Articolul se referă la temele:

Curățarea chimică a covoarelor. Lista companiilor din Chișinău3

Curățarea chimică a covoarelor. Lista companiilor din Chișinău

Covoarele frumoase și tapițeria de calitate sunt în mare pericol atunci când în familie apare un copil. În primul an de viață ele sunt martore ale încercărilor fără reușită a celor mici de a-și face nevoile în scutec, urmează perioada strănuturilor cu gura plină de pireu de morcov etc. Odată cu creșterea și dezvoltarea micuțului, petele devin tot mai colorate și mai expresive. Se adaugă o sticlă spartă de vin, supa mamei care nu i-a fost pe plac piciului, primele desene cu acuarela.

La început, mamele se grăbesc să șteargă orice pată. Dar, foarte curând încep a avea o atitudine mai filosofică asupra acestora. La ce bun să cureți o pată jumătate de zi, dacă mâine va apărea alta în loc? Mai bine să vă relaxați și să vă concentrați asupra lucrurilor cu adevărat importante. Mobila și covoarele pot fi date periodic la curățătorie.

Сum?

În prezent, cele mai multe companii oferă servicii de curățare a mobilei chiar la domiciliu. Aveți nevoie de energie electrică, iluminare bună și apă. În timp ce specialiștii vor lucra cu diferite produse chimice, trebuie să mergeți la plimbare cu micuțul.

Și covoarele pot fi curățate acasă, dar e de preferat acest lucru să fie efectuat în spațiile special amenajate. Nu este neapărat să mergeți în celălalt capăt al orașului. Însăși compania se ocupă de transport, iar livrarea este inclusă în prețul de curățare. Cele mai multe companii prestatoare de servicii de curățare chimică vă vor întoarce covoarele în 5 zile lucrătoare. Produsele de curățat sunt hipoalergenice, suprafețele sunt prelucrate cu substanțe inofensive pentru animalele domestice și copii.

Cine?

Va prezentam o listă a principalelor companii din Chișinău, care sunt dispuse să ofere un aspect nou covoarelor și mobilierului dumneavoastră.

Sanitar

Теlefon: 022 52-32-82, 0 605 11-443

Compania oferă servicii de curățare a covoarelor, pernelor și pledurilor. Datorită utilajului modern și a uscătoriei performante, comanda se efectuează timp de 3-4 zile. Cu ajutorul echipamentului special pentru curățarea covoarelor, orice murdărie poate fi îndepărtată, redând covorului aspect curat și proaspăt.
Totodată, compania ”Sanitar” garantează spălarea calitativă a pernelor cu puf și pene – dezinfectarea, aspirarea și înfoierea penelor.

Preț: covoare – 30 lei/m2 + livrarea – 50 lei. Curățare perne – 90-100 lei (în funcție de mărime).

Cistiulea

Telefon: 0 795 9-35-35

Compania oferă o gamă largă de servicii de curățenie.

Preț: curățare covoare - 30 lei/m2 (livrare gratuită la comenzi de la 300 lei). Perne - 90 lei/pernă 50x70.

Euroclean

Telefon: 022 43-33-21

Curățare chimică modernă, realizată de specialiști calificați.

Preț: 30-35 lei/m2 în funcție de metraj.

Curățenie

Telefon: 0 600 9-05-55

Covoarele se curăță în atelier timp de 4-6 zile. Se folosesc produse de curățare engleze.

Preț: Curățare covoare - 30 lei/m2 cu livrare (dacă suma comenzii este mai mare de 300 lei) și 25 lei/m2 fără livrare. Mobilă moale - 80 lei/loc. Pleduri - 130-150 lei (în funcție de dimensiune).

Nufărul

Telefon: 022 21-38-83

Compania în permanență își modernizează tehnologiile de curățare.

Preț: Curățare covoare - 27-32 lei m2 (în funcție de tipul covorului). Livrarea este gratuită la comenzile în valoare de peste 500 lei. Dacă comanda e mică, costul livrării - 50 lei.

Furmetex

Telefon: 0 691 0-66-51

Curățarea covoarelor și a mobilierului tapițat se realizează cu echipamente și tehnologii de la companii americane de top.

Preț: curățare covoare - 30 lei/m2 (comanda minimă 300 lei). Perne - 50x70 - 95 lei.

Total Clean

Telefon: 0 799 2-29-85

Comanda se efectuează în 3-5 zile. Compania utilizează echipamente europene de maximă eficiență.

Preț: de la 35 lei/m2. Livrare 50 lei, gratuit - de la 20 m2.

Cât de des și la ce curățătorii apelați dvs.? Puteți da sfaturi din propria experiență în caseta pentru comentarii de la finele articolului.

Sursa: Интернет-портал Semia.md
Îmi place

Dacă ați observat o greșeală sau o inexactitate în text anunțați-ne.

Produse și servicii la tema

  • Sanitar Curațătoria

    or. Chișinău, Chișinău, str. Muncești, 364
    022 52-32-82, 0 605 11-443

Comentariul dvs.

Dacă tema abordată v-a trezit interes, puteți să, lăsați un comentariu

Comentarii 1

Sortare
  • Nou
  • Anterior

Parteneri noi

Cele mai interesante

Teme populare a rubricii «Casă»

Articole populare a rubricii «Casă»