Tema: Relațiile bărbat - femeie

Tema se referă la subrubricile:

 • A fi ascultătoare într-o relație
  Natalia Melehina,

  A fi ascultătoare într-o relație

  Psihologul, expertul în relații Natalia Melehina explică dacă într-adevăr supunerea este cheia unei familii fericite.

  0 135
 • Fii conștient. Natalia Melehina — psiholog
  Natalia Melehina,

  Fii conștient. Natalia Melehina — psiholog

  Astăzi vreau să abordez o temă interesantă, care actualmente este foarte populară. Fii conștient! Trebuie să fii conștient. Când am auzit aceasta pentru prima dată, mă gândeam tot timpul ce înseamnă să fii conștient? Să ai conștiință? Eu și așa sunt conștietă când fac ceva. Îmi dau seama de ceea ce fac, de felul în care procedez.

  0 334
 • Cum ne certăm corect într-o relație?
  Natalia Melehina,

  Cum ne certăm corect într-o relație?

  Psihologul Natalia Melehina explică cum e corect să te cerți într-o relație, astfel încât conflictele să nu aibă efect distructiv, ci de consolidare.

  0 533
 • Pentru a avea o căsnicie fericită. Sfaturile psihologului
  Ganna Savchenko,

  Pentru a avea o căsnicie fericită. Sfaturile psihologului

  Hanna Savcenco explică cu ce trebuie să înceapă viața conjugală, încât aceasta să fie rezistentă și fericită.

  0 442
 • Cum construim o relație fericită?
  Natalia Melehina,

  Cum construim o relație fericită?

  Natalia Melehina, psiholog, expert în relații de cuplu, explică în ce constă secretul creării unei relații fericite, bazate pe armonie.

  0 297
 • Copilul și divorțul — cea mai gravă greșeală
  Ganna Savchenko,

  Copilul și divorțul — cea mai gravă greșeală

  Psihologul Hanna Savcenko vorbește despre cea mai gravă greșeală comisă de părinți în perioada despărțirii și oferă câteva sfaturi referitor la evitarea acesteia.

  0 394
 • De ce într-o relație apar conflicte
  Ganna Savchenko,

  De ce într-o relație apar conflicte

  Psihologul Hanna Savcenco vorbește despre cauza apariției conflictelor și neplăcerilor într-o relație, aparent bună. Și cum pot fi acestea evitate.

  0 409
 • De ce oamenii ne decepționează?
  Natalia Melehina,

  De ce oamenii ne decepționează?

  Psiholog, expert în relații, Natalia Melehina explică de unde apar dezamăgirile și cum procedăm astfel încât oamenii să nu ne mai decepționeze.

  0 242
 • Cum ne găsim a doua jumătate?
  Ganna Savchenko,

  Cum ne găsim a doua jumătate?

  Psihologul Hanna Savcenco explică de ce unii oameni își găsesc ușor a doua jumătate, iar alții depun efort, dar fără succes. Și oferă câteva sfaturi referitor la ce trebuie să facem pentru a avea o relație fericită.

  0 250
 • De ce bărbatul începe să mă ignore după câteva întâlniri?
  Natalia Melehina,

  De ce bărbatul începe să mă ignore după câteva întâlniri?

  Psiholog, expert în relații, Natalia Melehina explica din ce motiv bărbații încep să ignore femeile deja după 2-3 întâlniri și cum pot fi evitate asemenea situații.

  0 389
 • A păstra relația de dragul copiilor. Prin ce e periculoasă această convingere
  Еlena Bîceva,

  A păstra relația de dragul copiilor. Prin ce e periculoasă această convingere

  Doctor în psihologie, Elena Bîceva, explică de ce a tolera o relație insuportabilă doar de dragul copiilor este o idee rea.

  0 647
 • Cum îl determinăm pe soț să ne ofere în dar flori
  Natalia Melehina,

  Cum îl determinăm pe soț să ne ofere în dar flori

  Expert în relații, psihologul Natalia Melehina explică cum corect să-l determinăm pe bărbat să ne ofere flori, nu doar de 8 martie.

  0 406
 • Dragoste sau siguranță? De ce iubim într-un anumit mod?
  Vera Budan,

  Dragoste sau siguranță? De ce iubim într-un anumit mod?

  De ce oamenii au comportamente atât de diferite în dragoste și relații? Toată problema constă în tipul de atașament pe care îl aveți, care s-a format la dvs. (și partener) la o vârstă timpurie, în baza relației cu părinții. Acesta nu poate fi modificat, dar se poate de înțeles ce se întâmplă și de gestionat situația.

  0 960
 • Răbdăm sau nu într-o relație
  Еlena Bîceva,

  Răbdăm sau nu într-o relație

  Psihologul Elena Bîceva explică ce comportament ar trebui să aveți într-o relație pentru a nu fi nevoiți sa vă supărați sau să răbdați momente neplăcute. Sfaturi valoroase atât pentru cuplurile tinere, cât și pentru familiile cu experiență.

  0 433
 • Cum mama să-și păstreze rolul în familie
  Irina Dvornina,

  Cum mama să-și păstreze rolul în familie

  Atunci când femeia devine mamă, pe lângă alte încercări, o mai așteaptă un pericol, care este adesea trecut cu vederea. Și anume — să se transforme în mamă nu doar pentru copil, ci și pentru soț, vecini, colegi. Dacă simțiți că duceți în spinare pe toate și pe toți, sfaturile psihologului Irina Dvornina vă vor fi de folos.

  0 1640
 • Iubirea veșnică este posibilă? Ce spune psihologia
  Vera Budan,

  Iubirea veșnică este posibilă? Ce spune psihologia

  Putem cât vrem să respingem acest lucru, dar dragostea este sentimentul subordonat biologiei, hormonilor și instictelor de supraviețuire. Dacă înțelegem ce și de ce se întâmplă — este posibil un cuplu să-și păstreze dragostea pentru mulți ani — consideră psihologul Vera Budan.

  0 849
 • De ce el/ea nu-și dorește un copil?
  Ganna Savchenko,

  De ce el/ea nu-și dorește un copil?

  Familia este compusă din minim două persoane, și fiecare dintre acestea ar putea avea propria viziunea asupra apariției în familie a unui nou membru mic. De ce, uneori, un partener își dorește foarte mult un copil, iar celălalt - nu prea? Clarifică situația, psiholohul Hanna Savcenco.

  0 464
 • Să pleci — este real? De ce ne terorizează relațiile din trecut
  Eugenia Crupnencova,

  Să pleci — este real? De ce ne terorizează relațiile din trecut

  Relația a luat sfârșit. Ne-am convins că aceasta nu are viitor și am eliberat-o. Deci, ar trebui să ne simțim ușor? Mai ales dacă inițiatorul despărțirii am fost eu — este timpul potrivit pentru a alerga pe stradă cu lozinca ”libertate!”. Dar, în loc de asta, ne terorizează amintirile, derulăm în minte posibile variante și ne învăluie tristețea.

  0 1370
 • Familia vs libertatea de acțiune
  Irina Dvornina,

  Familia vs libertatea de acțiune

  Imaginea unei familii perfecte — atunci când toți iau masa împreună, privesc împreună un film, se distrează la fel împreună. Dar, în realitate, mama ar vrea să privească un serial, tata o emisiune cu tematică politică, iar fiul — desene animate. Cât de important e ca în familie să existe activități și interese comune? Sau dacă feciorul nu vrea să meargă în week-end la bunica, ar fi mai bine să nu fie impus? Iar dacă fiecărui i se oferă libertatea de acțiune și toți se vor împrăștia prin odăile sale — ce fel de familie mai este aceasta? Cum menținem linia de demarcație între libertatea de acțiune și solidaritatea în familie? Explică psihologul Irina Dvornina.

  1 725
 • Rețeta fericirii în cuplu (oare există?)
  Vera Budan,

  Rețeta fericirii în cuplu (oare există?)

  Vreau să vă anunț din start, ca să nu fie dezamăgiri la final – ce voi scrie în acest articol nu este DELOC ușor de aplicat! Este simplu, este logic și ușor de înțeles, totuși iubitorii de rețete simple vor trebui să caute alte cărți de gătit.

  0 2184
 • Neînțelegerile în cuplu și factorii ce duc la divorț
  Cezara Dilevschi,

  Neînțelegerile în cuplu și factorii ce duc la divorț

  Divorțurile nu mai sunt o raritate în zilele noastre. Aproape jumătate din căsnicii sfârșesc printr-un divorț. Care sunt factorii ce pot distruge o relație care, cândva, era atât de armonioasă? Despre aceștia vorbește psihologul Cezara Dilevschi, oferind și recomandări valoroase pentru prevenirea și soluționarea neînțelegerilor în cuplu.

  0 921
Vedeți toate articolele
Mai multe articole

Parteneri noi

Cele mai interesante

Teme populare a rubricii «Relațiile»

Articole populare a rubricii «Relațiile»