28 iunie 2018

Afiș 28 iunie – 2 iulie: O seară în parc, cinema în aer liber, festivalul covorului basarabean, kids magic party

Dacă aveți câteva ore sau chiar zile libere, alegeți să le petreceți alături de familie. Efectuați plimbări în aer liber, organizați picnicuri, excursii, participați la diferite activități organizate pentru toată familia. Noi vă prezentăm programul evenimentelor ce se vor desfășura la Chișinău în perioada 28 iunie-4 iulie, dvs. vă rămâne doar să alegeți timpul și locul potrivit.

28 iunie, joi

18:00 De ce copilul meu nu mă înțelege. Seminar.
Seminar pentru toți părinții ai căror copil este impulsiv și relaționează agresiv cu cei din jur. Numărul de locuri este limitat – maxim 50 persoane.
Adresa: Albișoara, 42/1.
Detalii...

18:00 Workshop ”Uleiurile esențiale în lupta cu celulita”.
La workshop veți afla despre: 10 uleiuri necesare pentru îngrijirea și tonifierea pielii, modalitatea de preparare a unui ulei anticelulitic și a scrub-ului anticelulitic acasă, cum să alegem un produs anticelulitic de calitate. Înscrierea este obligatorie.
Locul desfășurării: Centrul de medicină alternativă ”Veiany”.
Adresa: str. Alba Iulia, 168.
Telefon: 0 791 6-36-85, 0 788 3-77-38.
Detalii...

21:00 Cinema în aer liber.
Un proiect creat pentru toți cei care își doresc să experimenteze noi trăiri în această vară. Cinema „construit” în sânul naturii, sub cerul liber, amenajat într-un stil modern, comod și călduros. Cu un ecran de proiecție, cu fotolii Bean-Bag, cu un bufet cu băuturi și înghețată, unde familiile, cuplurile, copiii, tinerii vor avea posibilitatea de a privi filme de diferite genuri: motivaționale, educative, filme de acțiune, romane, drame. Filmul proiectat în această săptămână: ”Ferdinand” (desen animat).
Locul desfășurării: Grădina botanică.
Detalii...

29 iunie, vineri

10:00 Detergenții și mediul.
Pentru a afla mai multe despre detergenții biodegradabili sau cei ECO, Asociația Obștească „Centrul Național de Mediu” și Asociația Femeilor Profesioniste și de Afaceri din Moldova vă invită să participați la un training de informare privind utilizarea detergenților ecologici în gospodărie și beneficiile folosirii acestora pentru mediul înconjurător.
Locul desfășurării: Hotelul ”Manhattan”.
Adresa: str. Ciuflea, 1.
Telefon: 0 696 4-37-63.
Detalii...

30 iunie, sâmbătă

15:00 Frumusețe, sănătate și sport în alăptare.
Mămicile cu pici sunt invitate la un workshop, moderat de consultanta în alăptare, Olga Gutium. La eveniment se va vorbi despre: procedurile de îngrijire și înfrumusețare compatibile și incompatibile cu alăptarea (masaj, tatuaj ș.a.); sportul în timpul alăptării; când putem începe să-l practicăm, cum și cât se permite; alimentația unei mame care alăptează, cum stoarcem laptele etc. Eveniment în limba rusă, prezentare în română la solicitare. Puteți veni împreună cu bebelușii.
Locul desfășurării: Smart Start.
Adresa: str. N. Russo, 2/2.
Telefon: 0 607 8-11-18.
Detalii...

1 iulie, duminică

11:00 Kids magic party.
Programul evenimentului va cuprinde mai multe activități distractive: magic lab, desene pe apă, teren de joacă cu trambulină. Gustările delicioase și limonada sunt incluse în preț.
Preț: 100 lei – copil și 150 lei – adulți.
Locul desfășurării: Sky Land.
Telefon: 0 685 0-08-08.
Detalii...

11:00 Festivalul ”Frumos covor basarabean”.
În cadrul celei de-a V-a ediții a festivalului, se va pune accent pe covorul tradițional cu motivele și tehnicile lui de realizare. Oaspeții vor avea ocazia să facă o paralelă între exponatele vechi de covoare basarabene ale Muzeului Național de Etnografie și Istorie Naturală și exponatele noi de covoare basarabene cu motive vechi realizate în Complexul de Meșteșuguri “Artă Rustică”. În această zi curtea CMP se va transforma într-un muzeu "viu" exprimat prin vechi forme de educație și instruire la care se învățau meșteșugurile (șezători, clăci). În cadrul evenimentului vizitatorii vor avea posibilitatea să se implice în meșteșugărit împreună cu participanții.
Locul desfășurării: s. Clișova Nouă, r. Orhei.
Detalii...

12:00 Midsummer Swedish Party.
Petrecere în aer liber. Midsummer – sărbătoarea verii în Suedia. Este sărbătoarea bucuriei, cu persoanele apropiate, muzică, mâncare, distracție și dansuri. Se încheie sărbătoarea cu culesul florilor și aranjamentul cununilor.
Locul desfășurării: Grădina Botanică.
Detalii...

18:00 O seară în parc.
În mijloc de vară, în prima zi a lunii lui Cuptor ne așteaptă un eveniment cu totul special. Vă invităm să ne refugiem din rutina zilnică într-un loc liniștit, înconjurați de frumusețea naturii, pentru a ne reîncărca cu energie pozitivă și aerul proaspăt al Teatrului Verde. Aici, ne vom putea bucura de voci de excepție, mari artiști ai poporului: Valentina Naforniță, Eugen Doga, Brio Sonores, Mihai Munteanu, Constantin Moscovici, Vitalie Advahov și alții. O seară în parc - eveniment grandios ce are ca scop sensibilizarea publicului asupra renovării Teatrului Verde (Teatrul de Vară).
Locul desfășurării: Teatrul Verde.
Adresa: Parcul Valea Morilor.
Detalii...

2 iulie, luni

18:30 Eco Challenge. Plastic free.
Master-class de confecționare a unei genți eco personalizate, în ciuda tuturor pungilor din plastic. Vă așteaptă: plăcere în urma procesului de creare, aromă de cafea, comunicare și noi cunoștințe, șansa de a vă picta propria geantă, o tombolă cu premii eco.
Preț: master-classul este gratuit, se achită doar geanta eco – 100 lei sau eco cluth – 50 lei.
Locul desfășurării: Tucano Coffee Kenya.
Adresa: str. Moscova, 1/4.
Detalii...

Vizualizări pe parcursul acestei săptămîni: 5 Vizualizări de la publicare: 1311
Îmi place

Dacă ați observat o greșeală sau o inexactitate în text anunțați-ne.