Casă

Casă

O casă este, înainte de toate un refugiu, în adevăratul sens al cuvântului. Este un loc de odihnă, de securitate, un loc unde poți da frîu liber spiritului creativ. Plăcerea decorării interiorului propriu este aceea de a crea un spațiu unde să petreceți timpul, unde să vă simțiți cu adevărat bine, un spațiu primitor și cald în care să așteptați cu nerăbdare să vă întoarceți in fiecare zi.

Teme în trend

 • Ecologie
  Ecologie

  Atitudinea grijulie față de mediul înconjurător — semn al unui nivel ridicat de dezvoltare și intelegență. Oamenii cu judecată, nu-și jelesc timpul și depun efort, pentru a păstra planeta într-o stare acceptabilă, pentru copiii noștri.

  Articole: 4 18330
 • Economia familiei
  Economia familiei

  Împărtășim experiența - cum să economisim bugetul familiei, să reducem cheltuelele.

  Articole: 21 287966
 • Tehnica de uz casnic
  Tehnica de uz casnic

  Pentru a cumpăra un produs calitativ, însă şi la preţ favorabil este necesară şi recomandată o investigare a pieţei și a produsului, pentru a găsi varianta optimală. Astfel rubrica noastră vă va uşura analiza dată prin potrivirea preţurilor și cum alegem tehnica necesară de uz casnic, stînd într-un fotoliu comod, sau la televizor în compania familiei prin navigarea în internet fără a merge fizic la un magazin.

  Articole: 8 10618
 • Siguranța
  Siguranța

  Casa mea — cetatea mea! Dacă încă nu sunteți siguri de acest lucru — bine ați venit la următoarea rubrică.

  Articole: 7 48508
 • Curațenie în casă
  Curațenie în casă

  Procesul de curățenie deseori implică activități neplăcute și dăunătoare sănătății. Cu toate acestea, petele, gunoiul pot fi îndepărtate repede și eficient chiar și cu ajutorul produselor naturiste. Aflați cum le puteți face față în cele ce urmează!

  Articole: 7 81296
 • Proprietatea Imobiliară
  Proprietatea Imobiliară

  Cuvântul "casă " nu semnifică — pereți, ci oameni, căldură și comoditate. Dar nimic nu poate fi clădit fără ziduri — este foarte important să ai o casă proprie. Subiectul proprietății imobiliare în Republica Moldova, este unul confuz și complicat, din aceast motiv vom cerceta această temă doar cu ajutorul experților.

  Articole: 12 55577
 • Floricultura
  Floricultura

  Floricultura - este o ocupație plăcută, folositoare și deosebit de populară. Pentru aceasta nu trebuie să aveți o mulțime de bani sau spațiu. Important este dragostea față de flori și plante.

  Articole: 2 55139
 • Vila
  Vila

  Cum altfel ați putea să vă relaxați de agitația urbană, dacă nu la vilă cu aerul proaspăt de la țară și cu atmosfera plăcută!

  Articole: 0 4935
 • Design de interier
  Design de interier

  Uneori designul de interier al odăilor influențează asupra vieții noastre. Psihologii afirmă că organizarea incorectă a acestuia poate provoaca depresii, boli și stare negativă asupra atmosferei relațiilor din familie.

  Articole: 8 52726
 • Animalele domestice
  Animalele domestice

  Iți aduc liniște și satisfacții. Iți oferă adevărate lecții de viață. Alintate și afectuoase, animalele de casă ne reprezintă mai mult decât ne dăm noi seama.

  Articole: 2 160983

Parteneri noi

Cele mai interesante

Teme populare a rubricii «Casă»

Articole populare a rubricii «Casă»