Centre de dezvoltare timpurie pentru copii în or. Chișinău. Prezentare20

Centre de dezvoltare timpurie pentru copii în or. Chișinău. Prezentare

Acum câțiva ani, centrele de dezvoltare timpurie a copiilor din capitală puteau fi numărate pe degete. Iar cele care erau, se orientau, în mare parte, pe activități de pregătire a copiilor pentru grădiniță sau pe înlocuirea acesteia. În ultimii ani însă, numărul acestora a crescut considerabil. Dar și vârsta micilor învățăcei acum este de la 1 an sau chiar de la câteva luni.

De ce de la o vârstă atât de fragedă?

 1. Copiii au nevoie de comunicare, da... anume aici ei învață să interacționeze unul cu celălalt, atunci când se joacă împreună, cu aceleași jucării, lucru foarte important pentru dezvoltarea lor.
 2. Mamele au și ele nevoie de comunicare. Astfel, ieșirea din casa de care s-au plictisit, comunicarea cu persoane ce au aceleași interese, schimbul de idei și "noi experințe" — repezintă lucruri extrem de utile și pentru mamă. Iar când mama este fericită — sunt fericiți și ceilalți membri ai familiei.
 3. Și, nu în ultimul rând, în secolul tehnologiilor informaționale — noile cunoștințe și abilități pot fi oferite copilului cât mai devreme posibil — cu siguranță asta nu le va face rău.

Leader Land

Adresa: str. Testemițeanu, 17/6
Telefon: 022 99-25-00, 068 141-141

Centru pentru copii în care au fost create condiții perfecte pentru a petrece timpul în confort, pentru dezvoltarea armonioasă și formarea cu succes a copiilor.

În cadrul centrului, pentru copii a fost creat un mediu sănătos, ecologic. Podele de plută – material natural, termoizolant. După ore, în clase sunt conectate dispozitive bactericide, care contribuie la eliminarea virușilor. Datorită sistemului modern de ventilație, aerului proaspăt mereu pătrunde în încăperile instituției, fără aerisire și curent.

Programa educațională este elaborată conform Standardelor Naționale, cu suportul softurilor educționale pe tablele smart.

Atmosferă agreabilă, până la 12 copii în grupă, atenție maximă acordată de profesor fiecărui copil în parte. Siguranță și supraveghere video. Cadre didactice care își efectuează activitatea cu entuziasm și dragoste, și care tind permanent spre dezvoltare.

Activitățile de pregătire pentru școală se desfășoară zilnic, de luni până vineri, de la 8:30-12:30 ori de la 8:30-17:30. Matematica, citirea, limba engleză, arta vorbirii, literatura, cunoașterea mediului ambiant, ”Eu și Societatea”, arte plastice, muzică, coregrafie. Logopedie, o mulțime de cursuri opționale pentru copii cu diferite interese și talente – limba engleză, logopedie, chorografie, șah, educația financiară, leader weekend, mini disco etc.

Grupe: predare în limba română.
Vârsta: de la 3 ani.

"Indigo"

Adresa: str. Decebal, 80, № 106
Telefon: 022 57-10-62

Copii mici în proiecte mari — un program care cuprinde diverse jocuri și activități didactice alese desfășurate în cadrul unor cercuri de interese: bibliotecă, artă, limbă și comunicare, științe, educație pentru familie și societate, știință, frumusețe și creativitate, centrul de cercetare a jucăriilor și jocurilor. Picii sunt antrenați în diverse jocuri didactice — teatralizate și muzicale; distractive și de mișcare; de stimulare a imaginației, creativității și gândirii logice. Activitățile desfășurate în cadrul programului includ: exerciții matematice și de scriere, de desenare, colorare, modelare.

Grădinița matinală:
Activități: 5 zile în săptămînă, de luni pînă vineri.
Program: de 4, 5 și 6 ore/zi, de la 9:00 pînă la 15:00.
Preț: 25 lei/oră în program, 50 lei/ oră program individual.
Vîrsta: 3-7 ani.
Instruire: in limba română.

Program de week-end:
Activități: 1 zi în săptămînă, sîmbătă.
Program: de la 10:00 pînă la 13:00.
Preț: 60 lei/oră.
Vîrsta: 5-7 ani.
Instruire: in limba română.

Educentru

Filiala Râșcani: str. Studentilor 9/17
Telefon: 0 79 21-77-11

Filiala Ciocana: str. Ginta Latina, 38/5.
Telefon: 0 788 2-24-00.

O echipă de profesioniști cu experiență și cunoștințe în domeniile psihologie, psihopedagogie, pedagogie, educație timpurie și artă. Programe educaționale noi și absolut diferite de ce oferă școala, grădinița tradițională sau alte Centre Educaționale. Oferim copiilor oportunitatea de a-și forma o gândire flexibilă, orientată spre umanitate, responsabilitate și schimbare pozitivă. Misiunea noastră este să oferim copiilor din Republica Moldova posibilitatea de a-și descoperi potențialul intelectual, prin dezvoltarea plăcerii de a învăța, de a cerceta și a crea la orice etapă de vârstă.

Servicii: Minigradinita; curs de Teatru si actorie; pregatire pentru scoala, engleza, educatie timpurie, scoala de arte, logoped, psiholog.
Beneficiari: Copii cu vârste cuprinse între 2-8 ani.
Program: luni-vineri: 8:00-18:00; sâmbătă: 09:00-14:00.

Elite Academia

Adresa: str. M. Kogălniceanu, 68A.
Telefon: 0 620 5- 15-18

Programul include: citirea, scrisul, eidetica, origami, modelarea, abecedarul, arta teatrală, jocuri active, limba engleză, științele naturii, terapia prin povești, dezvoltarea muzicală, matematica elementară, activitatea logopedică în grup, dezvoltarea vorbirii și a logicii, lumea înconjurătoare, dezvoltarea artistică și a creativității, bunele manière și intelectul emotional, dezvoltarea motricității fine și grosiere.

Vârsta: 3,5-7 ani.
Preț: în funcție de abonamentul ales. Lecția de probă – 80 lei.
Abonament ”Econom” - 5 zile pe săptămână, de luni până vineri, de la 08:30 până la 13:00, 80 lecții în lună. Dacă copilul va absenta de la ore, indiferent de motiv, orele nu pot fi recuperate.
Abonament “Optim” - cel puțin două zile pe săptămână, de luni până vineri, cel puțin 2 lecții pe zi între orele 08:30 și 12:50, minimum 16 lecții în lună. Dacă copilul va absenta motivat de la ore și va anunța din timp administratia сentrului, orele rămase pot fi recuperate.

"Elitex"

Adresa: str. Dacia, 53/2
Telefon: 022 77-78-60, 0 691 1-15-89, 0 697 5-57-95

Activități curriculare — cunoașterea mediului înconjurător, educarea limbajului, matematica, scris, logică, ABC, educația muzicală, educația fizică, educația artistico-plastică, educația ecologică, educația pentru societate, datini și obiceiuri naționale.

Activități opționale — consiliere psihologică/logopedică, limba engleză, educația rutieră, bunele maniere, educația creștină, educația pentru sănătate.

Activități recreative — activități în aer liber, plimbări în parc, vizite la Grădina Zoologică, vizionarea spectacolelor de teatru, vizite la muzee, planetarium etc.

Personalul didactic al grădiniței este de specialitate (educatoare absolvente de universități și colegii pedagogice și/sau facultatea de limbi străine sau psihologie), cu bune cunoștințe ale pedagogiei alternative.

Preț: în funcție de abonamentul ales.
Grupe: predare în limba română.
Vârsta: de la 1,5 ani până la 7 ani.

Grădinița privată "Star Kids"

Filiala Botanica: str. Testemițanu 3/15
Telefon: 022 55-00-78, 0 69 55-00-45.

Filiala Ciocana: str.Ginta Latină, 12/20
Telefon: 022 55-00-77, 060 55-00-79.

Unica grădiniță care include zone de joacă, zone educaționale, recreative și sportive. La grădiniță copiii sunt admiși de la 2 ani.
Programul include: activități de dezvoltare folosind metode moderne de pedagogie și psihologie, studierea limbii engleze, program de dezvoltare a abilităților intelectuale și creative ( șah, pictură, muzică, studiouri de teatru), suport psihologic și logopedic, activități în aer liber ( teren de joacă pentru copii închis, securizat), antrenamente obligatorii de sport — copilașii vor dansa în sala de coreografie, vor practica educația fizică și vor învăța să înoate în bazinul de 25 de metri. Totodată, pe teritoriul grădiniței este amenajată o cameră de sare din Himalaya.
Grupe: cu predare în limba română și rusă.
Program: 8:00–20:00.
Securitate: 35 camere de luat vederi; cheie electronică personală pentru asigurarea securității (fotografia copilului și a persoanei care va escorta copilul vor fi introduse în baza de date electronică a grădiniței Star Kids).

Aquaterra Sport School

Adresa: str. Ginta Latină, 12/13
Tel.: 022 62-80-00

În cadrul școlii sportive ”AQUATERRA” activează ”Lego Club”, unde copiii cu vârste cuprinse între 3 și 16 ani, cunosc știința tehnică cu ajutorul seturilor ”LEGO EDUCATION”.

Aici fiecare asimilează abilități de construcție, motrică fină, muncă în echipă, comunicare, gândire analitică, programare, ceea ce îi va ajuta pe copii să obțină în viitor o profesie relevantă!

La studio de creație, în cadrul lecțiilor de desen și modelare, la copil se dezvoltă toate organele senzoriale: gust, vedere, senzații tactile, auz și miros.

De asemenea, se desfășoară programe de artă actoricească pentru copii, care sunt extrem de utile – în cadrul acestora se învață nu doar elementele de bază ale oratoriei (tehnica unei dicții impecabile), dar și, înainte de toate, au scopul de a dezvolta intelectul copilului și de a-i descoperi individualitatea.

Micul Erudit

Adresa: str. Gohberg, 1/1
Telefon: 069 90-22-11

Grădinița, unde confortul psihologic și fizic este asigurat din prima zi, și unde copiii revin cu drag de fiecare dată.

Personal calificat, bucătarie proprie și teren de joacă spațios.

Programele de dezvoltare, inclusiv cele curiculare, sunt adaptate potrivit fiecărei vârste, fiind îmbinate cu ore de engleză, arta vorbirii, pregătire pentru școală.

Grupele sunt formate din 12 sau 15 copii de aceeași vârstă.

Grupe: cu predare în limba română.
Vârsta: 2 - 6 ani.
Program: 7:30-18:00.
Preț: 4700 lei.

"Academica"

Adresa: str. Valea Trandafrilor, 24А, str. Albișoara 80/11
Telefon: 079 00-43-53, 0 799 9-43-53

Centrul educațional "Academica" invită copiii de la 2 ani la lecții de dezvoltare.

Program "Mama și copil" pentru copii de la 2 până la 3 ani.
Activitățile interactive pentru dezvoltarea abilităților senzoriale, motoricii fine și vorbirii se desfășoară împreună cu mamele de 2 ori pe săptămână a câte 1 oră.

Program "Mini Școală" pentru copii de la 4 până la 6 ani.
Activitățile se desfășoară de 5 ori pe săptămână, de la 8:30 până la 12:30. În program: bazele gramaticii, matematica, limba engleză, dezvoltarea vorbirii, copiii efectuează proiecte de creație, la fel învață să cânte și să danseze.

Program "Pregătire pentru școală" pentru copii de 4-7 ani.
Lecțiile interactive au loc de 2 ori pe săptămână, cu durata de 2 ore pentru copii de 5-7 ani și 1,5 oră pentru copii de 4-5 ani.

Grădinița privată "Umnitsa"

Аdresa: Rîșcani, str. Florilor, 28/1
Telefon: 068 81-78-56, 0 691 2-01-57, 0 682 1-13-88

La grădinița ”Umnitsa” copiii sunt admiși de la vârsta de 1 an.
Program de dezvoltare unic israelian — abordare individuală a fiecărui copil. Comunicare în limbile engleză și română. Program de pregătire pentru școală predat în limba rusă.
Creație, coregrafie, activități sportive cu scop terapeutic și muzică. Pedagogi de calificare înaltă — garanția faptul că toate talentele copilului dv. vor fi descoperite și sprijinite.

Grupe: grupa creșă pentru copii de 1-3 ani; grupa mică — 3-4 ani, grupa mare (pregătitoare) — 5, 6, 7 ani. Cu predare în limba română și rusă.
Preț: 250 euro pe lună, alimentație inclusă.

Grădiniță de week-end

În fiecare sâmbătă și duminică, timp de 4 ore copiii vor:

 • Efectua activități de pregătire fizică generală;
 • Crea lucrări tematice;
 • Citi cărți, vor fi implicați în discuții despre acestea, vor învăța ce e bine și ce e rău;
 • Comunica cu semenii, se vor juca în jocuri educative.

Ce vor face între timp mama și tata? Se vor odihni!

Înscrierea la grădinița de week-end se face în prealabil.

Vârsta: pentru copii de la 3 la 7 ani.
Program: în fiecare week-end, de la 9:00 până la 13:00.
Costul abonamentului: 800 lei/lună.

Grupa "Mama + copil"

În cadrul activităților de dezvoltare "Mama + copil", educatorii ajută părinții să privească cu alți ochi modul în care își pot petrece timpul vesel, interesant și cognitiv împreună cu copilul.

În practica noastră, pedagogii utilizează metodica japoneză Makoto Shichidy, prin urmare noi:

 • Vom dezvolta abilitatea de a crea și a gândi logic;
 • Vom dezvolta abilitatea de a se mișca ritmic;
 • Vom cânta și dansa;
 • Vom face gimnastică;
 • Vom desena, modela și lipi;
 • Ne vom îmbogăți vocabularul;
 • Vom alerga, vom sari și vom râde.

Și toate le vom face cu sens! Și cu mama!

Program: prevăzut pentru copii de la 1,5 până la 3 ani.
Preț: 500 lei/12 lecții.

Academia Piticilor

Adresa: str. Petru Zadnipru, 4/5
Telefon: 0 793 3-05-96

Echipa de profesioniști și varietatea activităților urmăresc dezvoltarea armonioasă a copiilor încă de la primii pași în grădiniță pînă la încheerea grupelor pregătitoare. Metodele de predare sunt moderne, creative, și diferențiate, centrate pe copil.

Jocul și comunicarea fac parte din activitatea noastră zilnică. Prin joc și materiale didactice educative la noi se învață eficient și cu mare plăcere.

Grădinița "Academia Piticilor" vă propune un program diversificat de activități:

 • Limba engleză
 • Dansuri
 • Arta vorbirii

Părintii pot fi mai aproape de picii lor accesînd programul vizualizare online.

Grupele sunt formate cu un num. maxim de 14 copii.

Profesionalism, răbdare, atenție și multă dragoste pentru toți picii.

Program: 8:00-18:00
Abonament: 4500 de lei lunar.

Academia internațională pentru copii "FasTracKids"

Filiala Centru: str. Ion Pruncul, 9.
Telefon: 0 791 2-13-14.

Filiala Botanica: str. Traian, 2/2.
Telefon: 0 789 3-00-00.

Filiala Buiucani: str. Alba Iulia, 91.
Telefon: 0 794 4-99-77.

Filiala Telecentru: str. Gheorghe Asachi, 81.
Telefon: 0 791 5-19-15.

Filiala Ciocana: str. Mircea cel Bătrân, 18/3.
Telefon: 0 786 6-55-45.

Signing — program care are drept scop — îmbunătațirea metodelor de relaționare dintre părinți și copiii lor, într-o perioadă în care limbajul verbal nu este încă format (8-20 luni).
Preț: pentru copii de 6-20 luni — 1 dată pe săptămână a câte 1 oră — 600 lei (4 lecții). Lecția de probă — gratuit.

Deceluș — program de dezvoltare a abilităților de comunicare și socializare. Dezvoltarea sensoricii, motoricii, vorbirii, socializare. Lecțiile se desfășoară în formă de joc.
Preț: pentru copii de 1,5-2,5 ani — 2 ori pe săptămână a câte 1 oră — 700 lei (8 lecții). Lecția de probă — 60 lei.

FasTracKids — program educațional exclusiv pentru copii de 2-3 ani și 4-8 ani. Programul are drept scop dezvoltarea bagajului de cunoștințe, intelectului și calităților personale ale copilului prin intermediul studierii a 12 domenii atractive, precum: Astronomia, Creativitatea, Matematica și Științe Naturale. Activitățile sunt predate elevilor de Stația de Învățare.
Preț: pentru copii de 2-3 ani — 1 dată pe săptămână a câte 1 oră — 700 lei (4 lecții). Pentru copii de 4-8 ani — 1 dată pe săptămână a câte 2 ore (4 lecții) — 1000 lei.

Pot Singur — program de dezvoltarea intelectuală (memorie, atenție, logică, percepție etc).
Preț: pentru copii de 3-5 ani și 5-7 ani — 2 ori pe săptămână a câte 1 oră — 700 lei (8 lecții). Lecția de probă — gratuit.

Clubul Copiilor "Spiridușii"

Adresa: str. Burebista, 92B
Telefon: 0 691 1-41-45, 069-114-145

Clubul Copiilor Inteligenți și Creativi "Spiridușii" este un centru de dezvoltare pentru copii de la 2 ani. Accentul se pune pe educația integrală și formarea personalității copilului. Copilul se dezvoltă armonios prin joc într-o atmosferă prietenoasă și în condiții apropiate de cele de casă. Educația în stil familial (cu componentele maternă și paternă), cu cadre didactice calificate, îi oferă copilului condiții de educație liberă și o integrare socială facilă. Dragostea și acceptarea, dăruite copiilor, creează premize pentru dezvoltare calitativă. Se oferă asistență psihologică în educație pentru copil și familie. Grupe mici – până la 8 copii. Ziua de probă este gratuită. Frecventare prin abonament sau zilnică.

Grupe: cu predare în română. Studiile se desfășoară conform programelor curriculare.
Grădinița matinală: 8:30–13:00, 145-164 lei/zi.
Grădiniță de zi: 8:30–18:00, 270 lei/zi.
Pregătire pentru școală: 5-7 ani, 70 lei/ora.


Sensory Kids Club

Adresa: str. Alba Iulia, 79/1, etajul 2.
Telefon: 079 30-30-80.

Centrul de dezvoltare pentru copii "Sensory Kids Club" — încăpere spațioasă și luminoasă, interior eco, atmosferă confortabilă. Picii sunt în grija unor cadre didactice profesioniste, care se preocupă nu doar de dezvoltarea abilităților intelectuale și creative ale micuților, dar și de sănătatea acestora.

Curs "Mama + copil" — pentru copii de 12-36 luni. Este un curs care ajută copilașul Dvs. să se dezvolte corect sub îndrumarea unui profesor talentat, într-o atmosferă confortabilă și caldă, înconjurat de prieteni noi. Fiecare lecție este o călătorie într-o poveste fascinantă, picii - dansează, cântă, antrenează memoria, vorbirea și imaginația, dezvoltă flexibilitatea degetelor și meșteșugăresc.

Cursul "Dezvoltare timpurie" este preconizat pentru copii de 3,5-5 ani. În program: dezvoltarea gândirii, memoriei, ateției, imaginației și abilităților cognitive; dezvoltarea emoțioală, a vorbirii și limbajului, dezvoltarea auzului fonematic; formarea conceptelor și competențelor matematice; dezvoltarea creativității (desen, modelare,aplicații, construcții).

Activitățile au loc: luni, miercuri, vineri , ora 17:30- 19:30.
Preț: 960 lei — 8 lecții pe lună.

"KidLand"

Adresa: str. Miron Costin, 3/1
Telefon: 0 794 0-28-26, 0 796 5-95-65

Centrul "KidLand" — primul centru de dezvoltare după sistemul lui Montessori, care se ocupă de educația copiilor din Chișinău. Sistemul Montessori permite copilului să se dezvolte independent într-un ritm propriu, în conformitate cu abilitățile și capacitățile sale, ceea ce îl ajută în același timp să-și descopere un potențial genial.

În timpul cursului, copilul își dezvoltă abilitățile de comunicare și învață să-și demonstreze capacitățile creative. Activitatea independentă a copilului într-un mediu Montessori contribuie la dezvoltarea spriritului de observație și a activității cognitive, formarea de auto-încredere și responsabilitate.

Preț: lecție de probă1-3 ani — 80 de lei; abonament 800 de lei — 8 lecții (2 ori pe săptămână). Lecție de probă 3-6 ani — 120 de lei.
Grupuri: mixte.
Vîrsta: 1-3 ani, 3-6 ani.

"Carul Cunoștințelor"

Adresa: str. Vasile Alecsandri 84, et. 3
Telefon:068 31-85-77

Centrul de dezvoltare intelectuala pentru copii de 2-7 ani, "Carul Cunoștințelor" oferă următoarele programe: dezvoltare intelectuală și pregătire preșcolară prin activități instructiv-educative în formă de joc captivant și distractiv; dezvoltarea abilităților artistice și creativitate, arta vorbirii prin comunicare și teatru.

Preț: abonament lunar 600 lei — de 2 ori pe săptămână, a câte 1,5 ore. Lecțiile au loc sâmbătă și duminică.
Grupe: predare în limba rusă și română.
Vârsta: 2-7 ani.

"Piccoli Club"

Adresa: str. Alba-Iulia, 95, et. 1
Telefon: 068 77-56-26

"Piccoli Club" pune la dispoziția copiilor o gamă largă de jucării de dezvoltare din lemn, diverse activități și materiale Montessori.

Programul include următoarele discipline: aplicații din hârtie și carton, modelaj, pictură, activități de dezvoltare a imaginației și creativității, activități de citire și povestire, teatru, muzică, dans. În grupă sunt 7-8 copii.

Vârsta: 2-7 ani.

Mini-club "Giraffe"

Adresa: str. Decebal 80/1, et. 3, of. 308
Telefon: 079 52-23-75

Programul lecțiilor include: dansuri, cântece, jocuri tactile de dezvoltare, desen, modelare, decupaj, lucrul cu cartea. Activitățile sunt orientate spre dezvoltarea imaginației și a intelegenței, formarea simțului estetic. Spațiul centrului este împărțit în câteva zone, mai întâi copiii se joacă, apoi încep lecția, sunt implicați în jocuri tactile de dezvoltare și dansuri.
Programul mama + copil: pentru copiii de 11 luni-2 ani activitățile se desfășoară de la 9:30 până la 11;00, 2-3 ani — de la 11:00 până la 12:30 în zilele de marți, joi, sâmbătă.
Grupa serală: 1,5-2,6 ani, de la 16:45 până la 18:15 - marți și joi.
Program fără părinți: începând cu vârsta de 1,6-3 ani, durata lecției - 3 ore și 30 minute.
Activitățile de pregătire pentru școală: vârsta — 4-7 ani. Zilele în care se desfășoară lecțiile — luni, miercuri și vineri, de la 16:00 până la 18:00.

Grupă: predare în limba română.
Vârsta: 1-7 ani.


Dacă copilul dvs. va merge anul viitor la școală, vedeți articolul nostru despre "Centrele de educație preșcolară din Chișinău".

La care centru de dezvoltare merg copiii dvs.? Poate cunoașteți un centru de dezvoltare timpurie a copilului care nu este menționat în prezentarea noastră? Neapărat scrieți-ne despre acest centru și noi îl vom adăuga în listă.

Sursa: Интернет-портал Semia.md
Îmi place

Dacă ați observat o greșeală sau o inexactitate în text anunțați-ne.

Tag-uri:

Produse și servicii la tema

Vezi harta
 • "Umnitsa" Grădinița

  or. Chișinău, str. Florilor, 28/1
  068 81-78-56, 0 691 2-01-57, 0 682 1-13-88

 • Elite Academia Centru de educație pre-școlară

  or. Chișinău, str. M.Kogălniceanu 68 А
  0 620 5-15-18

 • Indigo Centru de dezvoltare timpurie

  or. Chișinău, str. Decebal, 80, № 106
  022 57-10-62

 • Spiridușii Centru de dezvoltare timpurie

  or. Chișinău, str. Burebista, 92B
  0 691 1-41-45, 069-114-145

 • Family Shopping Center Торговый центр

  or. Chișinău,
  022 62-66-63, 022 62-66-65, 0 602 7-07-77

 • Star Kids Grădinița

  or. Chișinău,
  022 55-00-77, 022 55-00-78

 • Leaderland Centrul educațional de dezvoltare pentru copii

  or. Chișinău, str. Testemițeanu, 17/6
  022 99-25-00, 068 141-141

 • Micul Erudit Детский сад-ясли

  or. Chișinău, str. Gohberg, 1/1
  069 90-22-11

 • Kidland Centru de dezvoltare timpurie

  or. Chișinău, str. Miron Costin, 3/1
  0 794 0-28-26, 0 796 5-95-65

 • Aquaterra Sport School Școala sportivă

  or. Chișinău, str. Ginta Latină, 12/13
  022 85 05 50

 • Academia Piticilor Clubul copiilor creativi

  or. Chișinău, str. Petru Zadnipru, 4/5
  0 793 3-05-96

 • EDUCENTRU Centru educațional

  or. Chișinău, str. Studentilor, 9/17
  079 21-77-11, 079 21-77-11

 • Grădinița & Liceul Privat "Elitex" Instituţie de învăţământ privat

  or. Chișinău, str. Dacia, 53/2
  022 77-78-60, 0 691 1-15-89, 0 697 5-57-95

 • Academica Сentrul educațional pentru dezvoltarea copiilor

  or. Chișinău, str. Valea Trandafrilor, 24А
  +373 682 34 040

 • FasTracKids Centru de educație pre-școlară

  or. Chișinău,
  022 21-00-91, 079 12-13-14

Extindeți lista

Comentariul dvs.

Dacă tema abordată v-a trezit interes, puteți să, lăsați un comentariu

Comentarii 7

Sortare
 • Nou
 • Anterior
 • 30 aug. 2013 00:39 #1 Natalia Prihodico

  Мы ходили в разные развивашки, пока не нашли подходящую. Сейчас ходим в Elite Academie, на развивающие занятия, музыку и английский. Дочке очень нравится.

  Răspundeți
 • 24 mar. 2014 20:31 #2 Teni2 Victoria

  Noi am fost la Micul Print de la Buiucani, fetita mea a frecventat centrul asta de la 3 anisori si acolo s-a pregatit de scoala.

  Răspundeți
 • 06 oct. 2014 15:56 #3 Olesea Malai

  Noua ne place nespus de mult la Curcubeul Vesel. Mai ales la Activitati educative. Tare multumiti! Noi mergem de la 1 an si 9 luni acolo! Acum avem 2 ani si jumatate!

  Răspundeți
 • 07 oct. 2015 17:02 #4 Elena Cioina

  Am fost la Giraffe o singura data. Inteleg ca o singura data nu e deajuns ca sa tragi concluzii, dar eu nu am riscat sa merg inca odata. Mi s-a parut mai mult o recreiere pentru mame si prea putin pentru dezvoltarea unui copil. In schimb am ramas multumita de Fas TracKids. Am mers in centru si la botanica, grupa 2 ani. La botanica e mai distractiv, in centru m-ai mult accent se pune pe dezvoltarea copilului. Dar in final ambele ok.

  Răspundeți
 • 18 apr. 2017 20:52 #5 Costea Malcoci

  buna ziua as avea nevoie de un nr.de telefon si o adresa la CARUL CUNOSTINTELOR ma poate ajuta cineva ms anticipat

  Răspundeți
 • 20 apr. 2017 23:24 #6 Daniela Rotaru

  #5 Costea Malcoci, Toate contactele centrelor menționate în articol, le găsiți în compartimentul "Produse și servicii"

  Răspundeți
 • 05 iun. 2017 23:37 #7 Galina Ivanova

  почему никаких развивашек на телецентре нет, когда уже у нас откроется хоть один " fasttrackkids" или аналогичные?

  Răspundeți

Parteneri noi

Cele mai interesante

Teme populare a rubricii «Copilul 0-1 ani»

Articole populare a rubricii «Copilul 0-1 ani»