Centre de dezvoltare timpurie pentru copii în or. Chișinău. Prezentare20

Acum câțiva ani, centrele de dezvoltare timpurie a copiilor din capitală puteau fi numărate pe degete. Iar cele care erau, se orientau, în mare parte, pe activități de pregătire a copiilor pentru grădiniță sau pe înlocuirea acesteia. În ultimii ani însă, numărul acestora a crescut considerabil. Dar și vârsta micilor învățăcei acum este de la 1 an sau chiar de la câteva luni.

De ce de la o vârstă atât de fragedă?

 1. Copiii au nevoie de comunicare, da... anume aici ei învață să interacționeze unul cu celălalt, atunci când se joacă împreună, cu aceleași jucării, lucru foarte important pentru dezvoltarea lor.
 2. Mamele au și ele nevoie de comunicare. Astfel, ieșirea din casa de care s-au plictisit, comunicarea cu persoane ce au aceleași interese, schimbul de idei și "noi experințe" — repezintă lucruri extrem de utile și pentru mamă. Iar când mama este fericită — sunt fericiți și ceilalți membri ai familiei.
 3. Și, nu în ultimul rând, în secolul tehnologiilor informaționale — noile cunoștințe și abilități pot fi oferite copilului cât mai devreme posibil — cu siguranță asta nu le va face rău.

Sectorul Buiucani


Little People

Centru de dezvoltare pentru copii. Calitatea procesului de instruire și atmosfera agreabilă pentru copii sunt asigurate, în condiții bune, de personalul selectat al centrului, format din cadre didactice calificate. Sănătatea copiilor este susținută și verificată sistematic de către asistenta medicală.

Centrul "Little People" asigură copiilor confort psihologic și emoțional, oferind posibilitatea:

 • de a valorifica potențialul fizic și psihic;
 • de a-și îmbogăți capacitatea de relaționare cu ceilalți copii și cu adulții;
 • de a sprijini copilul în interacțiunea cu mediul;
 • de a-l pregăti pentru viață și pentru școală.

Grupe: cu predare în limba română și rusă.
Vârsta: de la 1,9 ani.


Academia internațională pentru copii "FasTracKids"

Decelușii — program conceput pentru copii de 1,10-2,5 ani. Sunt utilizate diferite tehnici de predare: Montessori, Waldorf, Zaițeva, Glenn Doman și altele. La lecții sunt prezente și mamele copiilor. Grupe mici (până la 8 copii).

Preț: 600 de lei (8 lecții).
Grupe: română și rusă.


"Piccoli Club"

"Piccoli Club" pune la dispoziția copiilor o gamă largă de jucării de dezvoltare din lemn, diverse activități și materiale Montessori.

Programul include următoarele discipline: aplicații din hârtie și carton, modelaj, pictură, activități de dezvoltare a imaginației și creativității, activități de citire și povestire, teatru, muzică, dans. În grupă sunt 7-8 copii.

Preț: lecția de probă — 50 de lei.
Abonament: 550 de lei — 8 activități pe lună. Achitarea pe activitatea — 60 de lei. Activitățile au loc de 2 ori pe săptămână, a câte 1,5 ore.
Vârsta: 1-3 ani (cu prezența mamei), 3-6 ani.

Sectorul Botanica


"Elitex"

Activități curriculare — cunoașterea mediului înconjurător, educarea limbajului, matematica, scris, logică, ABC, educația muzicală, educația fizică, educația artistico-plastică, educația ecologică, educația pentru societate, datini și obiceiuri naționale.

Activități opționale — consiliere psihologică/logopedică, limba engleză, educația rutieră, bunele maniere, educația creștină, educația pentru sănătate.

Activități recreative — activități în aer liber, plimbări în parc, vizite la Grădina Zoologică, vizionarea spectacolelor de teatru, vizite la muzee, planetarium etc.

Personalul didactic al grădiniței este de specialitate (educatoare absolvente de universități și colegii pedagogice și/sau facultatea de limbi străine sau psihologie), cu bune cunoștințe ale pedagogiei alternative.

Preț: în funcție de abonamentul ales.
Grupe: predare în limba română.
Vârsta: de la 1,5 ani până la 7 ani.


"Academica"

Centrul educațional "Academica" invită copiii de la 2 ani la lecții de dezvoltare.

Program "Mama și copil" pentru copii de la 2 până la 3 ani.
Activitățile interactive pentru dezvoltarea abilităților senzoriale, motoricii fine și vorbirii se desfășoară împreună cu mamele de 2 ori pe săptămână a câte 1 oră.

Program "Mini Școală" pentru copii de la 4 până la 6 ani.
Activitățile se desfășoară de 5 ori pe săptămână, de la 8:30 până la 12:30. În program: bazele gramaticii, matematica, limba engleză, dezvoltarea vorbirii, copiii efectuează proiecte de creație, la fel învață să cânte și să danseze.

Program "Pregătire pentru școală" pentru copii de 4-7 ani.
Lecțiile interactive au loc de 2 ori pe săptămână, cu durata de 2 ore pentru copii de 5-7 ani și 1,5 oră pentru copii de 4-5 ani.

Telefon: 079 00-43-53
Adresa: str. Valea Trandafirilor, 24А


"Mary Poppins"

Programul prevede activități de studierii a elementelor de bază ale matematicii (calcularea, figuri geometrice de bază), dezvoltarea vorbirii, mediul înconjurător, dezvoltarea motoricii fine și grosiere, creație, limba engleză. Cursul de dezvoltare include alternarea activităților fizice, creative, de cunoaștere.

Preț: Lecția de probă  — 90 de lei. Abonament pentru 12 lecții  — 1080 lei; 8 lecții  — 720 lei.
Grupe: cu predare în limba română și rusă.
Vârsta: de la 2,5 ani până la 6 ani.


"Țara de nisip"

Sunt desfășurate diverse activități de dezvoltare pentru copii de diferite vârste — desen cu nisipul, jocuri didactice în nisipieră, cunoașterea lumii înconjurătoare, activități de dezvoltare a vorbirii și a abilităților de comunicare, dezvoltarea imaginației, logicii, motoricii fine etc.

Programe: "Mama + copilul" — conceput pentru copii de 2-3 ani.
Activități pentru copii de 3-5 ani — program complex de activități.
Activități pentru copii de 3-7 ani — activități de dezvoltare cu ajutorul nisipului.
Preț: de la 50 de lei pentru o lecție (60 minute).
Abonament: 200, 220 sau 260 lei/lună — o dată în săptămână, a câte 60 minute; 440 de lei/lună — 2 ori pe săptămână, a câte 60 minute; 960 de lei/lună — 2 ori pe săptămână, a câte 180 minute.
Grupe: 4-5 copii, predare în limbile română și rusă.
Vârsta: 2-3 ani, 3-5 ani, 3-7 ani.

"Indigo"

Copii mici în proiecte mari — un program care cuprinde diverse jocuri și activități didactice alese desfășurate în cadrul unor cercuri de interese: bibliotecă, artă, limbă și comunicare, științe, educație pentru familie și societate, știință, frumusețe și creativitate, centrul de cercetare a jucăriilor și jocurilor. Picii sunt antrenați în diverse jocuri didactice — teatralizate și muzicale; distractive și de mișcare; de stimulare a imaginației, creativității și gândirii logice. Activitățile desfășurate în cadrul programului includ: exerciții matematice și de scriere, de desenare, colorare, modelare.

Grădinița matinală:
Activități: 5 zile în săptămînă, de luni pînă vineri.
Program: de 4, 5 și 6 ore/zi, de la 9:00 pînă la 15:00.
Preț: 25 lei/oră în program, 50 lei/ oră program individual.
Vîrsta: 3-7 ani.
Instruire: in limba română.

Program de week-end:
Activități: 1 zi în săptămînă, sîmbătă.
Program: de la 10:00 pînă la 13:00.
Preț: 60 lei/oră.
Vîrsta: 5-7 ani.
Instruire: in limba română.


Academia internațională pentru copii "FasTracKids"

Decelușii — program conceput pentru copii de 1,10-2,5 ani. Sunt utilizate diferite tehnici de predare: Montessori, Waldorf, Zaițeva, Glenn Doman și altele. La lecții sunt prezente și mamele copiilor. Grupe mici (până la 8 copii).

Preț: 600 de lei (8 lecții).
Grupe: română și rusă.


Clubul Copiilor "Spiridușii"

Clubul Copiilor Inteligenți și Creativi "Spiridușii" este un centru de dezvoltare pentru copii de la 1,8 ani. Accentul se pune pe educația integrală și formarea personalității copilului. Copilul se dezvoltă armonios prin joc într-o atmosferă prietenoasă și în condiții apropiate de cele de casă. Educația în stil familial (cu componentele maternă și paternă), cu cadre didactice calificate, îi oferă copilului condiții de educație liberă și o integrare socială facilă. Dragostea și acceptarea, dăruite copiilor, creează premize pentru dezvoltare calitativă. Se oferă asistență psihologică în educație pentru copil și familie. Grupe mici – până la 8 copii. Ziua de probă este gratuită. Frecventare prin abonament sau zilnică.

Grupe: cu predare în română și rusă. Studiile se desfășoară conform programelor curriculare.
Creșă matinală: dezvoltare în complex, 1,8-3 ani, 8:30–13:00, 132 lei/zi.
Grădinița matinală: dezvoltare în complex, 4-7 ani, 8:30–13:00, 120 lei/zi.
Grădiniță serală: pregătire de școală, ocupații creative, 4-7 ani, 17:30–20:30, 114 lei/zi.
Ore suplimentare: dezvoltare, consolidare, creativitate, 4-11 ani, 42–70 lei/ora.


Mini-club "Giraffe"

Programul include: lecții de dans, cântece, jocul cu mazărea, desen, modelare, aplicație, studierea cărților. Studiile vizează dezvoltarea imaginației, ingeniozității și formării gustului estetic. Încăperea este împărțită în zone diferite, în primul rând copiii se joacă, apoi fac lecții. Copiii de 1-2 ani fac lecții de la 9:30 până la 11:00, 3-4 ani — de la 11:30 la ora 13:00.

Preț: 80 lei — 1 lecție. Abonamentul — 700 lei. Trei absențe se recuperează.
Grupă: predare în limba română.
Vârsta: 1-7 ani.


Centru

Leader Land

Centru pentru copii în care au fost create condiții perfecte pentru a petrece timpul în confort, pentru dezvoltarea armonioasă și formarea cu succes a copiilor.

În cadrul centrului, pentru copii a fost creat un mediu sănătos, ecologic. Podele de plută – material natural, termoizolant, care nu permite să se adune praf. După ore, în clase sunt conectate dispozitive bactericide, care contribuie la eliminarea virușilor. Datorită sistemului modern de ventilație, aerului proaspăt mereu pătrunde în încăperile instituției, fără aerisire și curent.

Programa educațională este elaborată conform Standardelor Naționale, cu suportul softurilor educționale pe tablele smart.

Atmosferă agreabilă, până la 12 copii în grupă, atenție maximă acordată de profesor fiecărui copil în parte. Siguranță și supraveghere video. Cadre didactice care își efectuează activitatea cu entuziasm și dragoste, și care tind permanent spre dezvoltare.

Activitățile de pregătire pentru școală se desfășoară zilnic, de luni până vineri, de la 8:30 până la 12:30. Matematica, citirea, limba engleză, arta vorbirii, literatura, cunoașterea mediului ambiant, ”Eu și Societatea”, arte plastice, muzică, coregrafie. Logopedie, o mulțime de cursuri opționale pentru copii cu diferite interese și talente – educația financiară, ceramică, laborator etc.

Grupe: predare în limbile română și rusă.
Vârsta: de la 3 ani.

Academia internațională pentru copii "FasTracKids"

Decelușii — program conceput pentru copii de 1,10-2,5 ani. Sunt utilizate diferite tehnici de predare: Montessori, Waldorf, Zaițeva, Glenn Doman și altele. La lecții sunt prezente și mamele copiilor. Grupe mici (până la 8 copii).

Preț: 600 de lei (8 lecții).
Grupe: română și rusă.


Elite Academia

Programul include terapia prin poveste, bunele maniere, arta teatrală, citirea, matematica, scrisul, logica, dezvoltarea vorbirii, limba engleză, dezvoltarea muzicală, creativitatea, motorica, jocuri active.

Vârsta: 2-7 ani.
Grupe: cu predare în limba română și rusă.
Preț: în funcție de abonamentul ales.
Abonament "Econom"
include 5 zile pe săptămână de luni pina vineri de la ora 9:00-13:00, 80 lectii (pina la 14 copii). Dacă copilul va absenta de la ore, indiferent de motiv, orele nu pot fi recuperate. Pretul: 2000 lei, inclusiv rechizitele.
Abonament "Optim” include cel puțin 2 zile pe săptămână (luni-vineri), cel puțin 2 lecții pe zi între orele 09:00 și 13:00 (minimum 16 lecții în lună) . Pretul: 640 lei, inclusiv rechizitele.
Abonament "Optim-baby" include cel puțin 2 zile pe săptămână (luni-vineri), cel puțin 2 lecții pe zi (minim 16 lecții pe lună), între orele 9:00 și 13:00 . Pretul: 550 de lei, inclusiv rechizitele.
Abonament "Unic" include: 9 lecții pentru oricare curs ales. Lectiile se petrec de 2 ori pe săptămână cite 1/1,5 ora. Pretul: 540 lei(60 min.) / 600 lei(90 min.), inclusiv rechizitele.


"Carul Cunoștințelor"

Centrul de dezvoltare intelectuala pentru copii de 2-7 ani, "Carul Cunoștințelor" oferă următoarele programe: dezvoltare intelectuală și pregătire preșcolară prin activități instructiv-educative în formă de joc captivant și distractiv; dezvoltarea abilităților artistice și creativitate, arta vorbirii prin comunicare și teatru.

Preț: abonament lunar 600 lei — de 2 ori pe săptămână, a câte 1,5 ore. Lecțiile au loc sâmbătă și duminică.
Grupe: predare în limba rusă și română.
Vârsta: 2-7 ani.

Sectorul Râșcani

Educentru

O echipă de profesioniști cu experiență și cunoștințe în domeniile psihologie, psihopedagogie, pedagogie, educație timpurie și artă. Programe educaționale noi și absolut diferite de ce oferă școala, grădinița tradițională sau alte Centre Educaționale. Oferim copiilor oportunitatea de a-și forma o gândire flexibilă, orientată spre umanitate, responsabilitate și schimbare pozitivă. Misiunea noastră este să oferim copiilor din Republica Moldova posibilitatea de a-și descoperi potențialul intelectual, prin dezvoltarea plăcerii de a învăța, de a cerceta și a crea la orice etapă de vârstă.

Servicii: Minigradinita; curs de Teatru si actorie; pregatire pentru scoala, engleza, educatie timpurie, scoala de arte, logoped, psiholog.
Beneficiari: Copii cu vârste cuprinse între 2-8 ani.
Program: luni-vineri: 8:00-18:00; sâmbătă: 09:00-14:00.

Adresa: str. Studentilor 9/17, tel 079 21-77-11;
bd. Mircea Cel Batrin 13/1 tel. 078 822-400

Scăpărici

Grădinița privată ”Scăpărici” propune un program divers și dinamic de dezvoltare timpurie pentru copii. La ”Scapărici”, fiecare copil este ajutat să-și atingă la maxim potențialul, să devină independent, un copil capabil de a respecta lumea din jur și de a se adapta la o societate mereu schimbătoare.

Program de DEZVOLTARE TIMPURIE:

Vârsta: 3-5 ani.
Numărul de copii în grupă: până la 12.
Program: Luni-vineri, de la 08:00 - 18:00, de la 10:00 - 12:00 în week-end.
Programul include: Dezvoltarea intelectuală și personală prin activități în formă de joc distractiv și captivant; Dezvoltarea abilităților artistice și creative prin ateliere de hand made și muzică; Arta vorbirii, logopedie, bunele maniere, arta teatrală, limba engleză; Terapie prin povești, lucru în echipă, jocuri active.

Program ”MAMA ȘI COPILUL”

Vârsta: 18-24 luni.
Numărul de copii în grupă: până la 8 copii.
Mamele neapărat participă la activități. Copiii sunt antrenați în diferite jocuri didactice: distracție și mișcare; teatru și muzică; activități de stimulare a imaginației, creativității și gândirii; de stimulare și dezvoltare a vorbirii.

Grădinița privată "Umnitsa"

Аdresa: Rîșcani, str. Florilor, 28/1
Telefon: 0 682 1-13-88, 0 691 2-01-57

La grădinița ”Umnitsa” copiii sunt admiși de la vârsta de 1.5 ani.
Program de dezvoltare unic israelian — abordare individuală a fiecărui copil. Comunicare în limbile engleză și română. Program de pregătire pentru școală predat în limba rusă.
Creație, coregrafie, activități sportive cu scop terapeutic și muzică. Pedagogi de calificare înaltă — garanția faptul că toate talentele copilului dv. vor fi descoperite și sprijinite.

Grupe: grupa creșă pentru copii de 1,5-3 ani; grupa mică — 3-4 ani, grupa mare (pregătitoare) — 5, 6, 7 ani.
Preț: 250 euro pe lună, alimentație inclusă.

"Țara de nisip"

Sunt desfășurate diverse activități de dezvoltare pentru copii de diferite vârste — desen cu nisipul, jocuri didactice în nisipieră, cunoașterea lumii înconjurătoare, activități de dezvoltare a vorbirii și a abilităților de comunicare, dezvoltarea imaginației, logicii, motoricii fine etc.

Programe: "Mama + copilul" — conceput pentru copii de 2-3 ani.
Activități pentru copii de 3-5 ani — program complex de activități.
Activități pentru copii de 3-7 ani — activități de dezvoltare cu ajutorul nisipului.
Preț: de la 50 de lei pentru o lecție (60 minute).
Abonament: 200, 220 sau 260 lei/lună — o dată în săptămână, a câte 60 minute; 440 de lei/lună — 2 ori pe săptămână, a câte 60 minute; 960 de lei/lună — 2 ori pe săptămână, a câte 180 minute.
Grupe: 4-5 copii, predare în limbile română și rusă.
Vârsta: 2-3 ani, 3-5 ani, 3-7 ani.

"KidLand"

Centrul "KidLand" — primul centru de dezvoltare după sistemul lui Montessori, care se ocupă de educația copiilor din Chișinău. Conceput pentru copii de la 8 luni la 3 ani, precum și pentru copilași de la 2,5 la 4,5 ani. Durata unei lecții este de 1 oră și 30 de minute. Sistemul Montessori permite copilului să se dezvolte independent într-un ritm propriu, în conformitate cu abilitățile și capacitățile sale, ceea ce îl ajută în același timp să-și descopere un potențial genial.

În timpul cursului, copilul își dezvoltă abilitățile de comunicare și învață să-și demonstreze capacitățile creative. Activitatea independentă a copilului într-un mediu Montessori contribuie la dezvoltarea spriritului de observație și a activității cognitive, formarea de auto-încredere și responsabilitate.

Preț: Abonament 600 de lei — 8 lecții (2 ori pe săptămână).
Grupuri: mixte.
Vîrsta: 8 luni — 4,5 ani (grupe împreună cu mama: 8 luni — 3 ani, fără mamă: 2,5-4,5 ani).


Art-Studio Amighen

Programul de dezvoltare timpurie include următoarele activități: dezvoltarea atenției, memoriei, gândirii, vorbirii, imaginației; dezvoltarea capacităților senzoriale; dezvoltarea motoricii fine și grosiere; dezvoltarea limbajului; dezvoltarea simțului ritmic și a coordonării mișcărilor; concepte matematice elementare, dezvoltarea proceselor cognitive, a activității intelectuale, orientării în spațiu; dezvoltarea abilităților creative. Grupele sunt formate în funcție de vârsta copiilor: 2-3 ani și 3-4 ani. Numărul copiilor în grupă — 8 copii.

Vârsta: 2-4 ani.
Program: zilnic, de la 10:00 până la 12:00.
Grupe: cu predare în limbile romănă și rusă.
Preț: 600 lei — 3 ori pe săptămână.


Academia Națională de Șah din Moldova

Cursuri de șah pentru copii de la 6 ani la Academia Națională de Șah. Jocul de șah dezvoltă gândirea strategică, perseverența, contribuie la dezvoltarea activă a abilităților cognitive ale creierului. Academia dispune de o echipă formidabilă de instructori, este vorba despre maeștri internaționali din Moldova.

Utilizându-și experiența vastă, aceștia aplică metode moderne de instruire și programe de șah computerizate. Instruirea se efectuează prin aplicarea unor modalități moderne și atractive, astfel copiii manifestă interes sporit față de acest domeniu. Aici elevii au posibilitatea de a învăța în clase bune, li se oferă manuale minunate.

Toate acestea — de dragul îmbunătățirii rapide și eficiente a nivelului lor de pregătire. Permanent sunt organizate competiții, iar vara activează tabăra de șah pentru copii. Orar comod și filiale în diferite sectoare din oraș.

Preț: prima lecție este gratuită.
Grupe: mixte.
Vârsta: de la 6 ani.

Sectorul Ciocana

Academia internațională pentru copii "FasTracKids"

Program Baby class — conceput pentru copii de 1,5-2 ani. Sunt utilizate diferite tehnici de predare: Montessori, Waldorf, Zaițeva, Glenn Doman și altele. La lecții sunt prezente și mamele copiilor. Grupuri mici de copii (până la 8 copii).

Program FasTrack Tots — destinat copiilor care au atins vârsta de 2-4 ani. Copiii obțin prima experiență de lucru într-o clasă. Se pune accent pe dezvoltarea abilităților de comunicare, de lucru în echipă, de lider. Cursul are loc o dată pe săptămână cu durata de o oră.

Preț: 600 de lei (8 lecții).
Grupe: română și rusă.


Academia Piticilor

Echipa de profesioniști și varietatea activităților urmăresc dezvoltarea armonioasă a copiilor încă de la primii pași în grădiniță pînă la încheerea grupelor pregătitoare. Metodele de predare sunt moderne, creative, și diferențiate, centrate pe copil.

Jocul și comunicarea fac parte din activitatea noastră zilnică. Prin joc și materiale didactice educative la noi se învață eficient și cu mare plăcere.

Grădinița "Academia Piticilor" vă propune un program diversificat de activități:

 • Limba engleză
 • Dansuri
 • Arta vorbirii

Părintii pot fi mai aproape de picii lor accesînd programul vizualizare online.

Grupele sunt formate cu un num. maxim de 14 copii.

Profesionalism, răbdare, atenție și multă dragoste pentru toți picii.

Program: 8:00-18:00.

Abonament - 4000 de lei lunar.

Tel. 079 33-05-96.

Telecentru


Leader Land

Centru pentru copii în care au fost create condiții perfecte pentru a petrece timpul în confort, pentru dezvoltarea armonioasă și formarea cu succes a copiilor.

În cadrul centrului, pentru copii a fost creat un mediu sănătos, ecologic. Podele de plută – material natural, termoizolant, care nu permite să se adune praf. După ore, în clase sunt conectate dispozitive bactericide, care contribuie la eliminarea virușilor. Datorită sistemului modern de ventilație, aerului proaspăt mereu pătrunde în încăperile instituției, fără aerisire și curent.

Programa educațională este elaborată conform Standardelor Naționale, cu suportul softurilor educționale pe tablele smart.

Atmosferă agreabilă, până la 12 copii în grupă, atenție maximă acordată de profesor fiecărui copil în parte. Siguranță și supraveghere video. Cadre didactice care își efectuează activitatea cu entuziasm și dragoste, și care tind permanent spre dezvoltare.

Activitățile de pregătire pentru școală se desfășoară zilnic, de luni până vineri, de la 8:30 până la 12:30. Matematica, citirea, limba engleză, arta vorbirii, literatura, cunoașterea mediului ambiant, ”Eu și Societatea”, arte plastice, muzică, coregrafie. Logopedie, o mulțime de cursuri opționale pentru copii cu diferite interese și talente – educația financiară, ceramică, laborator etc.

Grupe: predare în limbile română și rusă.
Vârsta: de la 3 ani.


În atenția părinților:

 • Programul orelor este în continuă schimbare — înainte de prima vizită este obligatoriu să dați un apel telefonic și să specificați disponibilitatea locurilor libere și programul grupurilor deja existente. De asemenea, este posibilă o eventuală schimbare a prețurilor.
 • La școală sunt admiși doar copii sănătoși.
 • La primele lecții, atunci când copilul devine capricios — ar putea fi o manifestare a oboselii.
 • În cazul în care aveți doi sau mai mulți copii, care învață la un anumit centru — vi se poate face o reducere.
 • Când plătiți pentru mai mult de o lună (pentru un semestru, șase luni) — de asemenea, puteți beneficia de o reducere.
 • Pentru frecventarea lecțiilor este nevoie de încălțăminte de schimb.

Durlești

Centrul educațional "Alfabet"

Telefon: 068 30-99-30 (Maria), 069 07-12-03 (Ecaterina)
Adresa: str. Alexandru Marinescu, 46, Durlești

Programul de dezvoltare timpurie se adresează copiilor de grădiniță, de la 3 ani pina la 5 ani. De ce este nevoie de acest curs ? E simplu ! Acest curs oferă o vorbire corectă, posibilitatea de a exprima propria opinie, se pune accent pe gândirea creativă și logică, dezvoltarea motricității fine a degetutelor.

Programul este format după un curriculum adaptat vârstei și nivelului de dezvoltare.
Orar: Marți – Joi la ora 17:30 — 19:00.
Preț: 960 lei (8 activități).


Dacă copilul dvs. va merge anul viitor la școală, vedeți articolul nostru despre "Centrele de educație preșcolară din Chișinău".

La care centru de dezvoltare merg copiii dvs.? Poate cunoașteți un centru de dezvoltare timpurie a copilului care nu este menționat în prezentarea noastră? Neapărat scrieți-ne despre acest centru și noi îl vom adăuga în listă.

Sursa: Интернет-портал Semia.md
Îmi place

Dacă ați observat o greșeală sau o inexactitate în text anunțați-ne.

Tag-uri:

Produse și servicii la tema

Vezi harta
 • Karamelea Curs de dezvoltare a personalității

  or. Chișinău, str. Alba Iulia, 75, et. 2 (Alfa City Shopping Mall)
  0 795 6-29-40, 0 684 6-95-23

 • Leaderland Centrul educațional de dezvoltare pentru copii

  or. Chișinău, str. Testemițeanu, 17/6
  022 99-25-00, 068 141-141

 • Academia Piticilor Clubul copiilor creativi

  or. Chișinău, str. Petru Zadnipru, 4/5
  0 793 3-05-96

 • Little People Centru de dezvoltare pentru copii

  or. Chișinău, bd. Ștefan cel Mare, 3
  0 790 0-20-60

 • Grădinița & Liceul Privat "Elitex" Instituţie de învăţământ privat

  or. Chișinău, str. Dacia, 53/2
  022 77-78-60, 0 691 1-15-89, 0 697 5-57-95

 • Scăpărici Centrul de dezvoltare timpurie

  or. Chișinău, str. Lidia Istrati, 27
  0 696 7-01-07, 0 696 7-01-07

 • Family Shopping Center Торговый центр

  or. Chișinău,
  022 62-66-63, 022 62-66-65, 0 602 7-07-77

 • Mary Poppins Centru educaţional pentru copii

  or. Chișinău, str. Dacia, 5
  0 601 9-15-85

 • Amighen Art-Studio

  or. Chișinău, str. Albișoara, 82/12 (et. 4)
  0 686 4-80-20

 • Elite Academia Centru de educație pre-școlară

  or. Chișinău, str. Sciusev, 49, of. 15
  022 22-01-96, 0 690 2-60-72

 • Kidland Centru de dezvoltare timpurie

  or. Chișinău, str. Miron Costin, 3/1
  0 794 0-28-26, 0 796 5-95-65

 • Ţara de nisip Studio de dezvoltare pentru copii

  or. Chișinău, str. Decebal, 23, CC Jumbo, et. 4, but. 424
  0 794 2-19-38

 • FasTracKids Centru de educație pre-școlară

  or. Chișinău, str. Puskin 62/colt Romana 8
  022 21-00-91, 079 12-13-14

 • "Umnitsa" Grădinița

  or. Chișinău, str. Florilor, 28/1
  0 682 1-13-88, 0 691 2-01-57

 • Spiridușii Centru de dezvoltare timpurie

  or. Chișinău, str. Burebista, 92B
  0 691 1-41-45, 069-114-145

 • EDUCENTRU Centru educațional

  or. Chișinău, str. Ginta Latina, 38/5
  0 788 2-24-00, 079 21-77-11

 • Indigo Centru de dezvoltare timpurie

  or. Chișinău, str. Decebal, 80, № 106
  022 57-10-62

Extindeți lista

Comentariul dvs.

Dacă tema abordată v-a trezit interes, puteți să, lăsați un comentariu

Comentarii 8

Sortare
 • Nou
 • Anterior
 • 30 aug. 2013 00:39 #1 Natalia Prihodico

  Мы ходили в разные развивашки, пока не нашли подходящую. Сейчас ходим в Elite Academie, на развивающие занятия, музыку и английский. Дочке очень нравится.

  Răspundeți
 • 24 mar. 2014 20:31 #2 Teni2 Victoria

  Noi am fost la Micul Print de la Buiucani, fetita mea a frecventat centrul asta de la 3 anisori si acolo s-a pregatit de scoala.

  Răspundeți
 • 06 oct. 2014 15:56 #3 Olesea Malai

  Noua ne place nespus de mult la Curcubeul Vesel. Mai ales la Activitati educative. Tare multumiti! Noi mergem de la 1 an si 9 luni acolo! Acum avem 2 ani si jumatate!

  Răspundeți
 • 07 oct. 2015 17:02 #4 Elena Cioina

  Am fost la Giraffe o singura data. Inteleg ca o singura data nu e deajuns ca sa tragi concluzii, dar eu nu am riscat sa merg inca odata. Mi s-a parut mai mult o recreiere pentru mame si prea putin pentru dezvoltarea unui copil. In schimb am ramas multumita de Fas TracKids. Am mers in centru si la botanica, grupa 2 ani. La botanica e mai distractiv, in centru m-ai mult accent se pune pe dezvoltarea copilului. Dar in final ambele ok.

  Răspundeți
 • 18 apr. 2017 20:52 #5 Costea Malcoci

  buna ziua as avea nevoie de un nr.de telefon si o adresa la CARUL CUNOSTINTELOR ma poate ajuta cineva ms anticipat

  Răspundeți
 • 20 apr. 2017 23:24 #6 Daniela Rotaru

  #5 Costea Malcoci, Toate contactele centrelor menționate în articol, le găsiți în compartimentul "Produse și servicii"

  Răspundeți
 • 05 iun. 2017 23:37 #7 Galina Ivanova

  почему никаких развивашек на телецентре нет, когда уже у нас откроется хоть один " fasttrackkids" или аналогичные?

  Răspundeți
 • 04 apr. 2018 22:23 #8 Lily Lily

  Centrul de Dezvoltare Personala a Copilului "EDUC-ART", Durlesti, str. N.Gribov 15 C 076709950

  Răspundeți

Parteneri noi

Cele mai interesante

Teme populare a rubricii «Până la 1 an»

Articole populare a rubricii «Până la 1 an»