Nașterea

Nașterea

Nașterea este unul dintre cele mai delicate momente din viața unei femei, atât din punct de vedere emoțional, cât și fizic. De aceea, vă sărim în ajutor cu sfaturi utile despre naștere, astfel încât să depășiți cu mai multă ușurință momentul în care deveniți mamă.

Teme în trend

 • Maternitățile din Chișinău
  Maternitățile din Chișinău

  Ce condiții oferă în prezent maternitățile din Chișinău viitoarelor mame? Vă prezentăm cea mai proaspătă informație, cu fotografii.

  Articole: 5 81197
 • Cei ce întâmpină vieți noi
  Cei ce întâmpină vieți noi

  Este un proiect nou al site-ului Familia.md, dedicat medicilor obstreticieni. Noi, femeile, mereu așteptăm de la ei susținere, atenție, îngăduință. Dar cine încearcă să-i înțeleagă pe ei? Pentru noi, nașterea reprezintă un episod scurt. Pentru ei - munca grea de zi cu zi. Sunt calomniați în internet și pe băncile din curți, dar cine le oferă lor șansa să-și exprime părerea? Am decis că e timpul s-o facem! Am pregătit, pentru toți medicii, o serie de întrebări identice, precum și câteva individuale.

  Articole: 6 48710
 • Copilul după naștere
  Copilul după naștere

  Perioada după naștere este definită de unii specialiști ca fiind "al patrulea trimestru". Acesta este momentul în care proaspăta mamică se obișnuiește cu noul ei rol, cînd sugarul are nevoie de o atenție delicată. Aflați totul despre această perioadă (perioada postnatală): de la acomodarea cu rolul de mamă și noul membru al familiei.

  Articole: 0 1168
 • Anestezie în timpul travaliului
  Anestezie în timpul travaliului

  Anestezia este o opțiune luată în calcul de numeroase femei însărcinate care își doresc să treacă mai ușor peste durerile cauzate de travaliu și de nastere. Este una dintre cele mai eficiente metode de reducere a durerii în timpul travaliului dar, cu toate acestea, este necesară evaluarea cu foarte mare atenție a beneficiilor și a dezavantajelor.

  Articole: 1 8375
 • Parteneriat la naștere
  Parteneriat la naștere

  Dacă tatăl s-a implicat activ în activitățile prenatale (își susținea moral soția, citea informații, frecventa cursuri și mergea cu viitoarea mămică la spital), atunci, probabol, ar dori să asiste și la nașterea copilului. dar, poate așa va dori mama, pentru că se va simți mai liniștită. Despre avantajele și dezavantajele nașterilor în parteneriat citiți în următorul compartiment.

  Articole: 0 1641
 • Mama după naștere
  Mama după naștere

  Nașterea copilului este un moment vital în viața femeii, ce determină schimbări importante și formarea unor noi deprinderi, pentru care este nevoie de răbdare, buna dispoziție și ordine.

  Articole: 6 201977
 • În procesul nașterii
  În procesul nașterii

  Aflați din această rubrică care sunt diferitele stadii ale nașterii, de la primele simptome ale acesteia, până la sosirea copilului pe lume.

  Articole: 4 13265
 • Naștere nestandartă
  Naștere nestandartă

  Deobicei copiii se nasc într-un spital de maternitate cu ajutorul unui personal calificat. Aceste nașteri sunt clasificate drept standard. Dar există unele situații neobișnuite, atunci când mama decide să nu nască în spital, dar alege o altă metodă alternativă.

  Articole: 0 1131
 • Pregătirea pentru naștere
  Pregătirea pentru naștere

  Atunci când momentul nașterii este deja foarte aproape, e important să nu vă pierdeți cumpătul, dar să vă pregătiți corespunzător pentru acest proces. În această rubrică este colectată toată informația necesară despre cum și ce trebuie să faceți înainte de naștere.

  Articole: 9 111205

Parteneri noi

Cele mai interesante

Teme populare a rubricii «Nașterea»

Articole populare a rubricii «Nașterea»