerca împreună să găsim răspunsuri simple la aceste întrebări complexe.

  Articole: 3 7647
 • Psihologia
  Psihologia

  Oamenii cunosc atât de multe despre lume, și atât de puțin - despre ei înșăși! Teste psihologice științifice și articole privind psihologia umană vă vor ajuta să vă înțelegeți mai bine.

  Articole: 107 319824
 • Cum protejăm familia?
  Cum protejăm familia?

  Pentru a menține familia puternică și fericită, trebuie să lucrăm mult și să-i acordăm suficientă atenție. Nu economisiți timp pentru aceasta, deoarece să pierzi ceea ce ai, e mult mai ușor decât să recuperezi ceea ce ai pierdut.

  Articole: 5 70160
 • Viața intimă
  Viața intimă

  Viața intimă - este baza oricărei familii. Încrederea, respectul și viața sexuală sunt echilibrul unei relații de dragoste, iar satisfacerea dorințelor partenerului reprezintă cheia care ajută să aveți o relație fericită și bineințeles, de durată.

  Articole: 1 7688
 • Horoscopul familiei
  Horoscopul familiei

  Dacă credeți în astre și că stelele influențează oamenii - bine ați venit în această rubrică!

  Articole: 0 2972
 • Relațiile bărbat - femeie
  Relațiile bărbat - femeie

  Într-o relație de iubire este extrem de importantă comunicarea. Puțini însă știu să gestioneze eficient un conflict. Există câteva reguli simple pentru o comunicare constructivă. Esențiale pentru nivelul înalt de auto-dezvaluire și iubire.

  Articole: 28 59229

Produse și servicii pentru subrubrici Relații și armonie interioară