Cei mai buni medici din Moldova — Educație și Muncă — Timpul liber al familiei —

Noutăți

Articole recente

 • Sănătate și Frumusețe
 • Sarcină
 • Casă și Familia
 • Copii
 • Experți
 • Divorțul și copiii
  Natalia Melehina,

  Divorțul și copiii

  Natalia Melehina, psiholog, expert în relații — explică ce greșeli importante ar trebui să fie evitate de părinți după divorț.

  0 798
 • Cum alegi corect detergentul pentru hainele celui mic?
  Materialul partenerilor

  Cum alegi corect detergentul pentru hainele celui mic?

  Atât pielea delicată a copilului tău, cât și hăinuțele sale merită o îngrijire pe măsură. Ca să nu-i provoace alergii neplăcute, hainele piciului trebuie tratate cu un detergent special pentru bebeluși care te va scăpa de multe probleme. Pentru că este dificil să alegi un detergent bun, îți oferim câteva sfaturi utile ca să ții mereu curate atât hainele, cât și albiturile celui mic.

  0 1954
 • Cum alegi un marsupiu calitativ pentru bebelușul tău
  Materialul partenerilor

  Cum alegi un marsupiu calitativ pentru bebelușul tău

  Un bebeluș îți solicită timpul, atenția, dar mai ales…mâinile. Pentru micuț e important să te simtă alături. Tocmai din această cauză, se oprește din plâns când e luat în brațe și doarme profund când simte căldura mamei. Este evident că vrei să-i oferi puiului de om tot ce e mai bun, dar mai ai de gătit, de făcut curățenie, trebuie să mergi la cumpărături. Ce faci cu micuțul iubitor de brațe?

  0 1635
 • Planificarea sarcinii — avantaje și sfaturi utile
  Ina Cojocaru,

  Planificarea sarcinii — avantaje și sfaturi utile

  Despre analizele preconcepționale necesare, dar și despre multe alte momente importante în planificarea sarcinii, aflați de la medicul obstretician-ginecolog, Angela Parii.

  1 8056
 • Scaunul de masă 6 în 1 — cel mai potrivit pentru copilul tău

  Scaunul de masă 6 în 1 — cel mai potrivit pentru copilul tău

  Pe lângă produse alimentare calitative, asigură-te că procuri accesoriile necesare, care vor înveseli micuțul și-i vor stimula pofta de mâncare. Vei avea nevoie de tacâmuri, farfurioare, cănuțe cu pai sau fără, dar cel mai important, vei avea nevoie de un scaun de masă pentru bebe.

  0 413
 • Unde la Chișinău găsim neurolog pentru copii. Prezentarea clinicilor, medicilor, prețurilor
  Екатерина Короленко,

  Unde la Chișinău găsim neurolog pentru copii. Prezentarea clinicilor, medicilor, prețurilor

  Neurolog pediatru — un medic prea important, pentru a merge la un specialist care nu vă inspiră încredere.

  0 34372
 • Importanța igienei dentare la copii: ce trebuie cunoască părinții
  Materialul partenerilor

  Importanța igienei dentare la copii: ce trebuie cunoască părinții

  Deprinderile formate încă din copilărie sunt cele ce vor rămâne pe întregul parcurs al vieții, în special când vorbim despre igienă personală (dușul zilnic, spălatul pe mâini sau periajul dentar). Toate reprezintă un factor important pentru menținerea și păstrarea sănătății, iar implicarea părinților în dezvoltarea acestor obișnuințe influențează direct atitudinea copilului în privința necesității respectării regulilor de igienă personală.

  0 528
 • Cumpărați produse pentru copii și economisiți cu programul de loialitate Mamico
  Materialul partenerilor

  Cumpărați produse pentru copii și economisiți cu programul de loialitate Mamico

  Cel mai cunoscut site cu produse pentru copii și părinți din Moldova, Mamico, vine cu o veste bombă! Acum nu doar că vei putea cumpăra toate cele necesare pentru piciul tău, de la pătuc și jucării până la lapte praf, dar și vei putea acumula bonusuri, pe care ulterior le poți folosi ca reducere în magazinul online. Este vorba despre un nou program de loialitate.

  0 312
 • 5 lucruri pe care nu le-ai știut despre chirurgia pleoapelor. Blefaroplastia superioară vs cea inferioară
  Materialul partenerilor

  5 lucruri pe care nu le-ai știut despre chirurgia pleoapelor. Blefaroplastia superioară vs cea inferioară

  Una dintre cele mai populare operații estetice este blefaroplastia — intervenție chirurgicală ce presupune modificarea formei pleoapelor. Atât femeile, cât și bărbații apelează la ea, pentru a întineri și a-și însenina privirea.

  0 682
 • Maturitatea școlară — cum o determinăm la copil?

  Maturitatea școlară — cum o determinăm la copil?

  E pregătit oare copilul dv. să meargă la școală? În ce mod poate fi determinată maturitatea școlară a copilului? Ce teste contribuie la stabilirea acesteia? Explică educatoarea Diana Docuceaeva.

  0 1370
 • Cum alegi corect detergentul pentru hainele celui mic?
  Materialul partenerilor

  Cum alegi corect detergentul pentru hainele celui mic?

  Atât pielea delicată a copilului tău, cât și hăinuțele sale merită o îngrijire pe măsură. Ca să nu-i provoace alergii neplăcute, hainele piciului trebuie tratate cu un detergent special pentru bebeluși care te va scăpa de multe probleme. Pentru că este dificil să alegi un detergent bun, îți oferim câteva sfaturi utile ca să ții mereu curate atât hainele, cât și albiturile celui mic.

  0 1954
 • Îți este greu să alegi activitatea sportivă potrivită pentru copilul tău? Te ajutăm

  Îți este greu să alegi activitatea sportivă potrivită pentru copilul tău? Te ajutăm

  Copilul tău are un depozit inepuizabil de energie și nu știi cum să îl folosești într-un mod constructiv, distractiv și sănătos? Ești în căutarea unei activități care îl va dezvolta atât fizic, cât și emoțional? Aqua Terra Sport School te ajută să alegi sportul potrivit pentru micuțul tău. Știm cât de prețios este timpul tău și tocmai de aceea îți aducem 3 idei de activități sportive care, cu siguranță, îl vor bucura pe piciul tău.

  0 1315
 • Când unul dintre părinți este plecat la muncă peste hotare...
  Вероника Горчак,

  Când unul dintre părinți este plecat la muncă peste hotare...

  Din păcate, astăzi în Republica Moldova sunt foarte mulți copii, unul dintre părinții căruia este plecat într-o deplasare de lungă durată. Cum acționează asupra psihicului copilului o asemenea situație familială? Ne relatează psihologul pentru copii, Tatiana Cozman.

  0 142
 • ALFABET — centrul educațional care oferă copiilor încredere, susținere și afecțiune

  ALFABET — centrul educațional care oferă copiilor încredere, susținere și afecțiune

  Investind în educația copiilor, investim în viitorul lor prosper. Actualmente, tot mai mulți părinți moderni cred în această formulă și aleg pentru copiii lor cele mai bune instituții de învățământ, le susțin dorința de a studia limbi străine, de a-și descoperi și dezvolta talentele, de a asimila diverse meșteșuguri.

  0 754
 • Traumele din copilărie, cum ne influențează și ce putem face
  Vera Budan,

  Traumele din copilărie, cum ne influențează și ce putem face

  Ultima perioadă a devenit aproape o modă să dăm vina pe traumele din copilărie, de fiecare dată când nu reușim ceva, sau când ne blocăm. Pe de o parte, într-adevăr multe dintre reacțiile necorespunzătoare ale noastre la stimulii externi pot fi explicate ca fiind cauzate de răni profunde în acele zone ale psihicului, pe de altă parte, nu ne ajută cu nimic dacă nu explorăm despre ce anume este vorba.

  0 535
 • Copilul — lipitoare. Sfaturile psihologului
  Irina Dvornina,

  Copilul — lipitoare. Sfaturile psihologului

  Există copii ce seamănă cu peștișorii-lipitori. Ei se agață de mama peste tot, oriunde nu ar merge, "nici de cum nu se adaptează" la grădinițe, se joacă cu semenii doar dacă mama este alături, "sub control". Psihologul Irina Dvornina explică cauzele unui asemenea comportament și oferă recomandări utile părinților.

  0 433
 • De ce profesori — bărbați sunt atât de puțini?
  Materialul partenerilor SelEng Studio,

  De ce profesori — bărbați sunt atât de puțini?

  Fraza atât de familiară din copilărie — "prima mea învățătoare". Acesta încă poate fi văzută pe vinietele școlare. Aproape nimeni n-a auzit-o sau văzut-o în interpretarea "masculină".

  0 639
 • Plictiseală și degradare în timpul concediului de maternitate. Cum mama să țină pas cu viața
  Irina Dvornina,

  Plictiseală și degradare în timpul concediului de maternitate. Cum mama să țină pas cu viața

  Multe mame moderne se plictisesc aflându-se în concediul de maternitate - haideți să recunoaștem. Mai ales cele care până la concediu aveau o carieră de succes, destul de interesantă. Încă mai ieri ea ținea discursuri la simpozioane de fizică nucleară, iar astăzi este nevoită să vorbească cu vecinele despre diversificare și Purcelușa Peppa.

  0 394

Articole populare

 • Casă și Familia
 • Sarcină
 • Sănătate și Frumusețe
 • Copii
 • Experți